Onko Pieksämäen seudulla tarvetta tallitilalle?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'USA Car Club Pieksämäki ry', aloittaja USA Car Club ry, 30.11.2005.

 1. USA Car Club ry

  USA Car Club ry Gearhead

  Kun 88-sportsidelle ei ole kukaan tallitilaa tarjonnut niin käännetään kysymys sitten toisin päin, kuinka moni tämän palstan lukijoista tarvitsisi tallipaikkaa harrasteautolleen Pieksämäen seudulta? Myös varkautelaiset voivat ilmoittautua.

  Koetetaan kartoittaa tarvetta, jotta voitaisiin sitten vaikka kokoontua yhteen pohtimaan että miten tänne saataisiin tallitilaa. Siitä kun tuntuu olevan huutava pula.

  Laittakaa tähän viestiketjuun tietoa millaista tallia, millaiselle kalustolle ja mihin käyttöön tarvitsisitte!
   
 2. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Aloitetaanpa. Tarvetta olisi majoittaa lämpimään ja turvalliseen talliin 2 kpl amerikan siipihirviöitä sekä yksi pienempi japanin tilaihme. Säilytystilaa ja pientä puuhastelua.
   
 3. TEKELE

  TEKELE Gearhead

  Jatkanpa tähän että yhdelle pienehkölle eurolle tarvitsisi lämmintä (= mulle riittää että lämpötila on plussan puolella eikä ole hirveän kosteaa) säilytystilaa + askartelutilaa, joka olisi kohtuuhintaista ja turvallista, myöhemmin sitten ehkä toiselle "hieman" isommalle säilytystilaa.
   
 4. SanoPeppeVaan

  SanoPeppeVaan Gearhead

  Lämmintä nikkarointi- ja säilytystilaa tarvitsisi aluksi yhdelle jenkille, myöhemmin ehkä toisellekin.
   
 5. PA-LA

  PA-LA 1st gear

  Jaa minäkö tän sain aikaan..ei vaan tosi mahtavaa olen tästä jo pari kertaa heikin kanssa jo turissut. Tilaa tolle stepparille säilytykseen ja ainakin sisustan kasaukseen, sitten toinen harrasteauto on jo tehny tuloaan emäntä vielä jarruttaa sitä projektia. Sekä köyhänä nämä käyttiksetkin on sitä luokkaa et kädet rasvassa on ainakin tähän asti saanu olla, eli jossain niitäkin on propattava jos sattuu varsinkin talvella poikimaan. Nyt vaan kaivattaisiin tän seudun harrastaja hemmoilta sellasta yhteishenkeä jota täällä välillä tuntuu olevan vähänlaisesti. (toki saa korjata jos olen metässä)
   
 6. kustom builder

  kustom builder 1st gear

  tilaa

  Firebirdille ja kahdelle prätkälle olisi lämmin talli tarpeen. Ei suurempia remonttitarpeita, kunhan vaan odottelisivat kesää.

  chrome@luukku.com
   
 7. kt6147

  kt6147 Gearhead

  Lämmin tallipaikka Pieksämäellä olisi tarpeen. Tarve olisi tehdä pieniä remontteja bonnevilleen, mutta pelkkä säilytystilakin kelpaisi.
   

Kerro tästä muillekin!