Onkohan minulla kartiolukko? (Aspen)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja masa5, 14.5.2009.

 1. masa5

  masa5 1st gear

  Aspenia on saanut vissiin kartiolukkoperällä.. Mistähän sen pystyy tunnistamaan? Joskus kun autoa kiihdyttää kääntäessä, niin perästä (ehkä) alkaa kuulumaan ihme jollotusta ja pientä luistoakin tapahtuu. Tästä syystä epäilen, että vois olla tuo kartiolukko.. Jos arvio meni aivan päin seiniä, niin saa kertoa mistä tuo ilmiö johtuu..
   
 2. makkepuu

  makkepuu Gearhead

  joskus aikoinaan ekassa jenkissä, nimenomaan aspenissa ilmeni vähän samanlaista, varsinkin vasemmalle kääntyessä toinen pyörä pisti vastaan. banjo auki ja jotain jousia sun muita roippeita siellä oli. auto oli alkup. suomikärry ja 8 3/4" perällä vaikka kutvonen olikin. lukko tosin toimi vähän miten sattui, noista kuulemma kuluu ne kartion ja ne pohjaa, myös niitä kiristävät jouset saattaa olla löystyneet. mutta en mää enempää tästä asiasta tiedä :) olihan se kiva sateisella torilla pistää, corolla-amiksia vitutti
   

Kerro tästä muillekin!