Olisko Pro Street ´55 myynnissä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Pro ´55, 24.8.2002.

  1. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

    Mennyt kesä on ollut mitä mahtavin ja huolettomia kilometrejä on kerääntynyt molempiin autoihin ihan sopivasti, sekä palkintoarsenaali kirjahyllyssä lisääntynyt huomattavasti. Näin syksyllä sitä pysähtyy funtsimaan, että mitäköhän sitten seuraavaksi…
    Tarkemmin kun kalenteria katsoo, niin talvi alkaa olla jo melko lähellä ja pitäisi keksiä itselleni jälleen tekemistä talli-illoiksi. (Minkäs hullu itselleen voi!)
    Niin, mulle tullaan lähes päivittäin kyselemään puolileikillään, että olisiko Pro femma kaupan ja miksei pojat tehdä siitä leikistä totta!?! Toki auto on kaupan, mutta ei vaihdettavissa mihinkään astianpesukoneeseen tai –79 Hiaceen.
    Tässäpä teille puheenaiheita:
    http://www.koti.reimari.net/ahonenjari/ba07.htm

    T: Jari

    Ps. aattelin vaan ihan tiedoksi, että mun ei ole mikään pakko myydä, eli ne rahavaikeuksissa olevia autonmyyjiä kyttäävät voivat luovutta jo heti.
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    ei paha, täytynee laittaa kestolotto vetämään <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  3. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    toivottavasti ei mene ruotsiin noin hieno auto. suomessa on vaikeata saada sopiva/arvoisensa hinta hienosta jenkkiautosta. jos olisi rahaa niin kyllä ostaisin tuon auton. nostan hattua auton rakentajalle tuollaisesta urotyöstä!

    Ps. Ehkä tulevaisuudessa mikkelissä on 65 Bel Air sleeper jos se minusta on kiinni...
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    fisu on oikeessa, tää menee sarjaan "Mitä Tekisinkään Voittaessani Lotossa".
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Taitaa mennä ulkomaille, harva Suomessa maksaa autoista, ja toisaalta täällä kaikki
    harrastajat tietävät auton, täytyy olla pokkaa ajaa toisen noin täydellisesti rakentamalla autolla.
     
  6. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

    Hmm.. totta joka sana...
    Hinta..
    Milläpä tohon kommnetoisi? Mä pidän itse tota hintaa naurettavan halpana ottaen huomioon että kyseessä on todellakin uusilla kromiosilla varustettu, haluttu keräilykohde (Classic Chevy), rakennuskustannukset ja sen, ettei toista samanlaista saa rakentaa tähän maahan. Kauhistelkaapa mitä tämmöset laitteet maailmalla maksaa.

    Huom, kaikki noi on vielä pikkulohkolla. BB laitteisiin saa laittaa vielä 15 tuhatta taalaa lisää. Melko huimia summia, ainakin minusta.


    Toisaalta, se mun entinen ´55 chevy lähti mun tallista -98 ilman konetta, laatikkoa, perän lukkoa, syylaria, flektejä, tankkia, b.pumppua, ohj-/jarrutehostimia, peltisarjoja ... ja kauppahinta oli 96 tuhatta. Siis pelkkä kori, akselit, renkaat ja paperit. Niin uskomatonta kuin onkin, auto meni suomeen. Ja omituisin puoli on se et´ masiina ostettiin multa väkisin, sillä en ollut myymässä sitä.

    Nooh,täytyy tunnustaa etten mä tätä ole nyt niin vakavissani myymässäkään. Moni kerran kyselee hintaa, niin ajattelin että "what a hell,why not"


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Pro ´55 2002-08-26 21:53 ]</font>
     
  7. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

    En malttanu lopettaa vielä sillä rupesin oikeen kelaamaan asiaa tarkemmin..

    Ajatelkaapa asiaa näin:
    -Otan auton ja ajan sen Hesan satamaan.
    -Maksan autolle konttirahdin jenkkeihin. about 10 tuhatta FIM.
    -Otan itselleni ja vaimolle lentoliput jenkkeihin 6 tuhatta FIM edestakaisin.
    -Myyn Pro femman paikalliseen tasoon verrattuna huokeesti..esim 85 tuhannella taalalla eli noin 550 000 FIM.
    -Miinustaisin siitä täällä pyytämäni 40 tuhatta Euroo ja laittasin ne sukan varteen.
    -Miinustaisin jäljelle jäävästä summasta matkakulut + auton rahtdin
    -MULLE JÄISI KAIKEN SEN JÄLKEEN VIELÄ 256 000 FIM LOMARAHAA!!! Kelatkaa, kaks ja puolsataa tuhatta jäisi ylimääräistä!

