Omat harraste/projekti -sivut netissä!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja jimsgarage, 10.1.2003.

 1. Poro-Jussi

  Poro-Jussi 1st gear

 2. Anonymous

  Anonymous Guest

 3. Micky

  Micky Gearhead

 4. Fordipiru

  Fordipiru 1st gear

  Kuvia vaan lähinnä löytyy, mutta jotain kuitenkin :odroll:
   
 5. tincup

  tincup 1st gear

 6. Wolfheart

  Wolfheart 1st gear

 7. impala1968

  impala1968 Gearhead

 8. dnaarnis

  dnaarnis 1st gear

 9. e

  e 3rd gear

 10. 454SS

  454SS 3rd gear

  Mistä kannattaisi hommata tilaa omille sivuille? Maksaa ei tietenkään tarvisi mahdottomasti.
   
 11. TTShark

  TTShark 1st gear

  Vaikka mtv3:sta, parikyt megaa eikä maksa mitään...
   
 12. Link57

  Link57 1st gear

  http://www.osoite.com/ 200 megaa aika halvalla ja mikä parasta ei mainoksia! Saat myös oman domainin. Mä olen ainakin todennut että toimii paljon paremmin kun mikään ilmais hommeli!
   
 13. Anonymous

  Anonymous Guest

  http://wmhost.com/
  tuolta juuri otin itselle tuon gigan tilan ja hyvin on toiminut muutenkin kaikin puolin tuo palvelin ja palvelukin on hyvää tuossa putiikissa. esim pitävät tai ainakin pitivät varmuuskopioita sivuista ennen tallessa toisin kuin esim. http://www.int2000.net :n palvelimella tarttee aina ottaa itse varmuuskopiot ja kummassakin mulla on tilaa tällä hetkellä ja wmhostin palvelin on ollut parempi ainakin vähemmän tuo palvelin on ollut nurin
   
 14. Impala71

  Impala71 1st gear

 15. Fireball

  Fireball Gearhead

 16. blazer 6.2

  blazer 6.2 1st gear

  Tämä http://kotisivu.mtv3.fi/toimeve/blazer.htm ei nyt mikhän "sivusto" ole (vielä...), eikä ees harraste- vaan käyttöauto, mutta tarkotus myös tuosta laitella kuvia ja tarinaa meän "mettäreissuista". Kun pätkäsettä tuon /blazer.htm liithen pois, niin pääsettä taas tuosta toisesta harrastuksesta kattelemhan tarinoita ja kuvia.

  Olen jo aikasemminki laittanu ko. kuvan johonki aihealuushen ja kyselin että onko tietoa auton "historiasta"? Oulusta kävin reilu vuosi sitten hakemassa.
   
 17. blazer 6.2

  blazer 6.2 1st gear

  ...joku tuossa kyseli, että mistä sivutillaa; itellä siis tuon MTV3:n kautta. Siellä myös helppo editori sivujen rakentelhun, eli ei tartte välttämättä mithän erillisiä ohjelmia. Joskin jossaki vaiheessa mennee kyllä ehottomasti tuolle koodailupuolelle (tai kehittyneemphin sivustojen rakenteluohjelmiin) jos haluaa jottain "omanlaista" sivuillensa.
   
 18. Fireball

  Fireball Gearhead

  Kas kas, kovin on tutunolonen pleiseri... Mutta tämän lähihistorianpa tiesitkin kun meitin pihastahan se tuokin läks.
   
 19. Duett

  Duett Gearhead

 20. outroadrebels

  outroadrebels Gearhead

Kerro tästä muillekin!