Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

  1. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tänään sama homma, eri konttori, leima ilman huomautuksia. Kyllä se onnistuu kun laitteet on oikeasti kunnossa.. ;)
    Nyt riittääkin leimaa ensvuoden joulukuulle.
     
  2. 360fourbarrel

    360fourbarrel 3rd gear

    LandCruiseria käytin konttorilla ja leima tuli. Ainoa huomautuksen aihe oli etten tullut Challengerilla. Ei ole kuulemma sellaisella koskaan ajanut... :D

    Konttorilta lähtiessä oli parin korttelin päässä poliisi pillin kanssa. Puhallutuksen jälkeen rupesi kyselemään moottorin kokoa, kun kuulemma käy niin nätisti. Kyseli kilometrit, kehui siistiksi peliksi ja toivotti hyvää päivää. Hymyilytti pitkän matkaa. :rotfl:
     
  3. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    väljistynyt jarrusatula se siellä varmaan kolisee.
     
  4. SB 340

    SB 340 2nd gear

    ´Cuda leimalta läpi, 5v. seisotuksen jälkeen. Ei tullut talvea aherrettua tallilla turhaan (iso käsi ja kiitos kans pojalle, et jakso rähjätä mun kans ja kuunnella huutoo :odroll: ). Asiallista kohtelua, huippu katsuri (Katsastusmies Tampere, Lielahti). Ainut kysymys oli, että meinaatko museokatsastaa :lol: .
     
  5. twelve

    twelve 3rd gear

    Mulla meni ekaa kertaa auto läpi kymmeneen vuoteen ekan kerran, vaikka on viime viikolla ostettu vm 1987... viimeksi meni kerrasta läpi joskus 2006, cadillac

    ja tarkennan vielä että nyttenkin on kuusi autoa ja kalusto vaihtuu koko ajan, ekalla läpi on aina juhlan aihe tässä talossa :) - kaljalle saa tulla huomenna klo 18 alkaen , heh. Lauantaina joudun kummiski olee ajokunnossa joten itse en ota olutta vahvempia..
     
  6. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Eilen ajattelin että pitääkin muistaa tuo Jeeppi katsastaa, kun rekkarin numero on 7.

    Ajoin konttorille ja sanoin että "päivää, pitää tulla katsastamaan, ettei pääse unohtumaan"

    Ukko katsoi papereita ja sanoi. "paitsi että pääsi unohtumaan jo toukokuussa"
    Kärry olisi pitänyt katsastaa toukokuussa. Mä luulin että se menee edelleen rekkarinumeron mukaan, noi ei kuulemma mene.

    No, hyvä kun ei ole kesän aikana poliisi huomannut asiaa liikenteessä.

    Ja sitten katsastukseen. IKINÄ ei ole ollut niin tarkkaa ukkoa syynäämässä. Joka ainoan kohdan se nuohosi läpi.
    Harmitteli vielä sitä kun ei jatkuvalla nelivedolla olevaa autoa saanut laittaa jarrudynoon, vaikka mieli teki.
    Jopa takapenkin suojana olleet lampaantaljat se siirsi sivuun, jotta näki onko turvavyöt paikallaan.

    No, läpi meni onneksi.
     
  7. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    No ainakin sait katetta rahalle!! Mitä enemmän katsastusmies uhraa aikaa autoon, sen enemmän saat samalla rahalla!!
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Johan toi on ollut katsastus ensirekisteröintipäivän mukaan pitkälti toistakymmentä vuotta. Eu taida enää selitykset mennä läpi.
     
  9. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Johan toi on ollut katsastus ensirekisteröintipäivän mukaan pitkälti toistakymmentä vuotta. Eu taida enää selitykset mennä läpi.[/quote]


    Niin varmaan onkin. Mutta edellisessä autossa ja kesäautossa katsastuskuukausi sattui menemään juuri rekisteritunnuksen mukaan. Jeeppi on ollut vasta pari vuotta mulla, enkä mä muistanut koko asiaa.
     
  10. Jordan

    Jordan Gearhead

    Mites noitten korjauskehotusten kanssa, sprintterissä ku on kalvot etulaseissa ja niistä merkintä että päivään xx.xx.2012 poistettava, mut siellähän ne vielä on...
     
