onko jollain Anglia van?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja dart, 19.3.2005.

  1. dart

    dart Gearhead

    Jos on tai on ollut niin kertokaa jotain moisesta kummajaisesta, kokemuksia, vikoja yms. ajattelin ostaa ko. auton enkä ole koskaan aiemmin nähnyt sellaista tai edes kuullut sellaisesta. taitaa olla nykyään suht. harvinainen?
     
  2. homer

    homer Double Gearhead

    Isäukolla oli kuulemma joskus muinoin sellainen. Kuulemma luotettava peli (ainakin 60-luvulla). Vaihtoi sen muistaakseni kirkkaan keltaiseen kusiaiseen. Tuolloin, toisin kuin nykyään, taisi farkut olla sedaneita halvempia?
    Tuokin auto, siis Anglia (aika raatona kait) taitaa olla vielä olemassa.
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    On taatusti harvinainen nykypäivänä. Yhden kohtuullisen hyvän projektin olen nähnyt Iisalmen tienoilla noin kymmenen vuotta sitten, toivottavasti pelastui.
     
  4. OPM

    OPM Gearhead

    Tekniikka yksinkertaista ja kestävää. Osiakin löytyy aika hyvin. Peltiosat kiven alla. Englannista saa uusiotuotantona kyllä. Mutta maksaa.... Ehdottomasti taltioimisen arvoinen.

    OPM
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Engelsmannit ovat tehneet melkeinpä kaikista pienistä autoista myös paku mallia. Suomeenkin on tuotu tuota angliata pakuna varmaan ehkä jopa satakunta yksilöä. Luonto on tosin vaatinut jo omansa näistä. Yksi tuolainen pakumalli oli noin 15v sitten yhden maalaistalon takana lahoamassa. Voi olla vieläkin siellä.
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Haettiin nimim. Dofourille tuollainen joku aika sitten, oli erittäin siisti, vähän ajettu (n. 70tkm), seissyt vuodesta 73? Vain hieman mätää lokasuojien takareunassa. Meni kiertoon muiden projektien tieltä mutta oli melkoisen sympaattinen laite. Brittifoordikerhon sivuilla tais olla kuvia muista tuollaisista.
     
  7. simppa

    simppa 1st gear

    Jep jep;minä opettelin moisella kummajaisella ajamaan,ensin henkilömallin juustohöylällä ja sitten farkulla.Muutamia yksittäis osia saattaa vielä löytyä tallin nurkista.Tekniikka yksinkertainen ja varma niinkuin Engelsmannissa voi olla. :lol:
     
  8. Peeveli

    Peeveli 1st gear

    Kaveril on semmone hylsy joka rakennetaan jos rakennetaan.Taivaspaikka varma kun sähköt on luukkaan tekele(itellä -70 cortina).Siinä lienee jossain malleis ollu ihan puulattia takajutlarissa.Muistaakseni Suomen brittiford klubissa on muutammia..Kannattaa ehdottomasti kerätä talteen!
     
  9. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Fotoja:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  10. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  11. homer

    homer Double Gearhead

    Tuon näköinen olikin ihan uutta. Isäukon anglia vanhojen kuvien mukaan olikin "normaali" henkilöfarmari.
     
  12. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ei oo vania vaan henkilömalli.
     
  13. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

    Raahessa liikentessa tuollainen Vani.
     
  14. B 50

    B 50 Gearhead

    Meinasin jo alkaa kyselemään miten noi mallisarjat menee, mutta tossa linkissä ylläällä asia kerrottiinkin. `65:een asti kaikki umpikylkiset oli Thameseja? Kiinnostaa sikäli, että pihalla huilaa edellisen korimallin(`53-`59) edustaja minkä ehdin jo pariviikkoa sitten laittaa myytävien osastollekin. Siinä ainakin tosiaan on puulattia takana.
     
  15. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Myös tuossa 67:ssa oli tavaratilan lattia ponttilautaa.... :eek:
     
  16. Sreet Hemi

    Sreet Hemi 1st gear

    kaverin harraste jenkki seisoo samassa tallissa, missä parikin anglia vania, tosin tämä harrastaja ei oo niistä luopumassa, eikä halua nimeään julkisuuteen...

    Niin tämä harraste-mies asuu ulkomailla, ja ei tarvii ylimääräistä rahaa, kuten kaveri asian ilmaisi, harmi sinänsä koska autot kaipaisi uutteraa entisöijää.
     
  17. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Porin kisoissa tollanen hieno keltanen toimi "paluuautona" ainakin jokunen vuos takaperin.
     

Kerro tästä muillekin!