Onko el caminot loppuneet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja advance, 24.12.2009.

  1. stealthcamino

    stealthcamino 3rd gear

    Sieltäpä mä sen Haminasta kävin hakemassa! Eikä muuten ollu todellisuudessa 305 se kone siinä keulilla vaan -70 350cid josta penkitin 276hp siinä tikissä, harva välitys taisi syödä pirteyden joka löytyi kylläkin myöhemmin.. Ei taitanut kukaan koskaan tarkistaa koneen numeroita!?
    Kori on nyt tehty täysin uusiksi, lattia ja kardaanitunneli nostettu ja tehty uudesta tavarasta, kuitukeulaa, alulavaa, isot pyöräkotelot, 325 katuslicksiä, kavennettua 12-bolt, tremecin manuaalia, pikkasen lisää kuutiotuumia ja painetta pyttyihin ym...
    Että hyvissä voimissa pitäisi ensi kesänä olla kun vain ehtisi niputtamaan loppuun asti.
    Eikä tätä voi 20t eurolla enää ees yrittää myydä kun tulis jo niin paljon takkiin ettei sais öitä nukuttua...

    edit. muisti pätkii eli Loviisasta sen hain -05
     
  2. lollipopchevy

    lollipopchevy Gearhead


    Täytyyhän bileissä olla kokko? :poff:

    Ja lohdutukseksi kaikille puritaaneille, emme polttaneet virheetöntä museokuntoista autoa...
     
  3. pantera

    pantera Double Gearhead

    Aha :D no suburbanit pitäs sit vissiin maksaa 2 tonnii, niitä kun on nytkin 50kpl nettiautossa myynnissä.
    No niin tai näin, USA'n hinnat 5 genien kohdalla on jo pitkään ollu nousussa ja trendi jatkuu, tilanne heijastuu kyllä meillekkin jollain viiveellä. ja nyt en puhu mistään ratsupaikatuista pilalle viritetyista vaan siisteistä ehjistä autoista niin kuin tämä http://tinyurl.com/yaad8t3
     
  4. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Dynacorn on tuomassa markkinoille uusia '70-'72 El Camino peltikoreja. Mennee vuosi tai pari.
     
  5. paja1

    paja1 Double Gearhead

    joo tuskin niitä numeroita kukaan katteli täällä...en muista näinkö itse sinne konehuoneeseen kertaakaan sinä aikana. jotain sille oli kuulemma viritysmielessä tehty ja hyvin sillä lakua sulatettiin tonttiin. noilla sun tekosilla saattaa sulaa vielä aavistuksen herkemmin :poff: siistin näköinen pelihän se oli jo silloin vaikka jotain pintavikaa siinä tais alkaa olee jo. toi mun ottama kuva missä velipoika sillä polttaa on otettu vissiin -04 eli sen kesän jälkeen sitte siirtynyt ilmeisesti sinne loviisaan...
     
  6. jylhä

    jylhä 1st gear

    Ihan ensimmäinen ameriikan autoni oli el camino classic -76, jxa.21 oli rekisteri ja katosi johonkin kiikalan suuntaan. Nyttemmin löytyy pikkukorinen, vm-80 kutosmootorinen ja kulahtanut mutta pirun hyvä. Puretun pikku caminon korin pelastin ja se lepää ny patrollin rungolla. Pikku arpeettia vielä niin pääsee maastoautoileen..
     
  7. Maxis-80

    Maxis-80 Gearhead

    Kainuussahan nuita caminoita taitaa olla useitakin. Itellä yks -76 classic. NP.971 ( historia kiinnostaa jos joku sattuu muistamaan), Jonimacillakin 2kpl? -72, yksi 5gen sähköt purettuna, erään 5gen viheriän (ilmeisesti rojektikuntoinen) näin tuolla erään talon takana, 1 kullertavan kellertävä 5gen ja joku punainen 5gen.
    Nuo nyt ainaskin tuli mieleen. Myynnissä ei ilmeisesti ole mikään
     
  8. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    lyönpäs korteni kekoon tähänkin omalta osaltani :

    Eli 2001 syksynä tuli ostettua sotkamosta tämä nykyinen Camino. Oli kulkeutunut kiuruvedeltä tänne sitä ennen ja jotain huhua joskus kuulin että olisi liikkunut vaasassa ( moottorinvaihto muutoskatsastus oli tehty rekisteriotteen mukaan siellä ) omalta osalta ei kovin suuria kosmeettisia muutoksia ole tullut tehtyä kuin tuo kylkien paikkamaalaus hätäpäissään mustalla. auto siis oli kokonaan keltainen lukuunottamatta lasikuituista nokkapeltiä jossa tuo musta kuvio (lähentelee samaa linjaa kuin se V8-magazinen super-cobrajet ford rancherossa oleva)

