Ongelmia Scotsdalessa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja stefa, 1.1.2004.

  1. stefa

    stefa 1st gear

    Omassa kulkineessani on ilmennyt omituisia ennen havaitsemattomia oikkuja viimeaikoina.
    Ekat oireet alko vähän öljynvaihdon jälkeen. (öljynä olen aina kaikissa autoissani käyttänyt Rainbov kylmäpuristettua rypsiöljyä) Oireena oli ankara savutus ja öljyä tuntu kuluvan jo ensimmäisellä kauppareissulla 3 litraa! Lisäsin öljyä ja jatkoin. Pirssi tuntu kiihtyvän ilosesti... seuraava lisä oire oli kumma kolina ensin moottorista ja sitten pakoputkesta! Putkesta kuuluu vieläkin ihme helinä. Jatkoin ajoa kunnes kone yksin kertaisesti sammui ja tietenkin keskelle valoristeystä! No ei muutaku kaveri hinaamaan omalla Toyota Hiluxillaan ja kotiin palattiin köyden jatkona. Missä asennossa automaatti laatikon keppi muuten pitää olla hinattavana? Nyt kokeilin kaikkia eri asentoja ja mikään niistä ei tuntunut mieluisalta. Se keppi on jotenkin aina tiellä siihen kolhii polvensakkin jos lojuu rennosti siinä penkillä. Miten muuten voiko tälläsen automaattivaihteisen hinata käyntiin? Yritimme Hiluxilla hinata keppi D asennossa ensin hitaammin ja myöhemmin kovempaa (että stall speed ylittyisi) mutta ainakaan alle 120km/h ei käynnistynyt. Kokeilimme myös muita kepin asentoja mutta taaskaan ei löytynyt mieluista... kaikissa muissa asennoissa ei tapahtunut mitään mutta P asennossa pyörät luisti(ilmeisesti puristukset koneessa on vielä kohtuulliset).
    Nyt kaipais kipeästi neuvoja kokeneemmilta onko tässä nyt jäänyt joku asia ottamatta huomioon?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ei kannata rypsiöljyä käyttää, oliiviöljy on terveellisempää.
     
  3. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

  4. -riku-

    -riku- 1st gear

    Eiköhän kaikki ole otettu huomioon jos jokainen kepin asentokin on kokeiltu. Omassa vehkeessä toi rypsiöljy on toiminut ihan ok kaikissa olosuhteissa, joten veikkaampa että olisitko vaikka vahingossa tankannut naftaa siitä oljykorkista? Tosin pitäis sen kyllä toimia silläkin. HInaamalla käynnistyshän neuvotaan siellä manuaalissa: "hinaamalla käynnistämällä max. speed 200 miles/h, joyen tuskinpa tuo sun 120 kmh vielä mitään on rikkonut? "Vesi vanhin voitehista", sitä koneeseen ja apuvirralla käyntiin! Hyvää matkaa!
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Älä kuule stefa jauha paskoo täälä! En uso millään, jottä voi kauppareissalla mennä monta litraa ölijyä! Vai onko sun kauppa josai Ivalos?? Hä?

    Ja kuule jos sä luulet jotta automaatin saa hinaamalla käyntiin niin oot kyyllä kuule vähä tyhymä. Eihän siinä koko autos oo edes kytkintä!! Hinaa sitte sitä. Voi että voi olla poika yksinkertanen. Aika vitsin kyllä kirjotti.

    Mulla on skotikalla (Cervolet Scotschdale) ajettu kuule ja palijo. Ei syö kuule sitte ölijyä. 5.7 litraa on konees tilavuutta ja sanon jotta on vääntöä.

    Ei kuule joku japanin hiluksi ikinä hinaa skotikkaa 120km/tunti. Ei edes alamäkeen mee. Ja on varma. Jotta on turha lässyttää paskoo tänne. On kuule ihmisiä, jotka täälä tosissaan kirjoittaa ja tietää. Jos sun kaverin hiluksilla edes 120 pääsöö niin on ihime. Nehän syö ölijyäkin niin, että musta noki perästä pöllyää ku kaasua painaa ylämäkeen. Kyllä se kuule amerikan moottori ja kuutiot on mikä puhuu ja se on vääntö sanon mikä joka pellin alla jyllää ja 5,7 litraa kuutiosenttimetriä.
     
