onko kukaan saanut FHRA:n jäsenkorttia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja arih, 8.5.2009.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    ^Joo, jokaisen noin 1800 jäsenen kannattaa ja pitää ilman muuta aina soittaa yksitellen ja erikseen joka asiasta toimistoon niin niillä riittää sielläkin tekemistä :poff:

    Eikä muutenkaan suuresta ja mahtavasta tai mistään siihen liittyvistä asioista pidä muiden aiheiden tavoin keskusteleman millään muotoa missään nettipalstoilla, sehän nyt on kovinkin pöyristyttävää toimintaa se :odroll:
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Ei kaikkien jäsenten suinkaan tarvii soittaa toimistolle kysyäkseen jäsenkorttiaan. Oikeasti se kortin kohtalo selviää sillä soitolla ja oikealla nimellä huomattavasti helpommin kuin nimimerkillä täällä vai luuletko, että kaikki tietävät kuka oikea ihminen kunkin minimerkin takana on.
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Sä missasit nyt kyllä huolella koko pointin. Eihän täällä kukaan oo kysellytkään sen nimenomaisen oman korttinsa perään vaan keskusteluluontoisesti siitä jotta onkohan niitä yleensäkään vielä mennyt kenellekään.

    Ja parannustahan tossa asiassa on ilmeisemmin kuitenkin tapahtunut tässä viime vuosina eli kuten koko tän topikin alusta huomaa niin taannoin niiden saapumista ooteltiin ja saapumattomuutta ihmeteltiin vielä toukokuussakin :poff:
     
  4. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mulla ei ollu mikään hätä sen kortin kanssa ja tänään tulla tupsahti postilaatikkoon :rotfl:
     
  5. Putte

    Putte 1st gear

    No joo, se vuosi kun kortien lähetys meni pitkäksi taisi olla juurikin tuo toimiston palon vuosi, kun oma korttikone tuhoutui palossa ja uuden hankinnassa ei pidetty hoppua, kun kortit oli luvannut toimittaa eräs yhteistyökumppani, joka ne kyllä hyvin pitkällä aikataululla lopulta toimittikin.
     
  6. moppeukko

    moppeukko 1st gear

    Älkäät peljätkö.. ei kaikkien tartte soittaa toimistolle..
    Suurin osahan maksaneista on siis korttinsa saanut jos vain muutama niitä täällä kaipaa ja minä soitin heille niin ei heidän tarvitse mulle soitella.
    Tuhannen turskattia kun joka asiasta moinen soppa syntyy ja pakkoko tuota luntakin on metritolkulla sataa...
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Ei oo tullu korttia :lol: ... Tosin muistin maksaa jäsenmaksuni vasta tänään. Voisko vaikuttaa asiaan vai voiko tästä syyttää jotakuta.... ihan vaikka huvin vuoksi :rotfl:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Voi syyttää, jopa kahta. Ensimmäkin itseäsi, kun et ole hoitanut hommaa ajoissa ja toisekseen muijaa, joka ei ole sinua asiasta huomauttanut. :poff: :poff:
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    ^Okei. Toi on oikeesti ihan oma vika toi maksun unohdus. Se piti hoitaa jo ennen vuodenvaihdetta, mutta silloin tästä töllistä oli sähköt viikon kateissa. Sitten toi maksulappu vaan hukkui johonkin lehtipinojen väliin, enkä muistanut koko juttua. Onneksi asia on nyt hoidettu ja pääsen tääs täysin rinnoin nauttimaan jäseneduista... kunhan se jäsenkortti vaan saapuu :rotfl:
     
  10. nova 76

    nova 76 2nd gear

    ketäs voi syyttää ku ei löydä missä sen jäsenmaksun vois suorittaa. löysin vaan uusien jäsenten liittymiskaavakkeen.
     
  11. W201

    W201 3rd gear

  12. nova 76

    nova 76 2nd gear

    kiitos siis itteesä saa syyttää.
     

Kerro tästä muillekin!