    [​IMG]

    tämän hankinnan jälkeen tuli muistaakseni kesällä 2002 ostettua caminon kiuruveteläis-ex-omistajalta varaosiksi -73 caminon raato joka meni kolarikorjauspaloiksi Vänelle piippolaan. hassua että tässä kaminassa oli papereissa 5,7 diesesl tekniikka muutoskatsastettuna :lol:

    sitten tulikin keltaisen caminon perän räjäyttämisen seurauksena ostettua Väneltä tämä -72 el camino joka oli toimittanut virkaa 80-luvulta raviradalla kalajoella lähettiautona hevosille. hevonpaskaa siis jokapaikassa :rotfl: nykyään purettuna nippeleihin ja rungon kasaus menossa ja peltitöitä tehty keulan osiin jne. vielä on matkaa ajokuntoon. tekniikkanan 250cid+ 3-lovinen rattinmanuaali.

    [​IMG]

    tämän jälkeen tuli haettua hyvinkäältä tämä mattamusta camino, osapuutteet olivat melkoiset mutta onneksi olin kaukaa viisas ja läheltä ruma että oli omasta takaa suurin osa osista jo itsellä tallessa, esim. perä, nokkapelti, tekniikkaa jne jne... on vissiin ollut riihimäellä edellisellä omistajalla aika kauan, jostain 90-luvulta saakka.

    [​IMG]

    ja sitten kuhmosta tuli ostettua tämä '79 camino hetken mielenjohteesta. oli toiminut tekniikanluovuttajana toiselle caminolle. en kerennyt tehä juuri mitään autolle kun se jo vaihtoi omistajaa jonnekkin iisalmen suuntaan jossa se on ollut jo myynnissä diesel tekniikalla ja alusta tehtynä.

    [​IMG]

    että sellasta 8)

    ps. saa kertoa jos tunnistaa entisikseen noita tai muuta tarinaa jos muistuu mieleen

    edit: korjattu paikkakunnat ja typoja
     
  9. wezze

    wezze 3rd gear

  10. B 50

    B 50 Gearhead

    Hyvinkäältä.
     
  11. pantera

    pantera Double Gearhead

    Sielläkin on viimenen menossa, blocketissa ei ole muita 5 gen caminoita kun toi ainokainen :poff:
    Eikun hanaa öörepruuta kohti :wink:
     
  12. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    ainiin sori. entiiä miks meni väärin päin. sekotti ku oon joskus pentuna siellä riihimäellä asunu...kai :rotfl:
     
  13. Holley

    Holley Gearhead

    Omaani myin kai viikkoa vaille kaksi kuukautta. Sijoitetusta rahasta ei tullut kai monen tonnin tappiot, eli hinnasta ei olisi pitänyt olla kiinni, parjattu takarunkokin oli ehjä. Jonkun sortin lohtu kai oli, että ne 18 muutakin El Caminoa olivat samassa nettiautossa edelleen myytävänä syyskuussa. En tiedä, kuinka kauppa käy sitten '50-'60 -luvun autoilla, mutta '78-> Caminolla on Suomessa ostajan eikä myyjän markkinat ja tulevat aina olemaan.
     
  14. stinnes

    stinnes 3rd gear

    Aina tykännyt koppamallista niin paljon, että vuosi sitten lokakuussa ostin huutokaupasta reilulla 2k, toimivan vm 85 caminon. Tekniikka 305+350.

    tässä kuva osto kunnossa:

    http://s802.photobucket.com/albums/yy30 ... G_0810.jpg

    Tänä keväänä sitten pinnat ja sisustat uusiksi, koneeksi 383 eagle strouggi ja uusi vahvistettu 350 loota. Paljon on vielä tekemistä, mutta vuosi kerrallaan:)

    http://s802.photobucket.com/albums/yy30 ... G_0014.jpg

    Tiedän, että ei ikinä omia saa pois, mutta ajatus onkin pitää tämä kauan
     
  15. torre

    torre 1st gear

    Mua himottais camino mutta ei tahdo mitään projektikuntoista löytää
     
  16. smuige

    smuige Gearhead

    uusinkin camino on 22vuotta vanha joten eiköhän ne kaikki oo enemmän tai vähemmän projekteja.
     
  17. stinnes

    stinnes 3rd gear

  18. v80

    v80 Gearhead

    2007 keväällä kävin koeajamassa tuota -->

    http://www.autocompany.fi/tuotetiedot.asp?775

    On tietääkseni myyty (ellei uudestaan myynnissä). Kohtuu ripeä ja Corveten etupenkeillä varustettu. Papereissa taisi olla maininta että SS-malli.
     
  19. torre

    torre 1st gear

  20. JukkaK

    JukkaK 1st gear

    Tätä minäkin jo kyselin. Jos ei varaaja sitä ota niin haen sen itelle kun se tossa naapurissa sijaitsee.
     

Kerro tästä muillekin!