Omistuspullon katsastus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Dataviilaaja, 10.8.2020.

  1. valpas

    valpas Gearhead

    Tuossa on Firma, joka hoitaa kaikki omien kaasupullojen katsastuksetkin. Maksaa muutaman kympin+venttiili.
    Kangasalla pääpaikka, mutta jossain Rautalammilla sivutoimipiste. Katsastukset vain Kangasalla. Muuttavat jossain vaiheessa Kangasalan Lentolan teollisuusalueelle.
    Esim Mison pullo täyttyy 1-1,5 tunnissa (riippuen siittä, kuinka kylmä pullo on tuotaessa.....). Olikohan jossain 70 euron tienoilla (tai alle) verollisena 20 Litranen. Tosi hyvä palvelu.
    Asetyleenipullon joutuvat katsastuttaan, ja maksaa vähän enempi. Katsastaja venytti mulla ajan melkein neljään kuukauteen (kilpailija Ikasetille).
    http://ikaset.fi/
     
    Dataviilaaja tykkää tästä.
  2. Dataviilaaja

    Dataviilaaja Gearhead

    No, kerkesin jo viedä oman pullon Woikoskelle. Saa nähdä, tuleeko koskaan takaisin ja mihin hintaan.
     
  3. Pläkkäri

    Pläkkäri 1st gear

    Ostamalla kukaan kaasunsa viron AGA.n kautta?
    Hinta on noin puolet Suomen hinnoista...
     

Kerro tästä muillekin!