Onko liikenneministeriössä tullut järki päähän vihdoin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Subbe99, 15.6.2011.

  1. estonian

    estonian 1st gear

    Ministerin tuleva erityisavustaja on mielestäni ihan tolkullinen mies, kun nyt jossain vaiheessa sen vahvistavat. Ei mikään idealistinen kehäkolmoslainen vasemmistovihreä.
     
  2. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Meidän pitää sponssata tyttö Kovalaisen Heikin kyytiin Arctic Ralliin! Tunteeko kukaan Porasta? Varmaan antaa ilmaisen osanoton + VIP jutut ministerille hyvän asian eteen :)
     
  3. MH

    MH 3rd gear

    Pistimpä tuossa pari päivää sitten sitten uuden liikenneministerin palautelaatikkoon viestiä harresteautoilun verotukseen liitttyen. Sain asiallisen vastauksen, jossa uusi ministeri lupaa paneutua tähänkin problematiikkaan kunhan pääsee perusperehdytyksestä eteenpäin.
    Nähtäväksi jää, mutta on ainakin yritetty asiaan vaikuttaa.
     
  4. Make2

    Make2 3rd gear

    Luin aamulla hotellin aamiaisella Aamulehdestä että Merja on toiminut Kovalaisen Heikin turvamiehenä Suomussalmen karting tapahtumassa. Kerrottiin myös että Merja ajaa itse vanhalla 90-luvun diesel Renulla 80000 km vuodessa ja aviomiehen yksi kolmesta ammatista on autonasentaja joka pitää rellun hengissä. Sanoi että ei kaipaa uutta autoa egon jatkeeksi :rotfl:
     
  5. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Kuun lopussa on Alastarossa tiettävästi joku autokilpailutapahtuma jossa saattaisi olla mahdollisuus istuttaa uusi ministeri sellaiseen kaksipaikkaiseen kiihtytysautoon..? Siinä saisi rouva ministeri oikeen perstuntumaa lajiin ja näkisi samalla millaisessa mittakaavassa tähän lajiin panostetaan harrastajien toimesta. On kai siellä yleisön puolellakin jotain väkeä että hyvä tilaisuus kosiskella tulevia äänestäjiä..?
    Vaarana tietysti on että hyvä aikomus kääntyy itseään vastaan jos ministeri saa jostain päähänsä sen tosiasian että tää on ihan kaistapäiden touhua..?
    :lol:
     
  6. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    miten olisis capefear tai joku siistimpi lintta tapahtuma. ei vas ministerikään sais näppyjä ökykalustosta. tai näitä restauranta tapahtumia joissa on vaatimatonta kalustoa näytillä.

    mua ei itteekään toi drag race show kiinnosta yhtään. romutorit on paljon kivempiä.

    mulla onkin diagnosoitu krooninen ruosteisen rauda puutostila
     
  7. HP_Tre

    HP_Tre 1st gear

    Eikös vierailu Forssan Pick-Nickissä antaisi laajimman kokonaiskuvan autoharrastuksesta?

    Kun katselee kuvia tapahtumasta, niin ei muualla taida olla noin laajaa skaalaa harrasteajoneuvoista kerralla näytillä, eikä ole mikään ihan pieni tapahtuma?

    http://pick-nick.com/

    "Pick-Nick numeroina
    2 500 harrasteautoa näyttelyalueella, 30 000 kävijää ja ainoastaan yhden päivän aikana !!
    Pick-Nickissä kokoontuu perinteisesti mm. Mopar kerho, GM Cruisers, Ford-Freak Club of Finland, sekä monia muita kerhoja.
    Romutorilla on myyjiä yli 300.
    Kävijöitä Pick-Nickissä on Virosta, Ranskasta, Ruotsista, Saksasta ym.

    Pick-Nick on Pohjois-Euroopan suurin yksipäiväinen harrasteajoneuvo -tapahtuma."
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Ei noita ministereitä kyllä passaa mihinkään linttatapahtumiin kutsua. Se olisi pelkkää huonoa mainosta harrastukselle. EM drag race, Forssan Pick-Nick ja American Cars Show ja kenties pari muuta näyttelyä ovat ne parhaar näyteikkunat harrastukseen.
     
  9. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Ei tosiaan, itsekin noita suosittelisin. Tai mitenkäs Lahden Classic Motor Show?
     