  6. padepski

    padepski 1st gear

    OHO...ookkosä vähä niikku pohojanmaalta vai mist sie kuvittelet olevas ku nui rupehet uhoomaan...:razz:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: padepski 2004-01-01 20:41 ]</font>
     
  7. perkele

    perkele Gearhead

    taitaa olla joku pohjanmaan/savon sekasikiö
    kyllä tomaatin voi hinata käyntiin
    mutta sitä ei laatikko kestä!!
    täytyy tässä korjata vähän sanomaansa ettei nimettömät ota itteensä liikaa
    p.s. tämä tieto luki alan lehdessä joskus. oliko ehkä v-8 tai joku muu en nyt ihan tarkkaan muista mikä, mutta so what


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: perkele 2004-01-04 20:04 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: perkele 2004-01-04 20:08 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: perkele 2004-01-04 20:10 ]</font>
     
  8. stefa

    stefa 1st gear

    Kuinka lujaa sitä halavatun lahnaa pitää hinata?
    Ja missä asennossa toi keppi pitää olla? (vaihdekeppi)

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: stefa 2004-01-02 09:11 ]</font>
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    Just taisivat olla sitten "tosi viisaita" tai laatikkokauppiaita.. Mitäs jos vilkaisisit ihan käsikirjaan tai yleisiin tomaatteja käsitteleviin kirjoihin/kotisivuihin, niin et kehottelisi raukkoja särkemään pahimmassa tapauksessa laatikoitaan. Vai maksatko viulut, jos/kun kosahtaa ohjeidesi mukaan toimivilla.

    Jos et tiedä, niin pliis älä neuvo. Ja jos tiedät, en ymmärrä mitä kiksejä saat kiihottamalla jotakin raukkaa särkemään autonsa?
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    mm, volvon voi vissiin hinata käyntiin, onko bw lootan hienouksii vai..?
     
  11. -riku-

    -riku- 1st gear

    No haloo!
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tuosta BW-stä en tiedä mitään, mutta jenkki-GM:miä ei todellakaan saa hinata käyntiin saatikka edes hinata pitkiämatkoja/ korkealla nopeudella ilman, että vetäväöt renkaat ovat ilmassa tai kardaani on irti.

    Kyllähän toieka on selvää bs-provoilua, mutta noi vastaukset voivat jäädä jonkun raukan päähän v-mäisillä seurauksilla..
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    No mitä haloo? Siis sinäkin vetelet automaattilaatikkoisia käyntiin tosta vaan vai?

    Nämä tässa tapauksessa nimimerkillisten "vitsiohjeet" kun voivat jäädä elämään omaa elämäänsä näitäkin sivuja lueskelevien teinien mieleen. Sitten kun teini neuvoo toista teiniä kiskomaan automaattiauton käyntiin täältä luetun innostamisen seurauksena, voi tulla kaverisuhteisiin laatikon kokoinen lovi..

    Että haloo vaan itsellesi..
     
  14. -riku-

    -riku- 1st gear

    Eli jos joku kertoo vitsin, ja joku ääliö menee tekemään vitsin perusteella jotain hölmöä, niin vitsin kertoja maksaa viulut?

    Haloo!

    Kanna vaan murheita kaikkien "teinien" tulevista mahdollisista töppäyksista, kyllä siitä hyvä tulee. Pitää olla aika taukki ja tosikko jos menee näitä juttuja tosissaan ottamaan. Missä on arvostelukyky?
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Samaa voisi kysyä sinulta? Keneltä se on poissa jos tuonne heittää mahdollisia tahvoja säästääkseen varoittavan kommentin nimimerkillisten vitsailusta?

    Mitäs jos et liikaa kisko enää herneitä nenuusi..
     
  16. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Siis nyt riita poikki ja voita väliin.

    Tollaset "vitsit" ei kuulu tälle osastolle.

    Moottoriöljyt ja ruokaöljyt on kaks täysin eri asiaa ja automaatteja, on sitten volvo, gm tai vaikka mopari, EI HINATA käymään.

    :-x :-x :-x
     
  17. perkele

    perkele Gearhead

    ja nimetön reppana kiukuttelee.....
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    "ja nimetön reppana kiukuttelee..... "

    Ja "Perkele" puhuu paskaa :wink:
     
  19. JALLUKOLA

    JALLUKOLA 1st gear

    esim.
     
  20. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    No jos ny vähä kuiteski kokeilis...
     

Kerro tästä muillekin!