Oldsin TH350:sen öljypumpusta räjäytyskuvia kiitos!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Camino'79, 24.3.2008.

  1. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    elikkäs nyt tässä eilen otettiin moinen lodju auki ja todettiin taaemmat kytkinlevyt entisiksi, no eihän siinä mitään, uudet osat tilaukseen ja sillei

    mut sitten tuo viisaampi konkari ehdotti että purkaisi tuon öljypumpun kanssa ja tarkistaisi ettei sinne ole tullut vaurioita mutta kun vaikka kyseessä tuskin on kovin monimutkainen kapistus niin silti hirvittää lähteä purkamaan ilman että on viisaampaa kaverina tai että olisi niitä räjäytyskuvia :lol:

    tuossa aamupäivän jo etsiskelin netistä kuvia mutten löytänyt tai sit en tiedä oikeita hakusanoja :-?

    joten voisikos joku linkittää kuvia moisesta mielellään pikapuoliin kiitos!
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Automaatin Öljypumppu on ns lamellipumppu helppo purkaa ei mitään yliluonnollista. :eek:
     
  3. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    no joskos tuon sitten arvais täräyttää levälleen :D
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Et sieltä kyllä mitään lamelleja löydä, etkä paljon muutakaan. Muutama hassu "ratas" siellä on ja kun niputat sitä niin se pitää keskittää todella tarkkaan että saat sen takaisin!! Ja muista laittaa se pienempi "ratas" oikein päin!!
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

  6. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    juu, rattaat sieltä löyty :lol:

    ja merkattiin kaikki kyllä että kasattiin oikein :D

    laakeri sieltä oli loppu ja stefankin ajattelin uusia samontein :p
     
  7. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    kyllähän se tuollainen oli hyvinnii :D
     
  8. pokkelo

    pokkelo 1st gear

    hei miten päin toi öljypumpun ratas pitää olla?kumpaa suuntaa noi "ajoitus" pisteet vai mitkä ne on.ku iteltä purin th-350 ja siit on turbiini melkein hakannu ne kaks hammasta melkein kokonaa poikki ja mietin et onko noi öljypumpun rattaat laitettu väärin päin ku miten noi mul oli nii turbiini ei ota ku n.4-5mm matkalta siihen pumpun rattaasee ja jos toisin päin kävis nii ne hampaat tuli kokonaa sen turbiinin lovii.siis mul oli ne öljypumpun rattaa taaka laidassa ne hampaat ja "ajoitus"merkit.ei noist kuvis saanu ihan selvää kumminpäin sen pitää olla.APUWA??
     

Kerro tästä muillekin!