Onko Sunbeam / Rootes merkkikerhoa Suomessa??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja Mustakorpi, 17.5.2009.

  1. kj

    kj 2nd gear

    Onkos jollain lukijalla H:linnasta Kautiaiselta ostettu rusehtava Alpine Sumppi?
    Meni kuulemma Nurmijärvelle päin?
     
  2. Mustakorpi

    Mustakorpi 1st gear

    Täällä on Kautiaisen punainen Sumppi, tosin auto on valitettavasti entisöinnin tavoittamattomissa, auto on aivan mätä, nyt on varaosa-autona, sen ansiosta tämä on tänään hyväksytty museotarkastuksessa, alla mm. siitä alle laitetut entisöidyt Cosmic MKII vanteet ja paljon muuta osaa. Eli sekin on vahvasti mukana.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. 19Ford59

    19Ford59 Gearhead

    Onnittelut!!
     
  4. Minilite

    Minilite 1st gear

    Hieno peli! muistuu mieleen kun nuorempana kuolattiin noitten perään.
     
  5. Jukka K

    Jukka K 1st gear

    Samoin minäkin kuolasin yhden tuollaisen perään ja kävin jopa autoliikkeessä katsomassakin yhtä hyväkuntoista. Oli vähän ajettu ensimmäiseltä omistajalta, erittäin siisti, helman korjauspellit mukana. Hintapyyntö oli vaan niin kova, ettei opiskelijalla ollut siihen varaa. Missähän lienee sekin auto nykyään ?

    Hillman Minx tai Sunbeam Hunter/Arrow jne. malleja ei näy nykyään myynnissä eikä juuri liikenteessäkään.
     
  6. Make.Stw

    Make.Stw 2nd gear

    Tulee silloin tällöin kuolattua vieläkin. Hyvällä kamulla ollu tommonen n.25 vuotta, josta viimeiset parikytä vuotta seissyt hiekkapohjaisessa katoksessa nyt jo varmaan pohjaa myöten uponneena. Murrosikäsenä kloppina tuli sen kyydissä jonkun verran reissattua ja kyllähän se jotenkin sporttiselta vaikutti. Eka kova kännikin tuli otettu sen takapenkillä :D
     
  7. viliz

    viliz Gearhead

  8. hi ho silver

    hi ho silver 1st gear

    eihän siellä ole jutun juttua koko foorumilla?
     
  9. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Jossain Uuno Turhapuro elokuvassa seisoo tuollainen Sunbeam siellä Härski Hartikaisen korjaamon pihalla,muistaakseni ruskea väriltään....
     
  10. mikki72

    mikki72 Gearhead

    Tuossa Uuno Turhapuro menettää muistinsa(1982) se vilahtaa ainakin ajassa 25:35 min.
    http://www.youtube.com/watch?v=KwzWmfoGZ94&feature=related

    Muita hyviä autopongari uunoja on myös Uuno Turhapuron aviokriisi (1981) ja Muisti palailee pätkittäin (1983),missä imppi saa Sörsselsönniltä hienon maalipinnan..
     
  11. gübelwagen

    gübelwagen 1st gear

    Re:


    oonhan siellä jos jonkinlaisia juttuja :D Nimimerkki Granvillellä mun mielestä parhaat jutut... Mjoo, viestiketjun kautta myymäni alpine gt-projekti on ilmeisesti matkustanut edelleen uuteen, ehkäpä vieläkin parempaan kotiin? Mitä laitteelle mahtaa kuulua nykyään?
     
  12. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Päivää. Mulla on jonkin aikaa ajellut nurkissa uusia osia jotka ovat Impiin tai ylipäätään Rootes tuotteisiin. Oon yrittänyt selvitellä numeroiden perusteella tarkemmin. Vaikeata on kuitenkin saada täsmällistä tietoa. Olisiko jollain linkkejä tai vinkkejä miten saisin nuo osat tunnistettua ja harrastajille hyödyksi. Ainakin männänrenkaita oli ja lukkopesä avaimineen yms.
    -Marko
     
  13. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Laitappa sellaiset kuvat tänne, jossa näkyy numerot ja tuotteet, niin eiköhän ne joku tunnista...
     
  14. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Aika iso homma laittaa ne kuvat tänne. Niissä näkyy varaosanumerot siksi aattelin että jos joku antaisi esim linkin josta ne selviäisivät niin tietäisin mitä ne ovat. Oon yrittänyt erinäisiä brittisivuja hyödyntää mutta ei ole tärpännyt. Osat etupäässä pientä sälää, ei ole siis vilkkuja, sorry.

    Voin myös laittaa jollekin tietäjälle numerot vaikka yv.
     
  15. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Noita on vielä iso laatikollinen. Mitäköhän niillä tekisi??
     
  16. mikki72

    mikki72 Gearhead

  17. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Okei, kiitos paljon.
     

Kerro tästä muillekin!