Onko el caminot loppuneet?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja advance, 24.12.2009.

  1. G20

    G20 Gearhead

    Samainen peli oli joskus 90-luvun puolivälissä porvoolaisella jobbarilla myynnissä. Myöhemmin Askola/Juornaankylä suunnalla pösilöllä joka kävi samaan aikaan amiston autopuolta.. Oli ainakin ENNEN kyseiselle hepulle joutumista melkosen siisti laite.. :odroll:
     
  2. merc-76

    merc-76 1st gear


    kiitti tiedoista....se on hävinny ku pieru saharaan. enkä muista ees kilpiäkään.
     
  3. Robot Riot

    Robot Riot Gearhead

    Heinähatulle jonkunlainen vastaus,

    -79 royal knighteja tuli 3 kpl maahan uutena.
    1 valkoinen pyöri 80-luvun lopulla Pohj-Espoossa, toista valkoista (sama??) kävin jossain vaiheessa katsomassa kun oli myynnissä Vantaalla joskus -94.

    Mulla on pari 5th generationia ja onhan noita entisiäkin ollut.
     
  4. heinähattu

    heinähattu 1st gear



    kiitos,ehkä tuosta vielä kuva joltain löytyy.auton uutena ostanut mies sanoi samaan aikaan myynnissä olleen myös mustan royalin,ja hän päätyi sitten tuohon valkoiseen,muuta hän ei näistä tiennyt.
     
  5. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Mun entinen NR-942, -80 valk. RoyalKnight meni Espooseen kai 1988. Muistelen niitä seiskaysejäkin olleen enemmän, kuin 3 kpl tai sitten -80-mallisia oli suurempi osa, niinkuin olikin. Nämä vuosimallithan eroavat toisistaan selkeästi mm. nookapalan ja sisäverhoiluiden osalta.
     
  6. Impala76

    Impala76 Gearhead

    Onkos kellään muistikuvia mun isäukon ex caminoista,eli 67 camino kilpi NV-655 tai NV-665. Nykyään kai hopean värinen ja isolohkolla. Oli kaksivärinen ruskea kutosella lähtiessään mun faijalta joskus 80luvun alussa.
    Toinen yksilö NU-118 mustaakseni vm78 kutosella. conquista..
    Kolmas yksilö Vm.72 kutosella, sininen ainakin silloin. Kilpi oli jotain TBC-***
    Jos edes kuulosta tutulta niin voin kaivaa jostain tuon loppuosan..
    Muistikuvia näistä mistään kenelläkään????
     
  7. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Pattijoella seisoo metallinhohto sininen 72, tämä näyttäisi olevan täysin nipussa alkuperäine yksilö, olisiko kilvet OAE-xxx. Voipi Raahessa uudesta asti ollut yksilö. Raahessa melkein keskustassa 2 kappaletta 69? Caminoja projektikuntoisina pressujen alla Punainen ja Kulta?
     
  8. MarkusV

    MarkusV 1st gear

    Löytyy omasta tallista kans vuoden -80 yksilö 350/th400 tekniikalla.

    Tässä kun on noiden caminojen historioita kyselty niin tämänkin kiinnostaisi. Sen verran tiedä, että on ilmeisesti liikkunut Oulun suunnalla ja muistaakseni Mikkelin suunnalla saanut kasin peltinsä alle. Itse ostin auton Porista.

    Kuvatuksia autosta löytyy: http://tertsi.sigmatic.fi/kc/autot.php?id=12
     
  9. shr1

    shr1 Gearhead

    Kuvaukseen sopiva kärry oli kaverilla Satakunnassa Eurassa ehkäpä vuosina -90-91. Leveillä slottivanteilla ja tukevalla rengastuksella tömäkän näköinen peli. En muista Black Knight-tekstiä, mutta musta orkkis Rojali kuitenkin, jossa hopean värinen etuspoikka ja asianmukaiset teippaukset.
     
  10. human62

    human62 1st gear

    Olisko siinä miljoona caminoa valmistettu, Ei sen puoleen voidaan sanoa että tusina tuotanto autot ovat yleensä hyvin kysyttyjä vähän valmistettuihin verrattuna. Paljon valmistettuja kuten Chevellet...pirun kalliita
    http://www.chevelles.com/elcamino/ec_total.htm
     
  11. Piru

    Piru 1st gear

    Liekö sama jota eräs vanha paappa käytti amiksella huollossa 80-90 luvun vaihteessa. Musta verhoilu ja suoralla kutosella.
     
  12. speedy

    speedy Double Gearhead

    Tunnistaako kukaan tätä? Kuvattu Kemoralla -91

    [​IMG]
     
  13. Holley

    Holley Gearhead

    Olispa muuten eksoottista ollut omistaa '88 Camino! Niitä ei enää miljoonaa tehty!
     
  14. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ja täältä löytyy -80 V6:lla. Jos toi auton historia tosissaan kiinnostaa niin OIKEAA tietoa saat kun tilaat sen omistajahistorian AKElta. Maksaa muutaman kympin. Itsekin tuon aina tilaan ihan mielenkiinnosta. Mun Camino on tilattu uutena Jyväskylään.
     
  15. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Toden näköisesti. 70-luvun alussa se oli tuttu näky Tornitalon parkkipaikalla. Sitten seuraava havainto Siikajoella, sittten Palonkylässä ja nyt Pattijoella. Suoralla kutosella oli/on?.
     
  16. Piru

    Piru 1st gear

    kyllä, oli siis ainki sillon ja muutenkin viimesen päälle orggis peli.
     
  17. Make.S

    Make.S Gearhead

    Muutamassa caminossa noissa kuvissa, on laitettu helmalevikkeet.
    Onko ne ihan orkkiskamaa?
     
  18. pantera

    pantera Double Gearhead

    Joissakin ChooChoo'issa on ollu uudesta lähtien mutta useimmissa on laitettu jälkikäteen
     
  19. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Joo,noita helmasarjoja myi ainakin Motosystems Oy, eli Ikäänkuin AmericanServicen edeltäjä. Niillä oli jonakin vuonna American Car Showssa jäähallissa osastollaan punainen Camino korisarjoineen. Tehtaalta, siis GM:n, on tullut vain etuspoilerilla varustettuja malleja.
     
  20. pantera

    pantera Double Gearhead

    Juu, Chrystalite oli firma sillon joka teki noita ja tais olla joskus toi motosysteemi niitten jobbari, sittemmin Chrystalite meni nurin ja raunioille synty Lauren Eng. http://www.laureneng.com/1158576.html
    joka tekee samoja päreitä.
    Yhet tollaset oon asennellu ja sopivuus on onneton kuten kaikilla halpiskuituosilla jotka tuolta suunnalta tulee :cry:
     

Kerro tästä muillekin!