ollaan varovaisia sen sähkön kans.. eiks jes?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Lettu, 27.1.2003.

  1. Lettu

    Lettu Gearhead

  2. heh heh©

    heh heh© Gearhead

    Ja suurin osa noista onnettomuuksiin johtaneista syistä on täysiä idioottimaisuuksia joita ei voi pistää tietämättömyyden piikkiin sähköasioissa vaan ne johtuvat ihan terveen järjen puuttumisesta.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Niin se evoluutio etenee....
     
  4. Lettu

    Lettu Gearhead

    "28.7.1981
    Putkimies hitsasi moottoriveneen päälle sijoitettua ruokoleikkuria seisten vedessä. Hitsausmuuntajan syöttö tuli vapaa-ajan asunnon pesuhuoneessa olevasta suojakosketinpistorasiasta kahden jatkojohdon välityksellä..."

    "21.7.1980
    Koululainen oli avojaloin poimimassa marjoja kasvimaan ympäri rakennetun aidan vieressä, kun hän sai kuolemaan johtaneen sähköiskun koskettaessaan aitaa. Aita oli omatekoinen sähköpaimen, jonka rautajohtimiin oli kytketty 220 V jännite."

    se on tuo 80-luku ollu melko pimeetä aikaa.. mutta sattuu sitä 2000-luvullaki.
    "21.8.2001
    Mies hitsasi ulkona sateessa vanhalla sisäkäytön Kemppi-hitsauslaitteella traktorikaivurin tukijalkaa..."
     

Kerro tästä muillekin!