Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

  1. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Oldsikin taas katsastettu, eikä mitään napinaa vaan kehujen kanssa.... 8) -Tietenkin.
     
  2. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Kävin tossa viikolla chargerin kilvittämässä, pari tuntia rentoa jutustelua, auton syynäämistä ja massojen, yms tietojen hakemista, ....ja lyhkäset kilvet kainalossa himaan.
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    käyttölahnan leimauksessa leimaukko selvitti "muka-jumittavien" jarrujen vian, eihän ne mitään jarrut jumittele vaan iskarin yläpään laakeri se takertelee. pahoillaan oli kun joutuu vain sen takia hylkäämään.
    Tyytyväisenä vain totesin että tätä jarrujen omituisuudeksi luulemaani kolahtelua olen puoli vuotta yrittänyt korjata.
    kerrankin olin siis tyytyväinen kun katsastuksessa löytyi yllättävä vika josta en tiennyt.
     
  4. tahvo-

    tahvo- 3rd gear

    Onnistunut katsastus tänään! Huomautuksitta leima buikkiin. Asiallista toimintaa. 8)
     
  5. Kruiseri

    Kruiseri 3rd gear

    Pontiacci läpi ilman ongelmia tahi huomautuksia, mahtavaa! Ja kun noita katsastupaikkoja arvostellaan niin laitetaan nyt sitten myös kehut näytille. A-katsastuksen nettivaraussysteemissä on sellainen bugi ettei järjestelmä hyväksy nelimerkkisiä rekkareita. Eli en voinut varata halvemmalla itselleni katsastusta. Ajelin sitten Karjaan konttorille. Siellä kaveri valitteli että tänään on täyttä mutta reilun vartin päästä olisi Tammisaaren asemalla (matkaa vajaa 10 km) aika, varataanko se? Jo vain. Ajelin sitten sinne. Konttorissa annoin ystävälliseen sävyyn asiakaspalautetta nettivarauksen bugista. Neiti/rouva tiskin takana pahoitteli tapahtunutta ja kirjoitti saman tien sähköpostin heidän aspaansa asiasta. Katsastusmies oli rennon oloinen kaveri. Auto syynättiin ja koska olin koko ajan vieressä (kiinnosti nähdä alusta kunnolla) hän mainitsi muutamista osista ja kohdista joita kannattaa seurata tai vaihtaa seuraavaan leimaan. Totesi lopuksi auton läpäisseen ilman huomautuksia ja toivotti hyviä ajoja. Menin sitten käymään kaupassa kun puhelin soi. No siellä oli naishenkilö A-katsastuksen asiakaspalvelusta. Oli ehtinyt lukemaan postin ja palasi heti asiaan. Pahoitteli ja totesi järjestelmän olevan vielä kesken. Tarjoutui varaamaan minulle ajan nettihinnalla. Sanoin että ehdin jo leimata. Kysyi sitten että haluaisinko 20€ lahjakortin seuraavaan katsastukseen? Toki halusin. Jäi aika hyvä fiilis katsastureissusta tällä kertaa. Menen tuonne toistekin, onhan se lahjakorttikin käytettävä :D
     
  6. saresks

    saresks Gearhead

    Katsastus Kinnusella Haminassa on aina mukava asioida. Hätäisesti kasattua rallicutlassia leimatessa neljän vuoden tauon jälkeen katsuri kysyi pihalta lähtiessä "onko viritetty?". "Se on peruskorjattu" vastasin.

    Jarrut 3.0/3.0 ja 1.6/1.6 ja kässäri t ä y d e l l i n e n. :p
     
  7. signet

    signet Gearhead

    Koskee myös ko.firman toista toimipistettä Kotkan Nallelassa :wink:
     
  8. 240163

    240163 Gearhead

    Forssassa ymmärtävät vanhojenautojen päälle K1 katsastus Haisiossa. Kattoo vaan kenen käteen paperit työntää. Siellä on asiaa ymmärtävä inssi. Se ei tietenkään tarkota sitä että sais helpommalla leiman. Vaan hän ei nipota turhista. Muutenkin vituttaa katsastella noita 1000km. välein.
     
