Onko tunkua C-luokkaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Chevy ll -65, 20.11.2005.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Toi FHRAn sarjahan EI ole mitaan S/M-sarjaa vaan se on myoskin cup niinkuin WCSC :soosoo: Tapahtuma paikat on kyllakin hieman paremmat :odroll:
     
  2. pirre

    pirre 3rd gear

    17.6 Streed Slide / Hyvinkää
    19.8 Burnout Party / Riverside Cruisers r.y / Kiikala
     
  3. mjaa

    mjaa 1st gear

    kilpailukutsuissa piti ilmoittaa palavien aineiden määrä, onko se kanistereissa tuotavan polttoaineen määrä?
     
  4. SC 285

    SC 285 1st gear

    Kyllä ne katuluokat kulkee ihan samaa tahtia rundeilla kuin muutkin luokat. Jos esiintyy viittauksia parin vuoden takaiseen nitrokisaan, niin silloin jäi ajamatta moni muukin ryhmä.
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Ei esiinny, vaan tarkoitin just sitä, että kun on niin paljon muitakin ryhmiä, niin ajotahti on verkkaisempaa. En sitä, että niitä katuvessoja jotenkin muiden kustannuksella "sorsittais". Nitrokisat on oma lukunsa, niissähän pro ryhmillä on etuajo-oikeus.
     
  6. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Kun kerran kustannuksista puhutaan niin tehdääs kalkulaatio:

    FHRA jäsenmaksu 60€
    Potta 200-400€
    Slicksit 400-700€
    =vähintään 660€ että kannattaa edes lähteä kotoa

    Per kisa:
    Osallistumismaksu 120€
    Polttoaineet eestaas, vaikka noin 400km, 25l/100km = 140€
    Safkat ym kulut 50-100€
    Pyöreesti 350€/kisa. 3-5 kisaa = 1050-1750€

    Jäikö jotain?
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    FHRA kilpailjajäsenkortti on 40€. Potan voi varmaan lainatakin joltain, jos ei halua moista ostaa. Renkaita saa välillä myös käytettyinä, ja tavallisillakin katupalloilla voi ajella. Monillehan tulee noiden lisäks vielä joitain teknisiä juttuja; kardaanilenkit ja bensalinjat lähinnä, ehkä vyötkin jne. Aika yleinen muutos on laittaa akku takakonttiin, jolloin pitää olla päävirtakatkaisin auotn ulkopuolella takaapäässä ja merkittynä.

    Muuten 350€ vois vaikuttaa sissimajotuksella suht realistiselta, vähemmälläkin taas selviää kikkailemalla, jos saa jostain edukkaasti lainaks diesel vetoauton ja trailerin, syö eävitä ja juo vettä jne. Kustannukset on aika paljon itestä kiinni, mutta jonkinverranhan se maksaa väistämättä.
     
  8. SG480

    SG480 1st gear

    Me laskettiin FIBEBALLin kanssa joskus että Alastaron eka lähtö maksaa jotain 500 eur, siitä sitten hinta halpui rundien edetessä. Joskus kyllä tuli lisälaskuakin...
     
  9. jukka63

    jukka63 1st gear

    20.5 vw open kiikalassa.ei kilpailu,mutta oiva paikka ottaa testiä ja kokeilla erilaisia säätöjä jne... olin siellä viime vuonna,ei ollut mitään ihme jonoja stripille.ajoin 6 lähtöö reilun tunnin sisään.hintakin oli muistaakseni jotain 20-30 €
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mä paan heti paremmaks; VW openissa seitsemän lähtöä 15 minuutin sisään. Malmilla kutosaspenilla; olis jäänyt tekemättä jos matka olis 200m sijaan ollut 400 metriä; ei olis tossa ajassa millään kerennyt ajaa vaikka olis tullut täysillä takas. :rotfl: Loppunopeuskin olis varmaan rynnänny yli sadan!
     
  11. mjaa

    mjaa 1st gear

    500e ekasta kisasta ei oo mitään! :p Mä jouduin ostaa vetoauton kun halukkaita lainaajia/kuljettajia ei löytynyt. Nyt pitäs maksaa 200e kahesta ekasta kisasta, potista ja puvuista puhumattakaan. Mutta toisaalta ainahan noi hankinnat voi myydä ja turvavarusteet on hyvä olla jos ajelee lentokentilläkin.
     
  12. jukka63

    jukka63 1st gear

    toi lähtöjen vähäinen määrä johtui siitä kun tehtiin hienosäätöä :rotfl: ilmanputsari irti,ei vaikutusta.rengaspaineita alas,ei vaikutusta.vaihtokohta 6000, 6500,ei vaikutusta jne. ja pitihän tupakka poltella lähdön jälkeen.hauska oli kokeilla köyhän miehen virityksiä kerrankin,kun ei tarvii olla tuntia jonossa yhtä vetoo varten.ajat oli tasaisia 13,3.reaktioajoissa olis hivenen hieromista,vaihtelivat punavalosta 1,5 sekuntiin :rotfl:
     
  13. Fireball

    Fireball Gearhead

    Tämä ei siis sisältänyt muuta kuin matka- osallistumis jne juoksevia kuluja. Lisäkustannukset tuli sitten kalustopuolelta ja ton Cuda70 sidukan kittaamisesta, jumangegga melkeen pullon veti joka kesä vuodesta toiseen. Sadekisat oli aina kalliimpia, tosin kalustoo ei päässy hajoon, ainakaa paljon

    Maksaahan kaikki kiva so what
     
  14. Savis

    Savis Gearhead

    Ketkä lähtevät Kiikalaan 20.5, Jykä, Kieku, Käkö, Muki jne?
    Savis ajatteli lähteä. Tarvis vähän opastusta. :eek: Ois nääs ekat startit kysymyksessä. :odroll: 8) :p
     
  15. Kieku

    Kieku 1st gear

    Motoparkissa olisi kapinat samana viikonloppuna :eek:

    Vielä on hiukan epävarmaa koko viikonloppu, emme taida vielä silloin ehtiä mukaan......... kumpaankaan........ :(

    Kauhajoelle 27.05 ollaan ilmottauduttu, siinä tulee pidempi viikonloppu muutenkin taas reissata, kun on se Helatorstai taas punainen päivä kalenterissa ja sain perjantain ja lauantainkin vapaaksi töistä :D

    Pääsisköhän Savis sinne Kauhajoelle millään, olisi West Coast Street Cupin eka osalkilpailu !!!
     
  16. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mä oon menossa turistiks motoparkkiin.
     
  17. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Öö, onks toi Malmikin silloin?
     
  18. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Meilläkin on tonne Motoparkkiin samanlaiset turistimatkasuunnitelmat kuin Mopemanillakin, kesäkuun Alastaron kisaan mennessä vois olla jo toivoa päästä ihan radallekin, tosin siis D:hen. Mut toi eka näyttäis siis menevän vielä turistimatkana ja jos tekis sen vaikkapa vähän opintosellasena eli tutkais samalla hommia sillä mielellä että tietää sit valmiiks jostain jotain kun pääsee kunnolla asiaan :wink:
     
  19. SG480

    SG480 1st gear

    Ei näytä olevan vielä yhtään katuautoa Motoparkin osallistujalistassa.
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Mistäs noi näkee :eek: Taitaa sit olla monella muullakin hommat "yllättäen" vähän myöhässä näin keväällä :-?
     

Kerro tästä muillekin!