Onko rodeja rakenteilla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Chevy ´53, 12.12.2002.

  1. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Mulla on ollut tossa jo pitemmänkin aikaa kasa e83w:n osia ja tekniikoita yms.,tosin nyt olen jo hävittänyt lähes kaiken pois-roskiin, romuksi ja osa mennyt ihan suoralla rahallakin..
    saattaa löytyä vielä jotain, yks purettu runko, hyvä konepelti, kohtalainen maski,parit etulokarit, yksi perä, ikkunan pokia, etuakseli yms. :odroll:
     
  2. jorkki107

    jorkki107 Gearhead

    en nyt sanois et viellä rakenteilla,mut osia (pelti)ja kanta autoa etsiskelen 38 chevylle.
    jos ois oikein nokkela kaveri ni ton rojektin vois saada alkuun,kunhan san pyörän ja vaimon Buickin nippuun(mr kuntoon) :oops:
     
  3. Ralliperuna

    Ralliperuna 1st gear

    YV.tä pukkaa !!
    Onko tiedossa muita e83w rakentajia? Multa jäisi paljon entisöintiin käypää osaa yli omien tarpeiden. Kohtuu hyvä kuntoisia kun tämä auto leimattu viimeksi -65... :eek:
     
  4. eekoo

    eekoo Gearhead

    Buick-Panel leimattiin ongelmitta keskiviikkona, nyt odotellaan kelien kuivumista 8)
     
  5. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Lienekkö kuvia valamiista tarjolla ennen näyttelyitä... :eek: 8)
     
  6. fordolet

    fordolet 1st gear

    Tunnistaako joku kyseisen kiesin? Päätyi minulle tuossa jokin aikaa sitten ja oon askarrellu siihen vähän sähköö ja muuta. Onko joku kenties koittanu kilpiin tuota? Varmari Caprisen alusta. Ja jos joku on saanut leimattua vastaavanlaisen niin kiinnostaisi tietää miten. Kova halu olisi saada kilpiin tuo ja kerralla mielellään hakemus läpi. Ja kaikki muu tieto kans tuosta kulkineesta kiinnostaa.

    [​IMG]
     
  7. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Kyllä joutuu kovasti tekemään muutakin kun vaan sähkötöitä, että tosta kötöstyksestä auton näkösen saa. :odroll:
     
  8. Delvis

    Delvis 1st gear

    Kyllä joutuu kovasti tekemään muutakin kun vaan sähkötöitä, että tosta kötöstyksestä auton näkösen saa. Kyllä näin on melkonen tekele on kyllä! :eek:
     
  9. Jenkkilästä tuli raahattua 28 roadster suomeen , pitäis kait alkaa talvea vasten väkertämään siitä jotain kun tuli tuossa tänään kaverin 34 sella ajeltua niin kyllä se vaan poltetta alko nostamaan...prlk.. :lol:
     
  10. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Kaks on haaveelu astehella. Toisesta tuloo? gasseri ja toisesta jotaki muuta. . .
     
  11. eekoo

    eekoo Gearhead

    lavaa nikkaroit lokasuojilla vähä muotoihin sopivaksi, sitte hiekkapuhallus parin metrin etäisyydeltä ja jätät sellaiseksi, roiskit suolavettä päälle niin keväällä sulla on tosi hyvä rotta, katsastus ei pitäis olla ongelma , prosentitkin riitää kun on kaprisen akselit ja tekniikka.
     
  12. Otto

    Otto Gearhead

    En tiedä kenen kuvia nämä on, nää on D-D:stä 2007
    yy, kaa, koo, nee
     
  13. fordolet

    fordolet 1st gear

    Joo rosentit pitäs riittää, kävin tuossa konttorillaki jokin aikaa sitten turisemassa katsurin kans tuosta vehkeestä. Ja oli kyllä asiallinen ukko siihen verrattuna mitä yleensä kuulee suhtautumista jenkkivehkeisiin konttoreilla. Oikeen kirjasta selaili muutoskatastushommia ja selitti niitä rosentteja ja muita. Mut tosiaan poikkeusluvan joutuu kirjailemaan akelle ku ei oo samaa mallisarjaa :( . Pitää vaan kehitellä hyvät perustelut sinne.

    Kovasti näyttää tutulta oton laittamat kuvat. Maski näkyy vaan olevan erilainen ja jonkunlaista putkiviritystä laitettu tuohon konehuoneen ympärille.
     
  14. Pikku-Kalle

    Pikku-Kalle Gearhead

    No kiva homma. Olisihan tuo aika erikoinen vehje näin pohjosessa...

    En tie käynökkö joskus ihan paikanpiällä kettuilemassa ja ihmettelemässä.. :poff: :wink:
     
  15. B 50

    B 50 Gearhead

    Koitin houkutella auton rakentajaa tänne kommentoimaan, tosin välikäden kautta, mutta ei ainakaan vielä tähän mennessä ole tulosta tuottanut.
     
  16. eekoo

    eekoo Gearhead

    , saikko yyveen?,


    ei oo näköjään lähteny, kirjootan uurestaan kun ehdín..
     
  17. spychobilly

    spychobilly Gearhead

  18. jaketin

    jaketin Gearhead

  19. slantsexengine

    slantsexengine 1st gear

    joulukuussa 2008 alotin rotan rakentamisen, nyt ollut kesä tauolla mutta jatkuu kun alkaa syksyn sateet.
    enempi kuvia löytyy tuolta proju osiosta:http://hotrodratrodfinland.foorumit.fi/index.php


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  20. Rohva

    Rohva 1st gear

    Olen nyt jonkun aikaa seurannut tätä rotta rodi ilmiötä suomen maassa, ja nyt on pakko puuttua tähän. Kävin taannoin Tammisaaressa katsomassa kun letka tuli torille ja pääsin ihan läheltä katsomaan näitä rotta rodia, ja hämmästyin todella miten vaarallisilla laitteilla toiset ovat liikkeellä.
    Esim.-Jarrusatulat huterasti kiinnitetty (3 mm pelti). -Ohjauksen crosslink hankaa 4-linkiin. -Erillaiset akselien ripustukset missä tukivarsien liikkeet rajoittuvat ääriliikkeessä.
    Kun/jos täälläinen laite, siirtymäkilvillä, joutuisi jonkinlaiseen liikenneonnettomuuteen niin se ei ainakaan auta parantamaan viranomaisten asennetta meitä kohtaan. Olen itse rakentanut 2 autoa kolmas työn alla, joten tiedän miten vaikeata se voi olla. Tiedän myös miten hauskaa se on kun se vihdoin on "valmis".
    Jäitä hattun ja ajatelkaa omanne ja muiden tiellä liikkujien turvallisuutta.
    Kaiken tämän sai aikaan Slantsexenginen kuva etuakselinripustuksesta, ethän vie sitä tuollaisena tielle. Iskarien kiinnitys? Halkaistu V-tuen kiinnitys runkoon nyttä hennolta, Jousipakan U-pulttikinnitys.
     

Kerro tästä muillekin!