Oldtimer run 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'St. Michel Cruisers', aloittaja harri60, 19.2.2015.

 1. harri60

  harri60 Gearhead

 2. Kalikali

  Kalikali Gearhead

  Tullaan tullaan, kaikella mahdollisella kalustolla.
   
 3. Skylark70

  Skylark70 2nd gear

  Meidän kerhohan on tänä vuonna mukana myös tapahtuman järjestämisessä eli tarvittaisiin talkoolaisia liikenteenohjaukseen, makkaran myyntiin ym. tehtäviin. Vapaaehtoiset voisivat alkaa vaikka minulle tai Jyrille ilmoittautumaan. Saadaan hieman toiminta rahaa kerholle, mutta ainakin itselläni suurin motiivi on, että saadaan kyseinen tapahtuma toimimaan jatkossakin ja pidettyä Mikkelissä!
   
 4. rokettirolli

  rokettirolli 1st gear

  Päivällä SaraLee Band viihdyttää harrasteajoneuvokansaa!

  SaraLee Band on rhythm 'n' bluesin, rock 'n' rollin ja swingin asialla rautaisella ammattitaidolla ja intohimolla!

  Bändiä luotsaa helsinkiläinen SaraLee, joka on tunnettu keimailevasta tulkinnastaan sekä sielukkaasta ja samettisesta lauluäänestään. Kitarassa on rhythm 'n’ bluesin monitaituri Markus Tiiro, joka luo tunnelmaa niin svengaavilla suloäänillä kuin raastavillakin rytmeillä. Kontrabassossa on roots-musiikin konkari Jari Lehtomäki, joka tyylittelee biisit läpi vankoilla takapotkuilla ja släppäyksellään. Rytmikeisari Kimmo Salminen on mies rehevien rumpusoolojen ja varman rytmin takana. Hänen vaivaton soittonsa siivittää SaraLee Bandin soitannot aina taattuun menoon.

  Tule kuuntelemaan ja joramaan! Showtime klo 11:00 & 13:00

  Täältä pääset kuuntelemaan esimakua tulevasta:
  http://band.saralee.rocks/
  https://www.facebook.com/saralee.official
   

Kerro tästä muillekin!