    Nyt meni yöunet.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kyllä se nyt jo taatusti tiedetään, että tuo auto on myynnissä. Kannattaa muistaa myös, että vaatimattomuus on hyve.
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Teeppä se ja oo hiljaa. Vai tokkopa maltat pysytellä niinkin pitkään poissa peilin edestä.
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Se edellinen autohan on nyt Nakkilassa ja oli siinä välissä Herttoniemessä. Ostaja kertoi autosta toisenlaista tarinaa sekä hinnasta, että siitä oliko auto myynnissä vai ei. Autosta ei muuten hirveesti jäänyt jäljelle rungon osalta, ripustukset korjattiin jne. Korihan laitteessa oli tolkuttoman painava ja syykin siihen selvisi ainakin osittain reikää ruiskutötteröitä varten leikattaessa. Nykyinen omistaja on sitä alkanut keventämäänkin, mikä aiheellista olikin performance käytössä. Hyvä aihiohan se oli, mutta vähän kallis:)
     
  11. Pro ´55

    Pro ´55 Gearhead

    Joitakin nimettömiä näköjään harmittaa.. :odroll:

    Tarinat siit mun edellisestä on näköjään muuttunu sen hinnan ja kaupan suhteen, kuten yleensä jutuille käy ajan kuluessa.
    Enenkuin rupesin ajovalmiista laitteesta purkamaan mainitsemiani osia irti ostajan vaatimaan kuntoon, auton kaupasta tehtiin kirjallinen kauppakirja, jossa kaikki tuo ed.mainittu on mustaa valkoisella. Tarvittaessa voin julkaista sen vaikka sivuillen.
    Kuulin kyllä millä summalla se siirtyi myöhemmin rannikolle.(½hintaan)
    Ja mitä painoon tuli, niin ed. autoa eikä nyk. autoakaan ole tehty kilpuriksi, ja toisekseen olisitpa nähnyt ed.laitteen konepellin silloin kun se löytyi..

    Ja kun nyt on näköjään ruvennu tää hinta politiikka herättämään keskustelua.
    Moni valitta että kaikki komeet auton menee ruotsiin...
    Minusta se on ihan porukoiden omaa tyhmyyttä, kun pidetään hinnat niin naurettavan halpoina, että naapurimaistamme kannattaa hakee auto täältä vaikka taksikyydillä.
     
  12. KTM

    KTM Gearhead

    Pro ´55, tilanne on vain niin että Suomessa ei passaa hinnoista puhua. Se aiheuttaa närää :sad: . On aivan omaa tyhmyyttä, jos myy auton alennuksella. Markkinat on jotenkin uskomattomat, eli ei ole merkitystä onko kyseesä selkeä projekti vai viimestelty näyttelyvoittaja. Sama se aina tyrkytetään sitä projektin hintaa. Selitellään, että näitä saa €5000,- muuta kuin valkkaa ja hakee.

    Todella asianosaavat ostajat ovat tiukassa, mutta turhan kyselijöitä riittää. Meillä kohtuullinen hinta on Ruotsin tasoon nähden halpa. Svenskit pyytää kohtuullisista 50-60-lukujen taitteen avoista lähes 300 000,- SEK. Revi siitä ja Suomessa on nytkin kaupan tosi fiksu ´62 Ford Galaxie avo €8000,- ja ei tahdo kelvata. Varmaan tämäkin auto päätyy kohta Ruotsiin.

    Pro ´55:n auto on hieno, mutta ei niitä helpoiten myytäviä (vain vaatimaton mielipiteeni), kun ei se lähde sillä €5000,-. Milloinkahan se meillä huomataan, että todella hyvät yksilöt maksaa reippaasti ja niiden tekeminen on ollut kallista omistajille. Yleensä se kovempi hinta ei ole rahastusta vaan kertyy parista tekijästä: 1) auton harvinaisuus ja 2) autonkunto/-taso.
     
  13. koni

    koni 1st gear

    Tämänkin tarinan varmaan joku ottaa jonain retosteluna tai muuna vastaavana..