  11. mesev8

    mesev8 3rd gear

    seuraavan kerran kun virkavalta pysäyttää tulee joko sakot tai ne poistetaan paikan päällä tai auto on ajo kielossa kunnes katsastus konttori aukeaa,ja tehdään uusinta katsastus.oon ollu mukana edellä mainitussa tapauksessa.eipä paljon hymyilyttänyt silloin, no kalvot revittiin oma toimisesti pois silloin kun poliisi setä tätä ehdotti niin ei sakkoa mutta kauhee vitutus
     
  12. joriot

    joriot 1st gear

    Camaron vuosikatsastuksessa koettua: varoitin jarrudynamometrille mentäessä, että uusi katalysaattori roikkuu auton alla vähän matalalla. No, hyvin varovasti sitten sen yli vain hiivittiin, hieman kuitenkin raapaisi kynnykseen kun paikalta poistuttiin ajolenkille. Seuraavaksi montulle mentiin varmuuden vuoksi vain sille puolelle missä oli matalammat kynnykset, mitään muuta huomautettavaa maavarassa ei ollut.

    Katsastuksen jälkeen uutta otetta tulostaessaan katsastaja vielä ystävällisesti mainitsi, että takasumuvalo on joissain vaiheessa tainut tippua perästä, kun oli huomannut tyhjän kiinnitysraudan takapuskurin reunan alle taitettuna. Missään vaiheessa hän ei takasumarin toimintaa ollut yrittänyt kokeilla. No, siinähän sitten vielä näytin, miten takasumari palaa vasemman takavalon sisällä, ilman mitään e-hyväksyttyä linssiä siis, eikä siitä sitten sen kummempaa keskustelua enää syntynyt.

    Että näin konttorilla tänään. :D
     
  13. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Hienosti meni tänään cadillakin leimaus... Ainoa korjauskehotus tuli puuttuvasta taustapeilistä, tippui vappuna :) Perän etustefa tihkuttaa sellasen öljyrannun pohjaan niin katsuri epäili sen olevan jarrunestettä vaikka sanoin että perän stefa pikkasen huokailee. Kutsui sitten toisen insinöörin polkemaan jarrua ja tarkkaili itse jarruputkia :D
    Sitten kun uskoi että se on peräöljyä niin tuumas vaan että niin vähäinen määrä tulee että ei tarvi vielä rueta stefan vaihtoon...
     
  14. raggar

    raggar 3rd gear

    Hyvin onnistui taas Capricen katsastus, tiedossa olikin että uusi ote tulee kertanäytöllä koska auto on kunnossa. Rekisterikilven valosta tuli maininta.
     
  15. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    t-bird meni laakista läpi. suullinen huomautus taka-akselille menävästä jarruletkusta, uus olis kyllä ollu peräkontissa... pitäs enskuussa leimata tuo capraissi, tarttis vaan hitsata yks paikka ja tuulilasi on yks iso kysymysmerkki. edellinen lasi oli siististi halki, pois näkökentästä aivan täysin mutta reunasta-reunaan halki. hylsy. sahasin yhdestä purkuautosta lasin irti fileerausveitsellä ja liimattiin sialla kiinni. paukku ekan talven aikana aivan päreiksi mutta ei ole mistään halki reunasta-reunaan. ja jokanen särö tekee kaarron kuskin naaman kohdalla. menny jo monta kertaa läpi, saas nähdä meneekö enään. se vanha oli kyllä paljon siistimmän näköinen...
     
  16. Sturmer

    Sturmer 2nd gear

    Tossa oma avolavan tuulilasin vaihto jossain vaiheessa edessä.
    Jäikö vanhaa liimaa tai ruostetta koriin tai lasiin?
    Entä mitä sikaflexiä käytitte? Ihan tuulilasille tarkotettua?

    Tarkotuksena olis välttää uuden lasin hajoaminen. Pari kymppiä enemmän puhdistukseen tai liimaan ei tunnu missään kun lasi maksaa 400-500e.

    Jotta ei mee ihan offtopiciin niin

    2010 Camaro meni läpi syynäyksen onnistuneesti.
    Suuri kiitos Porin Karhukatsastukseen.
    Henkilökunta oli ystävällistä ja osaavaa.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Jos olet epävarma, niin teetä homma ammattilaisella. Ei tarvitse ostaa liimoja eikä muitakaan tarvikkeita eikä ainakaan osaamattomuutta tule lasia rikottua. Veloitukset työstä vaihtelevat 60 ja 90 euron välillä pajasta riippuen.
     
  18. harri60

    harri60 Gearhead

    Kävinpä katsastamassa Capricen ja ajoaikaa on taasen vuosi.
     
  19. DD6

    DD6 Gearhead

    -58 Plymouthille katsastus oli jälleen kerran lähinnä muodollisuus.

    Pikkuisen pystyvälystä toisessa yläpallossa, mutta oma moka, kun ei ehtinyt raswata ennen näyttöä.

    Nyt ajoaikaa ensi lokakuulle asti.
     
  20. audiq

    audiq Gearhead

    Audi kymmenennen kerran peräkkäin ensimmäisellä ja ilman korjauskehoituksia! :D
     

Kerro tästä muillekin!