Oldsmobile Delta 88

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ++++++, 9.6.2010.

  1. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    Ai perhana.. Tää jos olis ollu myynnissä vuos sitten kun etin 454:lle hylsyä halvalla. :eek: 8)
    Nyt ei oo enää ees konetta, kun tuli hommattua pihaan sitten muutama Caprice, eikä sitä myllyä niihin saanu.. :lol: :odroll: :wc:
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Hieroskelen kauppoja delta88:sta. En jaksais kelata koko ketjua lapi eli mitas pitaa tutkia ja milla hinnalla linttakuosi vaihtaa tana aikana yleensa omistajaa?
     
  3. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Daa... Nettiauton hintapyynnit leimattujen osalta taitavat lähteä 3000€:sta ylöspäin noin yleisesti ottaen.
    Leimaamattomat & projektit jotain sen alle.
    Toteutuneista kauppahinnoista kertonevat sitten myyjät ja ostajat omat kommenttinsa, jos haluavat. Omakohtaisesti uskallan tunnustaa maksaneeni tuosta edellisen sivun kuvissa näkyvästä yksilöstä 455:lla hiukan alle kolmen tonnin kesällä 2013. Autossa oli silloin leimaa jäljellä 8 kuukautta.

    EDIT: Tuommoisia tuli juuri vastaan Ameriikan maalta ...

    http://atlanta.craigslist.org/atl/cto/4811369417.html

    http://atlanta.craigslist.org/nat/cto/4758148461.html
     
  4. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Omani vaihdoin päittän (vaihdokin arvo n.1500+satasen kaasari mukaan eli 1600e vois sanoo et oli hinta) 2012. Leimaahan oli aika vähän jälellä,tuulilasi vaihtokunnossa ja kone veteli viimosia. Sanomistahan tossa on. Kovasti näitten hinnat on noussu täs parin vuoden aikan. Siihen aikaa ku omaani kahtoin nii 1-3t välillä pyöri ja lintat halvimpia tietysti

    edit: ja puhun siis 78-79vm deltoista
     
  5. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    mä koitan vaihtaa kahteen autoon ja varmaan pitää laittaa väliä, ja tuon ikäinen kyseessä. kannattaa varmaan sanoo ettei yritä käyntiin väkisin vaan liuottelee naftan kans enste ja sit puhtaat perusöljyt ku noi oltsin kasit helpolla hajoo pitkään seisseenä. ulkona ollu ja voi olla sit ihan mitä vaan ylläriä tiedossa...
     
  6. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Mulla oli tuo JYR joskus syksyllä 2007. Oli vielä punanen. Vähäsen harmittaa kun sitten myin pois. Ois edes sen koneen jättäny.
     
  7. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Aika harvassa alkaa olee nää 78-79 delta 88;sit. Mitä viime vuon trafin tietoja kattelin nii 23kpl oli rekisterissä (mut tiiä sit kui monta haamua-autoa on joukossa) Meijän suunnal näit on 4 omani mukaan lukien. Sit pohjosista tiiän pari ja hesan suunnal tai vissii yks punanen olla.
     
  8. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Kaverilla on korinvaihto Coupe. Palaa jossain välissä varmasti liikenteeseen.
     
  9. esmi

    esmi Gearhead

    itelltä puuttuis pari tollasta keskikuppia/pölykapselia! jos on samanlaiset eikä ittelläs käyttöa voitais hieroa kauppaa?! Siis tollaset mitkä takavanteissa viimeisessä kuvassa!
     
  10. esmi

    esmi Gearhead

    Moi! Lahden talvi cruisinkii mennessä taxikin liikenteessä?,jos toi päästää sisälle oli eilen sillä päällä ettei mitään asiaa sisälle! Uutenavuotena viimeksi ovia auottu!,eikä auta vaikka auto seisonnassa emäntä ei kuitenkaan tyytyväinen! tosin eihän se ole kuuteenvuoteen ollu ku yhtenä vappuna mukana! ainii olihan se yhtenä uutenavuotena puoliltaa taxilla ku oltii liikenteessä! :(
     
  11. esmi

    esmi Gearhead

    Anteeksi!,luin väärin kun luin että noi tuli juuri Amerikasta! mutta jos jollain kuvan mukaisia kuppeja niin kiinnostaa!
     
  12. dean77

    dean77 1st gear

    Mulla tääl treenseudulla on kans,ei tosin ajossa nyt..
     
  13. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Miun käsien kautta loppui ainakin kahdelta vm. 79 maallinen matkanteko.

    NB-666 saattaa olla viel jossain hengissä?
     
  14. dean77

    dean77 1st gear

    itte maksoin tosta -79deltasta 12vuotta sitten 500e..mut on laittoon menny sitä rahaakin..ja pari tullu purettua osiks..
     
  15. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Mulla itelle osuu kurssi just samalla päivää ja samaa aikaa, tosin klo 18 jälkee aattelin tulla sinne norkoilee jokatapauksessa :D Jos vaa sisää pääset ja saat meijän suunnalle ajettua tai jollain kuskattua nii sen verran varmaa löytyy tilaa ottaa taxi sisää et saat laitettua kuntoo lämpöses
     
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Koneen takiahan tuon silloin ostin, kun piti akuutisti saada jostain tekniikka 442:een, ettei avoautoilut loppuneet heinäkuun myötä orgistekniikan silloin sanottua sopimuksensa irti.
    Puolitoista kesää tuolla tekniikalla nyt ajettu, alkais varmaan olla aika tehdä sillekin jotain. Tämä toteutuneekin, mikäli 442:n oma tekniikka palautuu sen pellin alle suunnitelmien mukaan kesäksi.
     
  17. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    mä maksoin omastani n.3500egee vuonna 2011, eikä ollu mitenkää linttakuosinen.Ja Crash ilmeisesti tarkoitit tolla punasella tota mun autoa mikä löytyy multa Hyvinkäältä
     
  18. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Nii sul on vissii tää toinen projektikuntoinen isolohko joka on vissii kans punanen :D Oli vähänaikaa sit viel nettiautos myynnissäki..`?
     
  19. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Menen kattoon yhta deltaa. Dsl :eek:
     
  20. rahikainen2

    rahikainen2 2nd gear

    Joko on ceebulla LD28 varattuna? :poff:
     

Kerro tästä muillekin!