    Forssan pick-nickissä joku 'ukko' tuli kyselemään, että onko autoni ('57 Avo-Linc) myynnissä ja kun ilmoitin, että ei ole niin hän halusi välttämättä tietää mitä auto maksaa. Sanoin, että ei ole myynnissä, mutta ainahn tarjouksia saa jättää. Ukko tarjosi 5000Eur ja oli vielä ihan tosissaan. Lupasin ostaa kaikki ominvoimin kulkevat siipiavot jotka maksavat alle 10000Eur, kaverikin myönsi, ettei niitä varmaan sillä hintaa kauheasti ole tarjolla (mutta miksi sitten kehtasi tarjota 5000E jos kerran itsekin tiesi, ettei niitä sillä rahalla saa?).
    No tämä 'ostaja-ehdokas' kuitenkin jatkoi inttämistä, että mitä auto maksaa ja minä sanoin edelleen, että tarjouksia saa jättää ja, että kerron kun hinta on mielestäni riittävä. Kun hän ei tähänkään vastaukseen ollut tyytyväinen ja jatkoi tivaamista, että mitä auto maksaa niin sanoin, että alle 30000 Euron tarjouksia on turha jättää. Äijä suuttui kun sanoin niin kovan hinnan. Ihmettelen vaan, että miksiköhän mun pitäisi antaa auto melkein ilmaiseksi jos en siitä kerran eroon halua päästä. Siihen en halua ottaa kantaa, että onko tuo 30000Eur sopiva tai ylä / ala -kanttiin sanottu 'pyynti', mutta sen tiedän, että jos ei autoa ole pakko myydä niin ei sitä kannata sellaisella hintaa antaakaan, että jälkeenpäin harmittaa. Mielestäni Pro '55:n hinta on hänen oma asiansa enkä missään tapauksessa usko, että se on keksitty rintojen röyhistelemistä varten. Herra nimetön on vaan normaali kateellinen Suomalainen joka ei itse ole todennäköisesti raaskinut sijoittaa harrasteautoon montaakaan rahaa, mutta silti pitäisi olla vähintään Top-Fuel dragsterin veroinen katuauto.
    Minä ainakin myyn autoni Ruotsiin jos se joskus tulee ajankohtaiseksi..

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: koni 2002-08-27 12:17 ]</font>
     
  14. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Niin, jos hinnat tuntuu liian kalliilta niin ainahan voi ite tehdä tyhjästä haluamansa. On ne hinnat millaset hyvänsä niin autoja rakentamalla ja myymällä ei varmsti pääse tässä maassa rikastumaan. Tuskin muuallakaan kovin helpolla.
     
  15. Lettu

    Lettu Gearhead

    mun molempia autoja on yritetty viä käsistä. starletti pysäytettiin liikenteestä ja tyrkytettiin 2000mk kouraan :grin:
    sevyn tuulilasinpyyhkimen oli kaupan pihalla jätetty lappu, ja ei ollu mikään parkkisakko se.

    juu ei autoilla rikastu, niihin rakastuu ja rupee köyhtyyn :grin:
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Myy vaan chevys ulkomaille, ei varmasti mene prosentti tarkastuksesta läpi jos oikein lasketaan .Onhan näistä verojen maksuun panoista esimerkkejä(harleyt mersut ym) Jonkun tollasen takia voidaan kohta amerikkalaisten autojen laitto kieltää kokonaan nimim. viranomaisetkin osaa lukea, vaik ei heti uskoiskaan <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_evil.gif">
     
  17. Taru

    Taru 1st gear

    Olen tässä sivussa lueskellut näitä sivustoja ja on positiivista, että tää toiminta on harrasteajoneuvoalalla netissäkin näin aktiivista, mutta..
    Mistä ihmeestä noita nimettömiä pillittäjiä riittää? Teille pitää kohta laittaa ihan oma vittuilusivu ja perustaa alan tapahtumiin oma takapiha, jossa voitte soittaa toisillenne suutanne pensaiden takaa.
    Mikä suakin edellinen kirjoittaja pännii? Kuka sunkin eväät oikeen söi?
    Voi kulta, soita mamille ni mä lohdutan.

    Pro 55 ja muut, antakaa näille jurpoille anteeksi. Eiväthän he itselleen mitään voi. Onneks löytyy kunnonkin jätkiä. Pitäkää lippu korkeella!
     
  18. TH

    TH 1st gear

    Joo,tuntuu "nimettömien" jutut olevan samaa tasoa kuin TV:n chatissa,oliskohan parempi pysytellä siellä?
     
  19. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Kyllä se on niin, että nimettömänä on turha narista.

    Pro'55 on autonsa rakentanut ja hinnoittelee niinkuin parhaaksi näkee. Jos joku haluaa samanlaisen eikä halua maksaa tuosta valmiista niin siitä vaan rakentamaan jos onnistuu...
     
  20. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ikava totuus on etta tuontasoisen vehkeen rakentaminen on nykyhintatasolla KALLISTA ja jos ottaa huomioon tyotuntimaaran en pida autoa laisinkaan kohtuuttoman hintaisena. Itsellani ei tietenkaan pelimerkit moiseen riita mutta ei se tarkoita etta pitaisi rakentajaa ruveta haukkumaan - eikohan anneta kunnia sille joka moisen ylipaansa pystyy saamaan nippuun ja unohdeta tuo marina. Yleensa kovimmat kitisijat ovat niita joilta ei tuollaista jalkea synny...
     

Kerro tästä muillekin!