Onko kokemusta Yukonin välityksistä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Concarne, 20.9.2022.

 1. Concarne

  Concarne 2nd gear

  1st gen Camaron alla on uusilla osilla koottu Fordin 9" perä Yukonin lautasella ja pinjonilla. Ensiasennuksen jälkeen perä piti ääntä moottorijarrutuksissa ja voimakkaimmillaan ulina kuului kun n. 80 vauhdissa nosti jalan kaasulta. Otin auki ja tarkistin säädöt. Hammaskosketus on edelleen kuin oppikirjasta kuten oli ensimmäisessä kasauksessakin. Mitään muita oireita ei ole, pelkästään kovaa ulinaa kun kaasun nostaa riittävän kovassa nopeudessa. Onko jollain kokemusta Yukonin perävälityksistä eli lähinnä ajattelin voiko jossain vielä olla vikaa vai onko kyseessä ostettu ominaisuus ja onko toiveita että ääni vähenee kun saa lisää kilometrejä.
   
 2. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Mulla yhdestä huonoja kokemuksia, oli pinionin ulomman laakerin kaula liian paksu, ei mennyt laakeri paikoilleen, ei mahtunut...
   
 3. Saiko sitä koneistettua ohuemmaksi vai?
   
 4. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Nope, palautin ja tilasin Moparin oman välityksen ja sillä kuntoon...
   
 5. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Motive Gearin välitys, 80 kmh hieman ulisee veto päällä, ei häiritsevä eli pitää keskittyä että kuulee, n.20 000km ajettu, ääni ei ole muuttunut.
   

Kerro tästä muillekin!