Omat happi ja asetyleenipullot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Geronimo, 1.7.2011.

  1. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Harris on halvempi.
    Mulla 11 kg:n nestekaasupullo ja 50 kg:n happipullo. Happipulloja kuluu noin viisi pulloa yhtä nestekaasupulloa kohtaan.
     
  2. OpaS

    OpaS Gearhead

    Jos tai kun ei tarvitse kaasulla hitsata, on nestekaasu tosiaan paljon halvempi vaihtoehto sen asetyleenin tilalle. Leikkaukset ja lämmitykset siis hoituu mutta hitsaus ei. Nestekaasulle on sitten omat polttoleikkaussuuttimensa, ne on niitä kolmoiskartiotyyppisiä (eli AGA X21 / Harris / ym. tyylisiä, ei X11).
     
  3. valpas

    valpas Gearhead

    Oman asetyleenipullon täyttö kestää jatkossa vähintään 2 kuukautta. Kiusaa se on pienikin kiusa oman pullon käyttäjille täyttäjiltä, jotka haluavat kaikkien käyttävän vuokrapulloa.
    Hyvä, että oman pullon täyttö vielä onnistuu.
     
    juko7 tykkää tästä.
  4. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Viimeks kesti niin kauan, et koko pullo haihtu tästä maailmasta. Sain sit uuden pullon muutaman kuukauden painittuani.
     
    juko7 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!