onko kukaan saanut FHRA:n jäsenkorttia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja arih, 8.5.2009.

  1. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Niin, nythän on tämä vuosi jo puolessa välissä, kannattaisi varmaan keskittyä jo vuoden 2010 jäsenkorttien suunnitteluun.
    Jos joku vielä haluaa silloin olla jäsen... itsellä ainakin usko horjuu vakavasti.
    Ja jos tuo mikko-kalevi on seuran toimihenkilö, niin voisi hieman tarkistaa palautteen asua. Ei ketään haukuta "saatanan paskatassuksi"!!!!
     
  2. BS105

    BS105 1st gear

    No sieltähän se tuli!...tehdäkseen jenkkiautoista ja kiihdytyksestä kiinnostuneille tapahtumia...!!!Ja eikös se fhra ole oikeen laillistettu yritys nykyään niin luulis samojen lakien koskevan myös sitä,eli et voi myydä yhtään mitään ilman kuittia!
     
  3. gremlin

    gremlin Gearhead

    Pikkusen tarkennusta, kyseessahan ymmartaakseni oli YHDISTYKSEEN liittyminen, ei mikaan YHTION osakkeen osto :soosoo:
    FHRA Ry on yhdistys, jonka omistama FHRA Marketing OY(?) on yritys.
    No, kait siitakin olis pitany joku lappu saada, ilman erikseen pyytamistakin.

    Jaajuu, TuplaWee: Semmosta ihmista joku haukkuu yhdistyksen vapaa ehtoista tyontekijaa varkaaksi saa kylla sanoa vaikka vahan pahemmaksikin.
    Henk kohtaisesti kayttaisin kylla hieman eri sanoja, mutta kylla nuo Mikkisen kayttamatkin ajaa asiansa.
    Ja jos hiukan kerkeat lukemaan mita jo aikaisemmin on kirjoitettu niin siellahan sanottiin etta tama kortti on MYOS 2010 vuoden kortti :soosoo:
     
  4. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    olen sivusta seurannut tätä keskustelua ko. Kuitista, ja ohjeistuksen mukaan KAIKESTA fhra shop myynnistä kirjataan kuitti, olkoon kyse t paidasta, pikkuautosta yms... Fhra shop yksikkö inventoidaan ja siitä tehdään ihan normaali kassatilitys tapahtumittain. Jos rahaa tai tavaraa puuttuu, niin ensisijaisesti myyntihenkilöstö vastaa virheestä. Jäsenyydestä on kirjoitettu kuitti, koska millä toimisto muuten pystyis edes kirjaamaan uuden jäsenen jäseneksemme? nyt jos joku on sitten ilmeisesti kadottanut saamansa kuitin, niin soitto toimistolle miialle, niin mia katsoo löytyykö ko. Henkilö jäsenrekisteristä, jos ja kun löytyy niin homma on ok ja kaikki hyvin, jos ei, niin sitten pitää ryhtyä toimenpiteisiin asian selvittämiseksi.
    Sit vielä tohon jäsenkortti asiaan sen verran, että suurinosa korteista on jo postitettu, eli ovat jäsenillä jo kädessä tai tupsahtavat laatikkoon hetkenä minä hyvänsä... Mutta ongelmiakin kortti toimituksessa oli.... Ne nimet jotka sisältivät äö kirjaimia oli painettu väärin ja menivät uusinta tilaukseen, samoin FTCA ja FDBA jäsen kortit... Mutta toivotaan että nekin tulevat lähipäivinä.

    Käytäntö alastarolla: jäsentodistukseksi kelpaa viimevuotinen kortti ja tietty uusi kortti, jos vanha kortti ei ole tallessa ja uus ei ole tullut, niin pysähdys varikon portin vieressä sijaitsevaan kilpailutoimistoon, niin siellä tytöillä on tuorein jäsenlista josta vaikka ihan henkkareilla saadaan jäsenyys todettua ja jäsenalennetut liput hoidettua.

    Toivotaan että saadaan tämäkin surullinen episodi pian päätökseen.

    t. Vesa raiski
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ei ketään syyttä haukutakkaan. jos mua nimitetään varkaaksi, tai edes ajatellaan sitä niin sitten mulla on mielestäni oikeus nimittää muita vastaavalla tavalla. jos se haittaa niin voin kirjoitukseni myös poistaa täältä.

    ylläpito sen varmaan muutenkin tekee jos katsoo kirjoituksen olevan loukkaava jotakin henkilöä kohtaan.
     
