onko kustom-klupia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja JouniK, 12.8.2002.

  1. JouniK

    JouniK Gearhead

    Niin, onko Suomessa toimivaa C/Kustom -kerhoa tai onko muita vartavasten kustomeille järkättyjä tapaamisia kuin Do dad?
    Piknikissäkin olis ollut mukavaa nähdä kustom-ajokit samassa kasassa (kerhona?), nyt sai kiertää ravirataa monta kertaa ja silti jäi paljon näkemättä.
     
  2. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Juuh, Kustom kerhoon voisin jopa liittyä......
     
  3. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    KOF? Kustoms of Finland?

    [​IMG]

    :grin:
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Kuka rupeaa puuhaamaan? Tapahtumat ainakin kiinnostaisi! Selvä tarve voisi olla, eihän tuollaista taida vielä olla. Rodikerhokin on kuitenkin.
     
  5. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Voi ku tuo ois ihan hyvä jos kuztomeille todellakikn klubi löytyisi.

    Pitäsikö ite perustaa... ei taida olla aikaa.
    Mutta kiinnostusta kyllä piisais!
     
  6. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Oliskohan palaverin paikka ajatukselle?

    Saataiskohan KOFF sponsoriksi :lol:



    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Eyetech 2002-08-13 10:53 ]</font>
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ehdotin Mannermaan Pekalle jo keväällä Do Dadsiin kustompalaveria: kerättäis yhteen tietoa mm. pellityksestä (esim. uusien autojen suojankaaret vanhaan), erikoisosaajien yhteystietoja, hyviä katsastusmestoja, kokemuksia eri maalityypeistä ym. ym. Ois voinu kirjata juttuja ylös ja vaikka seuraavana vuotena jakaa matskuna. No, mikä estää järkkäämästä "Kustomointi Seminaaria" vaikka talvella. Homma vois olla vapaata kaljottelua tai sitten vaikka tyypit vois pitää esityksiä autoistaan ja ohjattua jutustelua tai jotain. Tämmönen ajatusleikittely- tuumasta toimeen, ideaa voi käyttää vapaasti. Oon mukana, vaikka järjestelyissäkin, jos miittinkiä saa Turun nurkille... T:Long Gone Daddy
     
  8. JouniK

    JouniK Gearhead

    Mitäs jos tollaista kerhoa rupeis laitteleen... Kuitenkin taitaa olla autot hujan hajan ympäri maata, joten mahtaiskos toiminta olla lähinnä kokoontumis(t)en järjestäminen ja jonkinlainen lehdykkä. Ja rahaakin tarvittas. Netti ei varmaan tavoita kustom-ukkoja riittävästi.
    Heittäkää ehdotuksia toiminnasta, oon mukana jos jotain tapahtuu <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  9. platuart

    platuart Gearhead

    Kerhojen luvattu maa...
    Varmasti tarvetta olisi kustom-kerholle, rodikerho on jo. Tosin "hot rod-harrastajat" eivät katso street rod klubia omakseen...
    Olen itse mukana useassa kerhossa, joissakin olen ollut hallituksessa ja yhdessä tällä hetkellä puheenjohtajana. Kerholehteäkin teen. Aina alussa innostus on suurta ja puuhaukkoja löytyy, pari vuotta menee mukavasti. Sitten alkaa vaivata se sama tauti kun kaikkia muitakin, samat naamat joutuvat aina tekemään kaiken työn, jopa 500-jäsenisessä kerhossa. Antaako maailmalle hyvän kuvan Suomen kustom-meiningistä se, että kerho on ja kuoli kolmessa vuodessa...

    Heitänpä tässä nyt tälläisen idean: Kun kerran on Do Dä DääDä Dää - kokoontuminen kustomeille ja rodeille ja sitten on Primer-Magazine samoille hemmoille, niin miksipä ette te kaikki asian harrastajat auttaisi DääDään järjestelyissä ja Primerin tekemisessä. Siinä teillä on valmis hyvä kokoontuminen ja "kerholehti". Ei hallituksia, puheenjohtajia, väkisin vääntämistä, jäsenmaksuja, kokouksia jne.
    Oisko mitään hä?!

    PLATU
     
    PilsnerBil tykkää tästä.
  10. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Itsekin yhdistystoiminnan kirot tuntevana kannatan Platun ehdotusta! Tukea vaan Doudädsille ja Praimerille.

