Olihan mojova aprillipila!!!!!!!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja BRC1, 1.4.2008.

  1. MudMax

    MudMax Gearhead

    Ei mennyt läpi, mutta oli silti päivän paras!

    Aamulla hieman epäilin Radio pikkuchevyn uutisissa kanervan eroa pilaksi, koska uutisten lukija kuulutti 7;n uutiset, vaikka kello oli 8.
    Kääntö kilipailevalle kanavalle varmisti kuitenkin asian, samat jutut oli.
     
  2. spinout

    spinout Gearhead

    Niin mäkin, ja sitten menin etusivulle ja siellä ei ollut mitään ihmeellistä! Mikä lopetusjuttu, joka olis ollut helpotus?? :wink: Joku ponkarin tapainenko, jonka mun Tuliketun suodatin plokkaa pois?
     
  3. arzi

    arzi Gearhead

    Joo ihan sama juttu.. :( Kymmenen sivua kehuja ja ite ei tiedä yhtäään mistä on kyse - ei oo kivaa. Kai me ollaan niin tosikoita että meille ei noita julkaista. Ei kellään sattus olemaan tallessa kys. viestiä / tiedotetta..?
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Eipä mennyt Heikin pila läpi, kun tulen itsekin ohi etusivun. Eilen kävi mielessä, että onkohan aprillipila suunniteltu.
    Pääasia että upposi aika monelle :lol:
     
  5. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    "Lievää" sydämentykytystä aiheutti täälläkin.
     
  6. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Läpi meni täälläkin, emäntä tässä koneella aamulla sano että overdrive sivut lopetettu, ja meinasin lentää perseelleen. En tosiaan muistanu koko aprillipäivää... 8) :mad: Kuitenkin 5-vuotta tullu näitä selattua päivittäin, ja eniten osia ym. saanu tämän saitin kautta..
     
  7. piantiac

    piantiac 1st gear

    siis ei perkele! kyllä oli kamalata, ettäs kehtootte :lol: . jösses, tahdistinta vaille ja melkein kerkesin asentaa hirttoköyren ittelleni liiteriin. huh.
     
  8. pontiac safari

    pontiac safari 1st gear

    radio nova on huono vitsi vaikka nauravatkin joka lauseen jälkeen

    moniko alkoi tallin kattoparruun virittelemään köyttä? :poff: vaarallista pilaa
     
  9. voittol

    voittol 2nd gear

    Mulla ainakin kone otti homman tosissaan ,ja vänkäs aamulla tänään väkisin johonkin nokian kännikkämusiikkikauppaan ,vaikka kuinka hakkasin Overdrivenappulaa ja huusin koneelle "HILJAA ,EI SINNE" !!
     
  10. mad max 1

    mad max 1 1st gear

    Kyllä osu ja uppos ihan täysillä :)
     
  11. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    ..ja hypätääs 10 vuotta eteenpäin.

    Päivän Lehti:

    Suomi lähettää Uudenkaupungin uusimman automallin avaruuteen – ministeri Berner yhtiöittää avaruusmatkailun
    Uutiset 1.4.2018 09:00 Päivän Lehti

    [​IMG]

    Liikenneministeri Anne Berner on yhtiöittämässä avaruusmatkailun, Sipilän hallitus haluaa puolestaan ottaa avaruusloikan. (Kuvat VNK ja AOP)

    Valtioneuvosto uskoo avaruusmatkailusta tulevan yksi Suomen uusista kärkihankkeista.

    AVARUUSMATKAT Suomen kansallinen laki avaruustoiminnasta tuli voimaan tammikuun lopussa. Vastaava kansallinen lainsäädäntö on EU-maista myös Ruotsilla, Tanskalla, Itävallalla, Belgialla, Hollannilla, Iso-Britannialla ja Ranskalla.

    – Yksityinen avaruustoiminta kehittyy Suomessa kovaa vauhtia. Sen vuoksi tuli tarpeelliseksi asettaa lainsäädöllä puitteet toiminnan lainmukaisuudelle, turvallisuudelle ja liiketoimintamahdollisuuksille, lakimies Maija Lönnqvist työ- ja elinkeinoministeriöstä toteaa.

    Avaruustoiminta on uuden lain mukaan luvanvaraista. Valtion vastuuta rajoitetaan säätämällä toiminnanharjoittajan vahingonkorvausvastuusta ja valtion takautumisoikeudesta. Päivän Lehti kirjoitti uudesta laista tässä.

    TEM:n tehtäväksi tuli toimia avaruustoiminnan lupa- ja valvontaviranomaisena sekä avaruusesineiden rekisterin ylläpitäjänä. Tavoitteena on luoda sujuva lupaprosessi, joka varmistaa yrityksille koituvan hallinnollisen taakan pysymisen mahdollisimman pienenä.

    Helmikuussa SpaceX-avaruusyhtiön ja sähköautovalmistaja Teslan johtaja Elon Musk lähetti punaisen Tesla Roadster -avoauton Falcon Heavy -raketin testilennon yhteydessä avaruuteen. Valtioneuvosto huomasi tempauksen suuren maailmanlaajuisen medianäkyvyyden, ja pääministeri Juha Sipilä halusi oitis tarttua mahdollisuuteen.

    Sipilä muistetaan nuoruudestaan kempeleläisenä ideanikkarina, joka rakensi Chevrolet El Caminosta v/m 1987 puukaasulla käyvän ”El Kaminan”. Häkäpönttöauton sijaan pääministerillä ja diplomi-insinöörillä on nyt nykyaikaisempi ehdokas avaruuteen lähetettäväksi autoksi.

    – Sopivin käyntikortti Suomelle olisi Uudessakaupungissa valmistettava Mercedes-AMG:n GLC AMG 43 4Matic. Katumaasturista tehdään avomalli, jolloin kuljettajana toimiva henkilö näkyy avaruudesta lähetettävissä satelliittikuvissa paremmin, Sipilä visioi ja näyttää toimittajille piirtämänsä kaavion suomalaisraketin lentoradasta.

    Kuljettajan henkilöstä on uumoiltu järjestettävän kilpailu, jossa sisunautille maksettava palkkio olisi 59 999 euroa, jolloin hankalista hankintalaeista tai kilpailutuksista ei tarvitsisi välittää.

    Asiaa on jo käsitelty valtioneuvoston istunnossa ja työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi myös liikenne- ja viestintäministeriöllä oli ideoita hankkeen toteuttamiseen. Auton sadantuhannen euron hintakaan ei muodostu esteeksi, sillä hallituksen toteuttamilla leikkauksilla on jo säästetty miljoonia.

    – Annella oli ennakkoluulottomia ajatuksia jotka täytyy toteuttaa nyt, sillä maamme avaruusvaje on huolestuttavalla tasolla. Meidän täytyy ottaa todellinen avaruusloikka, jotta maamme kilpailukyky pysyy hyväksyttävällä tasolla, Sipilä vakuuttaa.

    Pääministeri viittaa asiassa liikenneministeri Anne Berneriin, joka onkin jo ehtinyt huhtikuun ensimmäisenä päivänä asettaa oman työryhmänsä pohtimaan avaruuskaarta sekä Suomen yllä olevan avaruuden että avaruusmatkailun yhtiöittämistä.

    Tukea suunnitelmilleen ministeri on saanut myös Mauri Pekkarisen yritystukia leikkaavalta työryhmältä. Samalla tutkitaan tuulivoiman mahdollisuutta avaruuden energialähteenä hallituksen myöntämällä kolmen miljoonan euron kannustinrahalla.
     
  12. 455STW

    455STW Gearhead

Kerro tästä muillekin!