Omatekoinen prässi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Partajeesus, 19.3.2008.

 1. jzl

  jzl 1st gear

  On helpompi rakentaa prässi, jossa mäntä painaa alaspäin (esim. laakerin poisto pyörännavasta). Jos pullotunkki toimii oikeinpäin, joudutaan rakentamaan liukusysteemi voiman välittämiseksi alaspäin. Pullotunkki on yksitoiminen, joten jousipalautuksen joutuu rakentamaan joka tapauksessa.
   
 2. Gutless

  Gutless Gearhead

  minä en laittanut palautusjousta omaani. Nyt ei oo kuvaa linkittää, kun verkkolevy jäi pois käytöstä. Käyttö ei ole mitenkään ammattimaista tai mitään sarjatyötä en tee niin kyllä sen viitsii käsipelillä kammeta ylös. Voishan siihen laittaa jouset sivuille mutta ne olisi vain tiellä. Mäntään kiinnitettäviä "pistimiä" tai tuurnia en ole tehnyt vaan ihan vakio 20t pullotunkin kierresäätöinen pää siinä on. Aika usein välissä on ollut hylysy, adapterina, esim laakerinvaihdoissa. Ei tuo tunkin modaaminen ylösalaisin käyttöä varten ollut mikään ihme temppu. Täältä overdrivelta se idea aikoinaan lähti ja yhden lauantai-iltapäivän se otti.
   
 3. susiraja2

  susiraja2 1st gear

  ite tein prässin kori tunkista kun se toimii jo valmikksi asennossa kun esennossa ja siihen on helppo tehä vaihto työkaluja
   

Kerro tästä muillekin!