Oldsmobile Custom Cruiser 1985

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja herrakani, 27.11.2012.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mee sen ählysählyn pajalle rikkinäisten työkalujen kanssa ja yritä viittilöidä sille että noi pitäisi myös joskus saada irtikkin :lol: Mulla on käynyt joskus samalla tavalla jossain liikkeessä,uskomatonta hommaa.
     
  2. nixon

    nixon 3rd gear

    Vahvistettu ristikkoavain ja pidempi jatkovarsi, esim liikennemerkki. Niin ja lekaa ei ollu vielä mainittu.
    Itse tykkään nykyään kanssa laittaa renkaiden pultit kiinni ihan ite. :p
     
  3. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mä kokeilen ettiä 13/16" konehylsyn 3/4" karalla mul on sellanen metrin pitkä tuuman paksu vääntiö 3/4:n. Sillä jos ei aukee ni jotain ainaki antautuu.
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    [​IMG]

    Viisaampi taipui vihdoin. Riittävän levee kara niin kesti vääntää.
     
  5. herrakani

    herrakani 1st gear

    [​IMG]

    Ei paljon updeitattavaa, terveys ei oo antanu periks duunailla lumihangessa mutta sentään backup-käsijarru saapui. Oli lähetetty Bienneva PL:n, Italian Kiitäjäntielle Helsingin sijaan niin johan siinä menee kusti ihan sekaisin. Jos se tästä taas etenis.
     
  6. Street Freak

    Street Freak 1st gear

  7. herrakani

    herrakani 1st gear

    Hmm ei kaukana, mä vien ehkä viel pykälän syvemmälle metsään tosin...

    (perkeleen pontiakkiinki piti alkaa tilaamaan osia haha peltisarjaa, systeemiä ja hilavitkutinta)
     
  8. HT

    HT Gearhead

  9. herrakani

    herrakani 1st gear

    Oho köh.

    Noi diffuuserit _missä_tahansa_katuautossa_ on imo vähän överiä mut kiva etten oo ainoo joka nikkaroi näit 80-luvun helmiä.
     
  10. HT

    HT Gearhead

    Samaa mieltä.

    Itsellänikin on rakentelun alla laatikkocaprice, tosin sedanina.
    SBC+TH700. Perään vaihtui juuri 3,73+ truetrac.
    Parin viikon päästä puhalletaan puhtaalle pellille ja sitten uutta väriä pintaan. Maalauksen yhteydessä sheivailen kyljet siistiksi. Uutta vannetta, rengasta, hyvät popit jne.

    Katsotaan josko jossain vaiheessa laitan tänne muidenkin pällisteltäväksi.

    Dare to be different. 8)
     
  11. herrakani

    herrakani 1st gear

    Laita ihmeessä, ei näitä tartte hävetä.

    Mulla on skidi tauko päällänsä, käyttis syö rahat ja työ ajan ja kotona kävi katastrofi. Kevennysjuttuja ja keulan purkua pitäis tehdä mut ei vaan iske.
     
  12. herrakani

    herrakani 1st gear

    [​IMG]

    Harvemmin lähtee näin kirjaimellisesti keulimaan nää mun käyttiksen pikakunnostukset btw...
     
  13. Herje

    Herje Double Gearhead

    On se hienoa tämä suomalainen sisu. Jäis äkkipojalta rassaamatta hangessa.
     
  14. herrakani

    herrakani 1st gear

    F/T sitä kun on kohta 25v ruuvannu hangessa selällään ni eipä sitä osais varmaan tallissa rakentaakkaan. Nytkin duunailen ton takana olevaan A4-käyttikseen pohjapanssaria, umpihangessa.
     
  15. Roc

    Roc Gearhead

    Karu meininki, ei tissiposkille.
     
  16. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    No on hullua menoa täällä. :rotfl: Menee ehottomasti seurantaan, tässä on nii paljo jo kehuttu tätä ettei jää itelle sanottavaa. 8)

    On muute hyvännäkönen tuommonen viilukylki ku se on tontissa. :odroll:
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ja mä valitan kun on kylmä talli eikä viitti mennä ropaamaan ,vaikka on siellä nestekaasusäteily lämppäri ja subbekin mahtuu kokonaan sisälle :oops: :oops:
    Mutta on se tuokin tuttua menneiltä vuosilta.Joskus tuli tehtyä talvella hemmetin iso koneremppa pajeroon jossa vaihdettiin männistä lähtien kaikki,ja tais keskilämpötila olla tuolloin -25 :lol:
     
  18. herrakani

    herrakani 1st gear

    Tossa on "autotalli" missä on rakennettu/talvisäilytetty 2 pyörää, oli tarkoitus jatkaa sitä sen verran että siihen sais edes yhden auton mut äh. Hirvee homma ja lopputulos on parhaimmillaankin vaan huonosti rakennettu autokatos ilman mukavuuksia ja varusteita.

    Pari talvea jaksaa ruuvata hangessa vielä, sit vaikka räjäyttää koko tallikompleksin vittuun ja tekee rakennuslupien kanssa uuden tilalle niin et saa nosturin lattiatason alle ja säilytyspaikan yhdelle ja vähän varastoa. Sit olis rakentelupaikka yhelle, säilytys/duunipaikka toiselle ja 2-3 aidattua parkkipaikkaa pihalla, pitäis riittää yhen perheen tarpeisiin. (alkuun) Kuvassa näkyvä puu siirtyy halkovajaan heti kun Oldsmobile on taas renkaillaan eli siirrettävissä.

    Tänään vedin piikkiharjalla pohjasta maaleja/ruosteita pois, paskempaa hommaa ei oikeen olekkaan.
     
  19. herrakani

    herrakani 1st gear

    Aloin purkaa keulaa, loppu into ruuvata pontiaccia, sen saa halvalla jos joku tulee RAHAN kanssa. Kaikkee on tarjottu lomaosakkeista mönkijöihin ja vitun kyykkypyöriin mut massimiehet vähissä.

    [​IMG]

    Meinasin sit juustokeventää kaikki ei-kantavat kohdat ja tehdä turvakehikon tonne, just for the hell of it. Turvakehikko koriin kiinni ja korista KAIKKI vahvikkeet pois. Mahdollisesti ehkä hiilikuitusohva 6-pistevöillä. Että näin. On vaan koko alkuvuoden kaikki ylimääräinen aika ja raha menny tohon typerään pontiacciin niinkun joku epäilikin, näin ei saa olla. Jos se ei mee kahteen viikkoon kaupaks niin hion gelcoatille ja vedän pinkiks ja jätän morsiammelle käyttikseks. Nyt on keskityttävä kilpa-autoihin eikä käyttiksiin HSL ja taksit kulkee.
     
  20. hevimies

    hevimies Gearhead

    rupesi kiinnostamaan että mihkä kilpaluokkaan tämä tulee?? :D
    Hyvältä näyttää projekti.
    Mites nuo jouset lähtee irti sekä alatukivarret pitäisi puslat vaihtaa muttei tunnu menevän tarpeeksi alas nuo alatukivarret :/
     

Kerro tästä muillekin!