Ongelma sprintterin kanssa. Olisko mersu tietäjiä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Elevator, 6.6.2008.

  1. Elevator

    Elevator 1st gear

    juu, työauton kanssa painin. Pesin moottoritilan päivällä ja nyt ei nosta kierroksia normaalisti. Ihan kuin turbo ei toimisi. Auto on siis 310d sprinter vm2000.

    Yritin jo kuivailla kaikki sellaiset strategiset mestat mutta ei toivottua tulosta. Kerran ennenkin sama vika on jo esiintynyt mutta silloin riitti uudelleen käynnistys. Nyt ei se enää toiminut. Akunkengät on irroitettu kahteen kolmeenkin kertaa jos se olis resetointi vikaa, mutta sekään ei tuo tulosta. Loppuu järki.
     
  2. kime-81

    kime-81 1st gear

    Ahtopaineen säätöventtiili? Noista hankautuu/hapettuu toisinaan johto piloille. Testerillähän tuo vika selviäis, tosin johtovikaa se ei kerro vaan antaa vian venttiilille.
     
  3. Damned

    Damned Gearhead

    Tuolla on samansorttista ongelmaa ollut ja vika löytyi yhdessä tapauksessa ilmamäärämittarin liitoksesta. Sulakkeet varmaan jo katoitkin?
     

Kerro tästä muillekin!