oldsin loota chevyyn

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tomppa1977, 18.4.2007.

  1. tomppa1977

    tomppa1977 1st gear

    Mitään en tiedä joten kokeillaanpa viisaammilta 8)
    Mahtaako sopia mikään oldsin loota(se mikä tarjolla ois onollu 350 oldsin koneen jatkeena) chevyn 305 jatkeeksi suoraan? siis täysin suoraan ilman mitään kardaanin tms. vaihtoja....
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    jos on universaali eli kahdella pulttijaolla ja on samanpituinen kuin entinen niin käy
     
  3. PauliP

    PauliP 1st gear

    Lisäksi adapteripeltejä on saatavissa (muista kysyä asennusohje).

    Dieselin turbiini ei käy kaikkiin 305:sen vetolevyihin, joissain on pienempihalkaisijainen pulttikehä. Samoin dieselin tubiini saattaa olla aika matala stallinen 305:lle, eli tarttuu kiinni senverran matalilla kierroksilla, että koneesta puuttu vielä voimaa sillä alueella.
     
  4. tomppa1977

    tomppa1977 1st gear

    eli universaali loota vois sopia :)
    Onko helppoa keinoa tunnistaa se sillon kun loota on vielä kiinni.....?
    Öljypohjasta tms.....
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Jos laatikon turbiinikeässä on 10 pultinreikää, niin se on universal jakoinen. Tietääkseni Olds diesel laatikoita ei ole ollut kuin BOP-jaolla koska se on aina Oldsin koneessa kiinni.
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Toi välipelti koneen ja laatikon väliin pelää hyvin, 2 alimmaista pulttia molemmin puolin + ohjaintapit sattuu suoraan kohdalleen, 2 keskimäistä pulttia ovat eri kohdissa. Mulla oli (454 + olds th400) peltisarjojen pienikantaiset pultit koneessa niin oli tarvinut nyhertää pienemmät kolot lootan kuoreen noiden yläpulttien kohdalle.
     

Kerro tästä muillekin!