Onko ideoita?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja TwinturboCapri, 17.2.2002.

  1. TwinturboCapri

    TwinturboCapri 1st gear

    Mitä ideoita mk3-Caprin kosmetiikkapuolelle eli korille? tällä hetkellä on täysin alkuperäinen L-mallin kori kattoluukulla.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Älä tee mitään.. hyvä sleeper!
     
  3. TwinturboCapri

    TwinturboCapri 1st gear

    niinpä..onse kiva nähä juppien uudet bemarit ja mersut välillä taustapeilistäki :grin: menis varmaa 1/4 mile jonkiverran nopeemmin paremmilla kummeilla.. sutii ihan liikaa lähdössä, ja jos koittaa lähtee pintakaasulla niin ei tuu ajasta niin hyvä. kunnon sliksit pitäs saada niin vois kokeilla kunnolla. mut on se ihan ripeä peli silti eikä ihan onneton sorallakaan kuten joillain 250 leveillä kumeilla.
     

Kerro tästä muillekin!