Oldsmobile custom cruiser tempmatic

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Jm-vallin, 21.8.2022.

 1. Jm-vallin

  Jm-vallin 1st gear

  Vm-83 auto ja siitä on joskus lakannut säätöpaneeli toimimasta ja vaihdettu ilman ilmastointia oleva tilalle. Ilmastointi on ennen sitä toiminut. Mites olis järkevin saada se elvytettyä toimintaan. Siis kaikki muut hilut autossa on ilmastointia varten.. ilmeiseti kylmäaine täytys saada uuden aikasiin vaihdettua.. tiivisteet ja kuivain uudet?
   
 2. sibe70

  sibe70 Gearhead

  Eka typellä koeponnistus jotta näkee mitä osia on pakko vaihtaa. Sit uus kuivain ja Korvaava aine sisään, ei siis R134A. Esim. RS24 on soiva vanhan freonin tilalle. Ohjainlaitteen tilalle voit laittaa perus katkaisijan josta lähtee puhaltimen ollessa päällä virta jäätymissuojan ja painekytkimen kautta kompuralle. Näin sulla on toimivat sähköt vanhassa ilmastoinnissa.
   

Kerro tästä muillekin!