    (ei mulla vielä kustomia ole, mutta hengessä mukana...)
     
  11. Pave

    Pave 1st gear

    Jos meinaa kerhon perustaa niin sitä porukkaa pitää olla sitten heti aluksi niin paljon että ei joudu se tietty porukka / henkilö ottaan kaikkea harteilleen.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Oon samaa mieltä Platun kanssa monessa asiassa. Monelle tyypille (mullekin,) jopa kerhotyyppinen byrokratia on paha-paha. Ite ainakin, niinkuin varmaan moni muukin aktiivinen tallipiru, on kouluajoista asti hiukan vierastanut kaiken maailman järjestelmiä. Tietty porukassa tehtävät on jaettava asioiden eteenpäin viemiseksi.

    Minä ainakin kaipailisin jotain yhteistoimintaa tosiaan jopa talveksi, huomaahan sen kesälläkin, miittingeissä, kun tapaa kustomäijiä, ei juttu lopu ja jää moni asia käymättä läpikin.

    Voishan sitä kustomporukka ilmotella tapahtumista/ tallibileistä ym. Overdrivenkin palstoilla? Netin kautta tieto leviää kuitenkin nopeasti ja vaivattomasti, vaikka kaikilla ei tietokonetta ookkaan, sana kulkee.

    Suuressa maassa on ongelmansa, on tullut aikanaan jänkhällä asuessakin koettua: auto-, brittipyörä- ja rokkibileet kun tapaavat olla lähinnä Etelä-Suomessa.

    Kai sitä vois näin alkajaisiksi pistää Platulle jotain Primermatskua ja Jutella Mannermaan Pekalle jos järkättäis vaikka päivän/illan mittainen Winter Do Dads...

    Long Gone Daddy
     
  13. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Kustomukkojen talvi- tai syysmiiting olisi sikäli hyvä, juttu että siinä sivussa voisi järjestää palaveria rakentelusäännösten suhteen... nyt kun SHAL on taas nousussa ja toimisi kanavana tämän asian ajamiseen...
     
  14. JouniK

    JouniK Gearhead

    Kuulostaa hyvältä! Talvikokoontuminen olis hieno homma, ja vaikka jonkinlainen tallikierros, näkee mitä hemmoilla on työn alla.
    Mutta kesällä sais olla muutakin tapaamisia kuin DD, siis kun aina ei aikataulut sovi yksiin, niin olis hieman valinnan varaa.
    Tai voishan sen sopia silleen, että jo olemassa olevissa tapahtumissa keräännyttäisi samaan porukkaan, jos järjestäjille sopisi. Onhan nimittäin noita tapahtumia sentään aika paljon Suomen kesässä. Sillon ei tarvittais muuta byrokratiaa kuin vain pikkuisen ilmoittelua, että missä kustom-ukkoja kokoontuu. Vois homma pysyä aika leppoisana kun ei turhaan vastuu paina <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jokos tää aihe loppu tähän.
    Pari vuotta sitten joku kai yritti jotain
    kerhon tapaista,mutta ei siitä tainnu tulla
    mitään.Nimikin oli viimosen päälle!!!
    Winter Do-Dadsissä vois olle kehittelemisen
    aihetta.Mieluummin pääkaupunkiseudulle.
    Nimetön
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    En malta olla kysymättä: Miksi juuri pääkaupunkiseudulle?
     
  17. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Siis tuon ylläolevan kirjoitin minä!
     
  18. fisu

    fisu Gearhead

    aivan, eikös tampesteri tai lahti ole aika hyviä kuztom-kyliä <IMG SRC="/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
    tietysti Heikkihän voisi järjestää p-mäelle
    wintermeetin kun sulla sitä vapaa-aikaa riittää :odroll:
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    Tampereelle vois olla ikäänkuin jonkimmoinen matka joka suunnasta? Oisko aktiivityyppejä järkkäämään? Pieksämäki on vanhalle talvikarvaooppelille liikaa... Pallo ilmassa- ottakaa koppi, kuka ehtii?
     
  20. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Joo, pannaan "pääkaupunkiseudulle", FHRA:n alajaostoksi ja kravattipakko... :-x

    Onhan näissä "maanlaajuisissa kerhoissa" aina tuo paikkaongelma. Tämä on tullut itse koettua FSRA:n jäsenenä.

    Kannatan Tamperetta!
     

Kerro tästä muillekin!