  9. makkepuu

    makkepuu Gearhead

    tuolla pihanperällä lojuneen leimattoman nissanin käytin tänään konttorilla ja leimahan sieltä heltis. kyllä sitä koitettiin jo kesällä leimata mutta silloin ystävällinen katsastussetä pieksi rengasraudalla kaikki vanhat hitsipaikat irti, väänteli rautaa väliin niin kauan että irtos. ei sillon kiinnostanu, lykkäsin ropposen kuusen alle. 2 päivää pakkasessa tunkan varassa hitsailin paikkoja takasi kiinni. samat paikat uudella saumalla ja näytille eri konttoriin. inssi kehu vaan että oot ainakin yrittäny ja leima paperiin. kaikki muut vehkeet, ohjaus, jarrut, nivelet, valot, päästöt ok niin ei nipottanu pikkujutuista
     
  10. jariha

    jariha Double Gearhead

    äiteen astrakin pamahti läpi vaihteeks? kirjotti tosin huomautuksen otteeseen et tausta peili puuttuu, vaik mää näytin et tässähän se käsissä:)
     
  11. xarper

    xarper Gearhead

    Autossa ei tartte olla kun 2 peiliä.

    Kuskinpuolen+taustapeili tai molemmat sivupeilit.
     
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    sitä määkin sille sanoin mut jos ei ootumma takalasi niin taustapeili pitää olla? vaikka molemmat sivupeilit onkin paikollaan ja jos on koukku ja tummalasi niin taustapeili pitää olla riittää kyl yks sivupeili? näin se mulle saneli, ei jaksanu ruveta vääntää, liimaan sen ens kesänä? ehkä?
     
  13. pas2

    pas2 Gearhead

    Olet väärässä. Tai silleen oikeassa että Autossahan ei tarvita kun 1 peili...
    Ja vastaanväittäjät selaa katsastajan käsikirjaa sitten ennen kommentteja.
     
  14. bblock

    bblock 3rd gear

    Ja naisväeltä kun kysyy niin meikkipeili...
     
  15. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead



    01.01.1993 tuli voimaan A ajoneuvojen rakenteesta ja varusteista 4.12.1992/1256
    tai sen jälkeen käyttöön otetussa
    - muussa kuin M1- ja N1-luokan autossa taustapeili pakollinen korin molemmin puolin
    - M1- ja N1-luokan autossa taustapeili vasemmalla ja jos takaikkunasta ei näkyvyyttä, molemmilla
    puolilla.
    - M1- ja N1-luokan autossa taustapeili vasemmalla ja ohjaamon sisällä, jos näkyvyys takaikkunasta



    No oiskos tuosta? En nyt oikeen usko et nuo direktiivitkään tuosta löysempää linjaa antais kun kaikenmaailman peilejä vaan tulee kokoajan lisää pakolliseksi.
     
  16. pas2

    pas2 Gearhead

    Ja Autossa riittää yksi taustapeili. Selaa lisää.
     
  17. Frösä

    Frösä 2nd gear

    Eilen aamulla leima läsähti ystävän autoon, eihän siinä menny kun puolen vuoden ristiretki ja pienoiset alkukankeudet. Mutta vaikeuksien kautta voittoon!
     
  18. jariha

    jariha Double Gearhead

    näin se puheli mullekkin ku tuo äiteen koppi ny sattu olemaan -95, mutta eipä tuo ny ongelma oo? liimataan kesällä :wink:
     
  19. jyke

    jyke 1st gear

    Olettaisin Pas2:n tarkoittavan vanhempaa kalustoa, kun auto on kirjoitettu isolla alkukirjaimella.
     
  20. hopolandia

    hopolandia 1st gear

    käytin tosa pari viikkoa sitten 1700i laatokan leimalla ja yks pikku huomautus mikä oli"hirveä" puute rekkarinkilven valo ei tillottanu :D
    tokas vuan en löydä muita puutteita. tokasin siihen ei riemulla rajaa kun ladalla ajaa
     

Kerro tästä muillekin!