Oldtimer run 30.06.2007 Mikkelissä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja harri60, 28.4.2007.

 1. Hanxi

  Hanxi Gearhead

  Alueen laajennus ei kuulemma onnistu edes rahalla :( .
  Kävijöitä oli n. 2700. Nämä siis pääsylipun lunastaneita, Saimaan ympäriajajia karttureineen parisataa lisää. Ajoneuvoja kävi n. 450 + 149 Saimaan kiertäjää.

  Niin ne palkitut:
  Euro/Mobiili, Skoda Felicia om. Seppo ja Tuula Pesu
  VW, Pritzenwagen -62 om. Nina Arminen
  MP, HD P.A. Koskivirta Tribute om. Vesa Koskivirta
  Jenkki, Ford Roadster Pick-Up -28 om. Marko Tuunanen
  Spesiaali, sama kuin edellä
  Peoples choice, sama kuin edellä

  Kiitos kaikille paikalla käyneille ja erityiskiitos järjestelyorganisaatiolle huomionosoituksesta :D .
   
 2. Chevy-74

  Chevy-74 1st gear

  jokos on kuvia?
   
 3. never_die

  never_die 1st gear

  et sit viittiny pyytää vaik miuta mukaa? :D vai etkö luokittele miuta enää siu kaveriksi? ;)
   
 4. Super Mario

  Super Mario 1st gear

  eipä tossa aamulla oikein ehtiny ketää pyydellä ja yksin piti ajella! yleensä saa ylimääräsiä tiputtaa kyydistä, mut ei tänää. toi nimimerkki ei oikeen aukee mulle, et pistä vaik yv:he tuntomerkkejä? ni ens kerralla sit tietää... 8)
   
 5. NewPort-67

  NewPort-67 1st gear

  joo reissu on heitetty ja mukavaa oli......ja Harri60:lle kiitoksia ruokapaikka suosituksista!!! Oli kehumisen arvoinen paikka
   
 6. quuppa

  quuppa 3rd gear

  zzzzzz
   
 7. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Mukavaa oli ja orkesteri tykkäs mitä nyt lähtöruukassa -48 lämpes tappiin... bändit oli loistavia.
  Mutta tontti on kyllä jo liian pieni ja autot pitää ajaa ku marketin parkkiin :cry:
  Ja Tatulle onnitelut palkintosateen johdosta :D
   
 8. markos

  markos Gearhead

  Huono tapahtuma, nosti harrasteautokuumeen aivan uusille celsiusasteille. :rotfl:
   
 9. dean66

  dean66 Gearhead

  Hienoa oli taas, kiitos järjestäjille.

  Hyvissä ajoin kun oli paikalla, niin ei ollut hankaluuksia tilan löytämisessä. Ja ohjaus parkkiinkin toimi mallikkaasti.

  Jos tila käy pieneksi, niin pitääkö järjestäjien alkaa harkita jotain karsintaa alueelle laskettavissa ajoneuvoissa? Toivottavasti ei, mukava oli nähdä uutta ja vanhaa sulassa sovussa aurinkoisessa säässä.

  Poislähtö vaatii tosiaan jäähdytystä :) toivottavasti kellään ei pahempia kuumenemisvaurioita ehtinyt tulla :)

  -a-
   
 10. MiikkaL

  MiikkaL Gearhead

  Saunus "unohtui" kyydistä, joten löylyt jäi tänä vuonna väliin. Kai se ensi vuonna on otettava mukaan, sen verran sitä päivän mittaan kyseltiin :D

  Suurkiitokset Mikkelin harrastajakollegoille onnistuneista järjestelyistä, taas kerran!!! "Tavallista kansaakin" oli mukavasti cruising-reitin varrella, Savossa ymmärretään harrasteautojen päälle :wink:
   
 11. vesaku

  vesaku 3rd gear

  Eikös vuonna 1992 tapahtuma ollut Mikkelin raviradalla, silloin oli ainakin tilaa ,voisko sitä harkita uudelleen jos kerran alkaa tila loppumaan!
   
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Taas kerran onnistunut tapahtuma.

  Kiitokset järjestäjille ja tietenkin kaikille osallistuneille,kun toitte ajopelinne ihmeteltäväksi. 8)

  Sääkin oli ihan passeli,mitä nyt Esteri tuli "kuokkavierailulle"palkintojenjaon lähestyessä ja itse en ainakaan ehtinyt sinne näkemään kun juuri pääpalkintojen jakamisen.

  Kovin nopeasti porukka paikalta katosi heti sen jälkeen ja tämän ilta-cruisen väliin jäi pitkästyttävä kolmisen tuntia...ainakin pitempimatkalaisen kannalta.
   
 13. Hanxi

  Hanxi Gearhead

  Ravirataa ei ole unohdettu, se olisi ihan hyvä paikka, mutta haluamme jääräpäisesti pitää kiinni järjestämisajankohdasta eli "viikko jälkeen juhannuksen". Samana viikonloppuna raviradalla ja muillakin Mikkelin kentillä pelataan jalkapalloa yli sadan junorijoukkueen voimin. Visulahdessakin saisimme enemmän aluetta käyttöön jos vaihtaisimme ajankohtaa pari viikkoa aikaisemmaksi.
  Harrasteajoneuvojen valikointia tuskin alamme tekemään. Se on jätetty omistajien oman harkinnan varaan eikä pahoja ylilyöntejä ole mielestäni nähty vuosien saatossa.
   
 14. TATU

  TATU Gearhead

  Kiitoksia vaan ja kiitos kaikille äänestäneille. Tapahtumahan on mitä mainioin, tosin tila alkaa käymään aika ahtaaksi mutta onhan ainakin tiivis tunnelma :D . Ainakin kymmenen kertaa on tullut käytyä oldtimerissä viidellä eri autolla ja tää oli eka kerta kun jotain jäi kotiin vietäväksi joten ei kannata masentua jos ekalla kerralla ei nappaa, ei muuta kun uutta matoa koukkuun!
   
 15. PauliP

  PauliP 1st gear

  kiitoskiitos järjestäjille ja saunan tarjoajalle ja saunaseuralle. Älkää ihmeessä siirtäkö tapahtumaa raviradalle, Visulahti on paikkana oikein hyvä ja laadukas. On muutakin tarjontaa kuin pelkkä autotapahtuma.

  Se kyllä nyppi ihan täysillä, että miksi ihmeessä sinne Cruisingin kokoontumispaikalle (Essolle) änkeää niitä tunariautoja niin ettei Oldtimer-harrasteautot edes mahdu parkkiin??? V**tu mä en tajuu niitä, surullista ja säälittävää.
   
 16. Pantse

  Pantse 1st gear

 17. hlappis

  hlappis Gearhead

  niinpä..eipä sitä tule omallakaan jenkillä mentyä lähellekkään mitään hyper tuning tapahtumaa...ihan hienoja autoja nuokin mutta omat tapahtumat kullakin.. 8)
   
 18. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

  Ensimmäistä kertaa tuolla kävin ja toisenkin kerran tulen, mikäli vain on mahdollisuus [​IMG]
   
 19. harri60

  harri60 Gearhead

  Ottiko kukaan cruisingista kuvia?
   
 20. Letku

  Letku 3rd gear

  Tuliha se käytyä.
  Tänään on vielä vähän potkinu lauantain kiemurat. :D

  Paranee vuosi vuodelta tuokin tapahtuma.
   

Kerro tästä muillekin!