  10. Putte

    Putte 1st gear

    Sisältynee tuohon pari muutakin näyttelyä, kuten Tampere ja Oulukin. Näyttelyitä on vaan niin paljon, että paha niitä on kaikkia mennä luettelemaan.
     
  11. Holley

    Holley Gearhead

    Eiköhän fiksuimpia tapahtumia ole sellaiset, joihin voi mennä koko perheen kanssa - antavat myönteisimmän kuvan asiasta. Forssan picknick tai tosiaan Lahti Classic Motor Show. Ehkä jälkimmäinen, koska siitä näkee sen, että ihan elinkeinonakin autoharrastuksen ympärillä pyörii paljon ihmisiä.
     
  12. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Just noin. Ei liikaa meteliä, Amerikan tyylin mässäilyä eikä örvellystä.
    Myös käynti sen miehen pajassa (en muista edes paikkakuntaa?) joka työllistää kehitysvammaisia voisi olla silmän aukasija miten tärkeästä harrastuksesta on kyse. Niiden auto(t) ovat käyneet USAssa asti, muistaakseni. Hyvää PRää Suomelle!
     
  13. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Kävin tuossa tänään hakemassa rekisteröintikatsastuksen vikalistan Cougariin ja samalla juttelin katsurin kanssa noista tulevista valojutuista. Piti hyvänä asiana uudistusta. Oli samaa mieltä että tässä nykyisessä valopelleilyssä ei ole päätä eikä häntää.

    Oli hieman huuli pyöreänä kun jarrut edessä, heittoa vain 2% ja takana 0%, seisontajarrussa 12%, iskareissa heittoa vain 1 pykälä puolellansa.

    Parikin katsuria kävi ihmettelemässä että ompa ruosteeton ja suora koppa.

    Hylky tuli ohjauksen aika monesta nivelestä ja jarruletkuista. Taitaa tulla tonnin lasku noistakin hiluista. Uusinnasta selviää 0 eurolla, kun jouduin odottamaan melkein tunnin, vaikka oli sovittu aika.
     
  14. Pedro81

    Pedro81 1st gear

    Nopiasti kattottuna ei tuohon cougariin ollu ohjaukseen ja etuakseliin liittyvät osat juuri minkään hintaset rockautossa. Sieltä kannattaa kattoa jos "tonnin paukku" ahistaa.. :)
     
  15. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

     
  16. ata

    ata Gearhead

    Tuli tämä vanha ketju mieleen, kun tässä alkaa tuntua siltä, että tämä Merja taitaa olla harvinaisen vähemmän järkevä ihminen jopa poliitikoksi, kun noita autoilun vihaamisehdotuksia tulee sieltä koko ajan vain lisää...

    Onkohan jonkun muun alan ministerin tehtävä vastustaa sitä asiaa josta vastaa?
     
  17. rane58

    rane58 Double Gearhead

    ^-Samaa ihmettelen ata:n kanssa... :odroll:
     
  18. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Tunteeko täältä sitä kukaan ja kuinka moni äänesti sitä väärien kuulopuheiden perusteella??
    Oletan että ennen vaaleja myös kusetti vaalikarjaa mielipiteillään.
     
  19. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Niin! ja yksi vaihtoehto on, että hän on niin lammas ettei ole omia mielipiteitä alkuunkaan ja tottelee kilttinä tyttönä mitä arhinmäki sanelee. Kallistuisinkin tähän vaihtoehtoon.
    Lisäksi tottelemisen porkkanana voisi merjalle olla vasemmistoliiton puheenjohtajan mahdollinen paikka sitten tulevaisuudessa. Se kun on merjan suuri haave! Piiri pieni pyörii ja mertsu saa lisää suussasulavia leivoksia eduskunnan kahviosta. "Mmm hyvää!" - mertsu mutustaa..
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Tietäähän ton, kun toverin pistää hommiin, niin sosialisointi on ekana mielessä. Tällä kertaaliikenteen sosialisointi yksityisautoilusta joukkoliikenteeseen. Viimeisin hulluus oli tämä alhaisempien kilometrikorvausten maksu siellä, missä on toimiva joukkoliikenne. Ei se joukkoliikenne auton kuluja pudota, eikä sillä joukkoliikennevälineellä aina kulje kaikki mukana tarvittava, joka kulkee kyllä autossa ovelta ovelle.
     

Kerro tästä muillekin!