Oldtimer Run 27.6-09 (lähtö tallilta tapahtumaan klo 8.00)

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Ms.Cadillac, 10.6.2009.

 1. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Mikkelin Oldtimer Run on taas tänäkin vuonna ja nyt kyseessä on 20. tapahtumakera. Hieno saavutus!

  Kerätäänkö siis letka kokoon 27.6 ja lähdetään tuulettamaan kalustoa? Tapahtumahan on klo 9-18 eli lähtöajan voisi sopia varhaiseksi tallin edustalle.

  -Minna
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Kerhon tallin edestä yhteislähtö klo 8.00, josta Pitkänlahden ABC:n kautta (klo 8.15) poimitaan muut mukaan tulevat autokunnat. Ms Cadillacille tai Mopar 79:lle voi ilmoittaa lähdöstään.

  Itse otan varaslähdön ehkä jo edellisenä päivänä ja olen paikanpäällä oman firman osastolla.

  Tervetuloa!
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Pro Et Racing ottaa kanssa näillä näkymin varaslähdön eli sautetaan lähtee hieman aakasemmin että keretään hyvillä paikoille eli ollaan paikalla.Tulukee rupattelemaan niin kerrotaan miten on mennyt kylän poijilla kisoisssa sekä syksyn näyttelystä eli kerrotaan missä mennään ja sautetaanpa kertoa mitä on suunnitteilla kaudelle 2010!!!Terv:Kari Laitinen,Kuopio Ps.muutama team-kello vielä myymättä!!
   
 4. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Huomenna se sitten on ja aivan mahtavaa keliä on luvannut taas, joten kaikki vaan kampeemaan kalusto tienpäälle 8) Ja lähtöhän oli tallilta klo 08.00
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Onnea Pällille pokaalin johdosta!!!!Ei ole mennyt vuosien työ hukkaan!!!Oltiin muuten 20 vuotta sitten Mikkelissä eri autoilla eli tais Pällillä olla jo -60 avo Buickki ja minulla -55 Buickki sekä Kuisman Petellä -57 chrysler ja oliko jo Larrolla -59 caddy?
   
 6. Tuide

  Tuide 1st gear

  Huh hellettä

  Kivaa oli, kiitos vaan varsinkin kuskille. Tiedä vaikka jossain Mikkelin seutuvilla ilmestyvässä lehdessä (mikä se olikaan?) on kuva, kun meikäläinen varsinaisten aterimien puutteessa kääntelee Campingia meisselillä ja oliko ne nyt sivuleikkurit, jotkut pihdit kuitenkin. Se on sitä oikeeta campingia se! :D Pällille vielä tätäkin kautta onnea!
   
 7. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

 8. kuula

  kuula Gearhead

 9. Kapinakatti

  Kapinakatti 3rd gear

  Kiitosta vuan seuralaisille reissusta! :pinup: Eri hauskaa oli kyllä! Ja perjantain puolelta kans jo kiitokset kuskille ja seuraneideille! 8)

  Harmitti kyl, ettei itellä ollu kameraa, autoistahan aina saa kuvia- mut se Tuiden kokkaus palaneine sämpylöineen olis ollu hauska lisä :pinup:

  Onnittelut Pällille, myös tätäkin kautta- Vaikka kuvista päätellen saikin jo _muikeimmat_ onnittelut :wink:
   

Kerro tästä muillekin!