Onko tunkua C-luokkaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Chevy ll -65, 20.11.2005.

  1. SG480

    SG480 1st gear

    http://www.fhra.fi/fin/index.php?page_id=191

    Myös lista on aika vaiheessa tai sitten ilmoittautumiset tippuu ihan viime tingassa. Avauskisaaan saa ilmoittautua poikkeuksellisen myöhään eli vielä viikko ennen kisaa.
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Heh, heh pitihän munkin mennä Motoparkkiin, mutta sisäkumeja & bensalinjan liittimiä tässä edelleen odotellaan, traileri on sentään varattu. Ai niin ei mulla ole vielä kypärääkään, oliks se niin että suomessa halvin potta on 250 eur ? Alastaroonkin viimeinen ilmoittautumispäivä ensi viikolla, täytyisköhän yrittää sinne ? Jos siellä olisi jo muitakin.
     
  3. OL550

    OL550 1st gear

    Oho tää viesti meni vika osastolle...
     
  4. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Mopuristi; jos oot lähössä ni multa joputaa kyllä potta lainaan. Sisäkumeja me ei olla edes käytetty, ihan kelvollisesti on pitäneet.
     
  5. Savis

    Savis Gearhead

    Kauhajoki on tällä hetkellä turhan kaukana. Täytyy ensin käydä Kiikalassa testaamassa onko Valtterissani mitään potenttiaalia? Mutta mahdollista on, että Kiikalassa saa niin karmean kipinän, jotta kaikki on mahdollista. Kauanko ajaa Kauhajoelle Helsingistä, nopeudella 80-90 km/h? Tällä nopeudella on hiukan taloudellisempaa ajella. Entä kilometreissä matka?
     
  6. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Kiitoksia. Vanteissa (mihin kumit olis tarkoitus laittaa) on jonkun aikaisemman omistajan toimesta porattu renkaalle kiinnitysruuvien reikiä, eli ei pidä ilman sisäkumeja ja kyllä noissa sportsmaneissakin lukee, että vaatis sisäkumin. Tämähän ei tietysti vielä ajoa haittais, voishan sitä ajella vaikka 295 goodricheilla, mitkä on autossa alla, mutta kun samassa kontissa sisäkumien kanssa on ne bensalinjan liittimet :mad:
     
  7. maverick

    maverick Gearhead

    MOTOPARKKIIN OLLAAN TULOS JA VIELÄ AJAMAAN !!
     
  8. Jasca

    Jasca 1st gear

    Tiehallinnon välimatkataulukko kertoo 80 km/h keskinopeudella ajoajaksi 4 tuntia 10 minuuttia... Siihen sumppitauot päälle. Kilometreissä matkaa H:ki - Kauhajoki on 334 km, noin suurinpiirtein tarkalleen ;-)

    - Jasca -
     
  9. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    motoparkkiin tullaan.majoitus,vetoauto ja traileri hommattu...c-ryhmä
     
  10. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Täältä tullaan myös Motoparkkiin oikein ajamaan jos kalusto sallii.

    Ja tietysti parhaaseen D-ryhmään :rotfl:
     
  11. mjaa

    mjaa 1st gear

    D-ryhmään tulossa, auto ei oo vielä kasassa mut maanantaina pitäs maksaa osallistumismaksut ja toivoa että vehkeet toimii ennen kisaa. Trailerikaan ei oo vielä varmistunut mutt.. kyllä se siitä. :lol:
     
  12. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Eikös nää Mossemiehet oo muutenkin pelkkiä turisteja näissä kisarouhuissa :poff:
     
  13. latari

    latari Gearhead

    motoparkin osallistumismaksun on maksettu. C-ryhmä
     
  14. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    On. Ne on TURISTEJA.
     
  15. SG480

    SG480 1st gear

  16. Henski

    Henski 1st gear

    Onneks vielä tämä viikko aikaa ilmoittautua. Säännöthän sanoo, että väh.5 kilpailijaa/ryhmä, jotta ryhmä ajetaan. Muuten yhdistellään ryhmiä! Tän hetken tilanteen mukaan varmaan tulis autoissa vaan 2 Bracketryhmää; 6,5-10,5sek ja 10,5-15,5 sek :lol:
     
  17. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    ainakin sonax ja kamasa kisoihin ilmoittauduttu ja maksettu...c-ryhmä.
     
  18. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Taitaa seuraavan kisan vikailmottautumispäivä olla muuten samaan aikaan kun ekankin? tai oikeestaan pari päivää aikasemmin, jos ihan tarkkoja ollaan.
     
  19. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    aika lailla sama päivä.huomasin itsekin ja maksoin samantien seuraavankin.
    kerkee noihin loppuihin myöhemminkin,nitroissa kun ei street-luokat aja näköjään.tulee n.3viikon tauko siinä välissä.kerkee vaihtamaan tulpat :rotfl:
     
  20. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Nyt oli ilmestynyt C-luokkaan jo viis autoa, mutta D:ssä vasta yksi? Toivottavasti nyt D-äijätkin saa kaavion aikaseks. Hauska piirrehän noissa uusissa säännöissä on, että mikäli jossain kisassa kilpailjoiden vähyyden takia siirrettäiskin toiseen luokkaan ajmaan, niin saa pisteet silloin molemmissa luokissa.
     

Kerro tästä muillekin!