Oletko myynyt vasta valmistuneen projektin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja AteV8, 16.9.2013.

  1. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Että semmosta tänään.
    Onko tullut myytyä vasta valmistunut, tai melkein valmistunut projekti, miltei heti neitsytajelujen jälkeen, tai ensimmäisen kesän jälkeen?
    Miksi?
    Kaduttiko?

    Itse olen myynyt oikeastaan aika montakin autoa melko nopeasti valmistumisen jälkeen. Koskaan syy ei ole ollut se etteikö auto olisi miellyttänyt. Sitä vaan kaipaa aina jotain uutta ja jännää, ja silläpä noita oikeita autoja on tullut rassattua enemmän kuin ajettua niillä. :eek: Köyhän kun siis pitää ensin myydä vanha että varat riittää uuteen.
    Monesti on kaduttanut, mutta toisaalta, peltiähän se vain. Koskaan ei ole auton myynti vaikuttanut meikäläisen seksi-elämään. :lol:
     
  2. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Itse kans myyn aika usein (aina) rojektin ku saanu kuntoon, tai lähes kuntoon. IHan harrastuksen takia sitä teen. Ja aina pitää saada kokeilla jotain uutta. Eikä rahat riitä ostaa uutta ilman että myyn vanhan pois. Tarkoitus olisi nytkin myydä tämä auto pois, kunhan valmistuu.....Mut nyt on ruvenu tulemaan ensi kertaa ajatuksia et pitäis tämän. Mut saa nähä miten käy :)
     
  3. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Aika vähän on ilmoittautuneita. :) Taitaa ne vasta valmistuneiden myyjät olla tallissa eikä OD:lla ollenkaan. :)
     
  4. rb

    rb Double Gearhead

    Ennen kun tohon voi vastata, pitäisi ensin saada joku projekti saatettua valmiiksi :oops: :oops: :oops:
     
  5. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Myyntiautot on erikseen,mutta kun itelle vääntää ns. paskasta auton ni eihän sitä raski minnekkään myydä.
     
  6. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead


    Juu, mullakin tuloksena ainoastaan yks keskeneräisenä myyty prokkis (nimimerkin auto)... :oops: Tosin olosuhteiden pakosta, mikä ei kyllä lievennä harmitusta yhtään.
     
  7. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    En ole myynyt, vasta kun jämähtää katsastamattomana pihalle saattaa lähteä kiertoon. Vaan eipä noissa ole yleensä paljoa rahaakaan kiinni. Useimmiten en myy mitään..
     
  8. JP-350

    JP-350 Gearhead

    En tiedä pystyykö luokittelemaan "varsinaiseks" projektiks koska ei tarvinnu mitään isoja korihommia tehdä,konerempat ja pienet sipistelyt mutta mopsin jouduin viime kesänä myymään tilanpuutteen takia.Asuttiin sillon normi okt-alueella,pikku tontti ja yhden auton talli...Siinä kun neljää pyöritteli niin rupes vähä ahistaan. Tilanteen ironiseks teki se että muutama kuukausi myöhemmin löydettiin tämä nykynen paikka jossa olis ollu tilaa sillekkin... :(
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    En oo myyny yhtään projekti tai muutakaan harrasteautoa. Edes käyttöautoja joita ei oo kyllä ollu kun pari kolme ja niistäkin vaan kaksi on myyty. Neljä oon joutunut purkamaan osiksi.

    Nimimerkillä: kyllä maalla on mukavaa kun on omakotitalo ja soppeli tontti.
     
  10. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Kyllä on tullut yksi myytyä, joka oli pakko vaihtaa pois rahatilanteen vuoksi.
    Mutta nykysin alkaa kalusto olla jo aika kohdallaan, joten mitä sitä nyt turhia luopumaan, tulee vain takkiin niin paljoa että ei kannata edes harkita.
     
  11. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    yhtään valmistuttua ei ole tullut myytyä, muutama aloittamaton tai keskeneräinen tullut myytyä.
    uudet ja vanhat mahtuu tontille. "mietmi-3 lainaten"
     
  12. coistinen

    coistinen Gearhead

    Yksi allekirjoituksen vessa II on tullut myytyä taikka oikeastaan vaihtoon meni vessa I kanssa, ei se ollut oikeastaan projekti vaan kunnostettu sitä mukaa kun jostakin levis, ja sitähän puuhaa riitti.
    Nykyään kaduttaa mutta eipähän näitä kauppoja ole koskaan järkisyillä perusteltu.
     
  13. trukki306

    trukki306 Gearhead

    monta komeeta peliä on tullut vuosien varrella hävitettyä / vaihdettua ja voin todellakin sanoa että monet harmittaa edelleen. jos olis ollut paikka ja rahaa niin joku navetta olis jo täynnä :D

    nykyjään on helponpi ja joskus jopa kivenpi tonkia näitä ns. metsä yms löytöjä... muutoin unohdettuja raatoja sekä ehjiä esille. se lämmittää vanhan mieltä kun saa pelastettua jonkin hienon tai vähemmän hienon vanhuksen päivän valoon.

    kovasti on ollut kiitollisia ottajia löydöille ja rutisijoitakin on riittänyt mutta se ei tahtia haittaa, jokaisella on mielipiteensä.

    jos vaikka se OIKEA tulisi vastaan jonkun puun alta... jonka sitten pitäisi... hah.. niinpä taas :D :lol:
     
  14. TiM

    TiM 1st gear

    Yhden ikuisuusprojektin myin samana vuonna kun sain sen kilpiin keskeneräisenä, oli tullut sen jälkeen hankittua useampikin muu projekti, jotka oli sillä hetkellä kiinnostavampia. Ei seuraava omistaja sitä kyllä saanut sen valmiimmaksi, päinvastoin, poisti sen kilvistä. Nyt se on jo ollut jonkun aikaa seuraavalla omistajalla, jolla se pikkuhiljaa etenee, saas nähän koska se oikeesti tulee valmiiksi... :odroll:

    Yksi väliprojekteista meni myyntiin ostovuoden syksynä kun ei ollut sille sopivaa talvisäilytystilaa kunnon katon alla, siihen tuli sitten hetikohta kuorma-auto kylkeen seuraavalla omistajalla, sen myynti on hieman harmittanut. :cry:
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    ^ Mitäs vehjeksiä nämä on olleet...?

    Mulla varsinaisia projekteja ole koskaan ollutkaan, ajokuntoisia missä kaikenlaista laittoa.
     
  16. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Mitäs kalustoa Ruumiin fleettiin nykyään kuuluu?
     
  17. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    -87 pontiac farkku(se mistä ei luovuta), -66 rambler american(tuli maalattua siniseks ja tehtyä valkosella liekit) ja sitten tuli juuri hommattua työn alle -89 pontiac bonneville(käyttis tarkotus tehdä, kun rupesi etuvetojenkit kiinnostamaan että minkälaisia pelejä ovat)
     
  18. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  19. tabs

    tabs Gearhead

    ^Lisää OT:tä Videosta bongattu "rämler tehtaan muita malleja ovat Ämbässädöör, sekä viistoperäistä urheilumalli Märliin"

    Aaahhaahhaa... Loistavaa lausuntaa
     
  20. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Tuo on kyllä hyvä pätkä, ja hyvältä näyttää :p

    Bonnevillestä ei vielä voi oikein sanoa mitään, kun ei ole ajoon saatu. Tekniikkana 3.8 buickin veekuutonen on ainakin ihan miellyttävän oloinen.
     

Kerro tästä muillekin!