  6. atobee

    atobee Gearhead

    Ketjun aloitusviesti joka on lähetetty 8.5, kyllä arvostelu on täysin oikeutettua jos jäsenkortit tulevat kesä-heinäkuun vaihtessa, osa jäsenistä maksaneet jäsenmaksun jo viimevuoden puolella. Ehkä FHRA olisi voinut kertoa jäsenkortti ongelmistaan esim. kirjeitse jäsenilleen, ei kaikki lue tätä palstaa, tosin eihän FHRA ole tiedoittanut tästä ongelmastaan edes omilla nettisivuillaan kuin vasta 12.5, ilmeisesti tämän ketjun johdosta.

    Mites FHRA, jos olette tehneet sopimuksen ja sopimuksen toinen osapuoli ei ole hoitanut velvoitteitaan eikä ole ollut teihin missään yhteydessä, miten reagoitte?
     
  7. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    No niin, uusi viikko kohta aluillaan. Jännityksellä odottelen, löytääkö itella kortteineen perille osoitteeseeni, jossa on kadunnmessä yksi ä-kirjain, vai meneekö vielä odotteluksi... :poff: :poff: :poff:
     
  8. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Taidanpa minäkin joutua odottelemaan kun on noita ääkkösiä nimessä... mutta ei se haittaa, sillä muistin printata maksukuitin kun maksoin vuosijäsenmaksun tammikuussa...

    T. Rami
     
  9. rami_espoosta

    rami_espoosta 1st gear

    Kortti saapui vihdoin... :eek: :-? :odroll: Hurraa... :) ei tarvitse raahata Alastaroon mitään paperikuittia! 8)

    T. Rami
     
  10. VSOP

    VSOP Gearhead

    No nyt olen vihdoin minäkin saanut.. sen FHRA:n uuden jäsenkortin siis :rotfl: Tulla tupsahti päivän postin mukana.
     
  11. HCollector

    HCollector 1st gear

    Kyllä, täälläkin satakunnassa posteljooni kiikutti laatikkoon sen kauan odotetun muovi läpsykän. :poff:
     
  12. ransu68

    ransu68 1st gear

    Tampereen naapurikuntaan moinen läpyskä ei oo viä saapunut.... Mahtaa olla komia muovinpalanen kun sen tekeminen kesti näin kauan :rotfl: :rotfl:
     
  13. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear

    tänään tuli kortti. Ä oli muuttunut sukunimessä Ö:ksi.
     
  14. 383

    383 Gearhead

    joo kortti tuli mutta toinen vielä puuttuu :mad: :mad:
     
  15. rude1

    rude1 Gearhead

    Sama täällä
     
  16. kime2

    kime2 Gearhead

    Sitä se liika hötkyily teettää :poff:
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eipä näkyny vielä tän päivän postissakaan noita jo talvella maksettuja jäsenkortteja.
    No, luultavimmin jätän muutenkin nyt Nitrokisat väliin joten ei sen puoleen eli kun siellä ei ole meille luokkaa niin eipä tarvi tulla omalla kalustolla paikalle ja kun tää meidän paikallinen kerhokaan ei nyt sit sekään perinteisestä kaavasta poiketen järjestä paikalle tilausajobussia ja bussilastillista sakkia niin taidan itekin viettää ens viikonlopun vaihteeks vaan mökillä laiturilla tai paikallisella terassilla ja/tai kaupungilla cruisaillen 8)
     
  18. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    Mulle tuli kortti eilen mutta muuten suunnitelmat samanlaiset kuin sulla eli viikonloppuun ei kuulu motorsporttia vaan kaikenlaista oloa ja pihatöitä riittäisi ja kait tota stW:kin tarvis hieman huolenpitoa kun se Kalajoki kuitenki tulee sieltä pikemmin kuin luuleekaan. Toi nitroihin menemättä jättäminen ei nyt mikään protesti ole vaikka onhan se :wc: kun meitä ei sinne huolittu. No saa ajan kulumaan muutenkin...

    Juha
     
  19. kime2

    kime2 Gearhead

    Re: k

    No täällä ei ole näkynyt minkäänlaisia jäsenkortteja ja ei niin väliäkään sillä kyllä Nitrokisoihin meno jää meidän poppoolta ihan juuri protestisyistä väliin ja ainoastaan sen takia kun katuautot ei aja siellä,omissa luokissaan siis.
    En vaan voi sille mitään et juuri nuo katuautot vaan kiinnostaa mua eniten,enkä ole ainoa.
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Päivän päivitys, eli eipä oo vieläkään näkyny ensimmäistäkään korttia.
    Mut ei sen enää niin väliäkään, pitäkööt tunkkinsa :poff:
     

Kerro tästä muillekin!