Olisiko kellään Ford Explorer 2011-2018 nähtävillä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Camaronkampiakseli, 28.5.2021.

 1. Apua kaivataan!!

  Auton vaihto edessä ja mietin, että onko edellisen korimallin Explorer riittävän kokoinen eli mahtuuko siihen oikeasti 7 henkilöä vai onko se Skoda Kodiaqin/BMW X5 luokkaa, jolloin takapenkit ovat lähinnä pikkulapsille tilapäiskäyttöön.

  Näitä ei ole yhtään tällä hetkellä myynnissä, joten renkaita ei pääse potkimaan :( Paperilla auto kasvoi kymmenisen senttiä vuosien 2006-2010 korimalliin ja on yhtä pitkä kuin uusinkin korimalli, mutta sisätilat ratkaisevat. Voisin myös tulla vilkaisemaan edellistä korimallia, kai siitäkin saisi vähän osviittaa?

  Olisi kiva siis päästä ihan vain näkemään livenä jos joku sattuisi tällaisen omistamaan Etelä-Karjalan suunnalla tai 1-2 tunnin ajomatkan säteellä..
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!