omc:n virranjakaja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja nallevaari, 24.4.2011.

 1. nallevaari

  nallevaari 3rd gear

  Olisko tietoa, mikä autopuolen jakaja sopii OMC 5.8 venemoottoriin.
  En muuten kyselisi, mutta alkuperäinen maksaa 700 e. :mad:
  Kone on vm.90 ja kärjetön sytkä.
   
 2. peltsi

  peltsi Gearhead

  tuohan on fordin 351:n eli sieltä varmaan löytyy vastaava jakaja autopuolelta. mulla on chevyn 350:n johon olen laittanut ihan tavallisen HEI jakajan. Shift assistantin kytkeminen vaati ainakin siinä pikkasen värkkäämistä. Löytyy varmaan ohje netistä hakusanoilla "omc" ja "diode fix". käytännössä kuitenkin sitä rpm mittarille menevää piuhaa maadoitellaan kun vaihteiden kanssa pelataan. Älä kuitenkaan jätä sitä shift assistanttia pois kun toi omsikka ei tykkää hyvää väkisin kytkemisestä.
   
 3. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Eipä siinä vaihteen kytkemisessä taida mitään ongelmaa tulla.
  Mutta pois et vaihdetta tahdo saada ilman sitä sytkän katkaisua.
   
 4. Traveler

  Traveler 3rd gear

  OMC vm90 5.8 kone on 351W. Uudemmat taitaa olla 351M koneita, eri jakajat.
   
 5. nallevaari

  nallevaari 3rd gear

  Kiitoksia tiedoista. Otin vielä uudelleen yhteyttä USpartsiin ja nyt sieltä osattiin myydä pelkkiä sisuskaluja jakajaan. Hinta tippui oleelisesti, 187e, tulee ensiviikolla. Toivottavasti sopii :-?
   

Kerro tästä muillekin!