Onko Old timer runiin lähtijöitä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rod Drivers Joensuu ry', aloittaja Adventurer, 22.6.2008.

  1. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Visulahteen ens lauantai aamuna?
    Vois satutella lähtöä samoille kellonlyömille ja matkata ns. letkassa.
     
  2. Ranex

    Ranex 3rd gear

    saatashan tuota taas tuota vanhaa diisseliä verrytellä, mut kun se ei sovi teijjän tyyliin,niin menen omia aikojaani jos menen.
     
  3. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Meininki olisi mennä :odroll:
     
  4. Geissi

    Geissi 1st gear

    menossa

    menossa ollaan.. lauantaina ajankohta on viel epäselvä.. ilmoitelkaa vaan aikoja niin koitettas saaha letkaa kohti visulahtee.. 8)
     
  5. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No kymmeneltähän karkelot alkaa joten Ylyn Shellillä viimeistään 8:lta.
    Varkaudessa pakolliset kafeet ja kun otan todennäköisesti munan mukaan (sen ison hinattavan ruotsalaisen) niin ei voi kovaa tupitellakkaan.
    Ranekin pysyisi vauhdissa :)
     
  6. Geissi

    Geissi 1st gear

    letka

    imperialista ei nyt tullutkaan letkan jatkoa.. mikkekin reissu alko jo eilen nyt kylättelemäs savonlinnankupees.. pakko oli ottaa jo etumatkaa et varmasti kerkee perille lauantaiks :D :rotfl: :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!