Onnistunut katsastus...kerrankin...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja atobee, 8.10.2010.

 1. M

  M Gearhead

  gmc on työn alla, tosin leimattu jo viime syksynä. sisusta lähtee verhoilijalle kuukauden sisällä.
   
 2. capri30S

  capri30S 1st gear

  Juu. näinhän sitä classic motor showssa höpöteltiin.. ;)
   
 3. Junnu

  Junnu 3rd gear

  Tuli tänään kaksi leimaa!

  Torino kävi jälkitarkistuksessa nivelen vaihdon ja seisontajarrun säädön jälkeen, Toimi.
  Paljon vielä tekemättä vaan pääseepä taas ajelemaan, ai että 8)
  Samalle reissulle vaimo lähti tuon käyttis F-150 kanssa (joka on tuolla myynnissäkin :wink: ) Lavan kiinnikettä pitää hieman hitsata, ei paha.
  Muuten meni kirkkaasti läpi.
   
 4. makkepuu

  makkepuu Gearhead

  torstaina tuli leimattua tuo '86 fleetwood, etuiskarit oli aika kehnot mutta leima siihen silti heltisi. ja eikun kovaa ajoa
   
 5. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  helvetin hyvin meni katsastus, vaikka ei leimaa buickiin tullutkaan.
  päästöt oli aika rajut jonka kyllä tiesinkin, ja yksi ohjausnivel pitää vaihtaa. olis autosta saanut vaikka a4 lapun vikoja mutta sen verran oli inhimillinen kohtelu että vain oikeat korjattavat viat merkattiin.
   
 6. asperiini

  asperiini Gearhead

  1973 Chrysler Town & Country isolohkofarkku menikin yllättäen läpi maahantuonti/rekisteröintikatsastuksesta vaikka siinä muutama pikkuvika vielä olikin. Nyt sitten ajellaan, korjaillaan lisää ja odotellaan verolappua.
   
 7. jariha

  jariha Gearhead

  just käytin almeran leimalla, ei huomautuksia :eek:
   
 8. Poni -69

  Poni -69 3rd gear

  -69 Firebird läpi että heilahti,ohjaussimpukan väljyydestä marisi mutta muuten kaikki niinku pitääki.. Yllätyin itekki jarrujen tasaisuudesta! :rotfl:
  Hallista ku sain ulos niin siihen se sit hyytyki,kaasutin tulvi bensaa ympäriinsä(alotti tuon tulvinnan tänä keväänä,syytä en tiä),eiku kohokammio auki,ihmettelyä ja puhaltelua,läjään,toimii ja menoks..
  Ihme vehkeitä ;)
   
 9. nikso

  nikso 3rd gear

  Kolmas kerta toden sanoo! Ekana vikalista Capricee, korjaustoimenpiteet -> uusi näyttö -> jarrut ei vieläkään kondiksessa -> uus jarruputki ja sylinteri taakse feat. sekava ilmauskokemus (onko niitä kuplia vai ei vai mitä helevettiä?) -> näytölle -> leima tuli.

  Kohta meen hehkuttamaan tänään tallilla -topikkiin, että "Ei sitten niin mitään!" :D
   
 10. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Mikäs muuten on sanktio jos rekkariotteeseen merkitään korjauskehotus kuukauden sisällä tehtäväks eikä tee? En ole ennen kuullutkaan korjauskehotuksesta joka merkataan otteeseen ja annetaan tietty aika,kuitenkin hyväksytty eikä uusintanäyttöä..
   
 11. Putte

  Putte 1st gear

  Sanktiona on sakko, mikäli poliisin pysäyttäessä jäät kiinni tekemättömästä korjauksesta.
   
 12. Ck

  Ck Gearhead

  Ja toi on siis normaali käytäntö että tulee otteelle ja kuukauden verran aikaa korjata. Ollut jo monta vuotta.
   
 13. JP-350

  JP-350 Gearhead

  No prkl niinpä näkyy olevan tuossa perhekiikussakin sama homma kun tarkemmin katoin otetta,sumuvalot pitäs ottaa pois tai korjata..17 vuotta autoja kattastellu enkä ennen ole huomannu.. :oops:
   
 14. artz

  artz Gearhead

  Entäpä jos olet korjannut vian mutta se uusiutuu ja pysäytetään? Mullakin yhdessä merkintä palaneista polttimoista kuukauden korjausajalla. Olen vaihtanut mutta tyyppivikana polttelee niitä aina joskus. Ei mahdotonta että pysäytetään ja ne onkin taas rikki. Eikä varmaan kuulosta yhtään selitykseltä että "korjattu on mutta on varmaan hajonnut uudestaan".
   
 15. Putte

  Putte 1st gear

  Varmasti riippuu siitä onko poliisi hyvällä vai huonolla tuulella ja pystytkö itse osoittamaan korjanneesi mainitun vian. Lain mukaanhan poliisin pitäisi pystyä tuossa tilanteessa osittamaan, ettet ole korjannut vikaa, mutta käytäntö ja lain tulkinta ovat usein eri kuin lain henki.
   
 16. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Tai sitten juuri ennen katsastusta vaihtaa sen ehjään, ei tule sitä huomautusta :wink:
   
 17. xarper

  xarper Gearhead

  Kyllähän tuo silti aina käy niin että just ennen leimaa siellä on joku polttimo pimmee... Onneks oli viimeeks hanskalokerssa ylimääräsiä :D
   
 18. MustangGT

  MustangGT Gearhead

  Ja se on leima.
  Jarruletku vaihettu viime tipassa ja painittu niitten kanssa viikko.
  On se! Hyvä! E.Kovalainen toimii Joensuussa :)
   
 19. lavachevy

  lavachevy 1st gear

  Käytin -90 6.2 vania leimalla ja olin tyytyväinen. Eihän se läpi mennyt, mutta hylsy tuli oikeista syistä eikä pilkunnussinta nihilismistä. Äänimerkki ei toimi -> ei mainintaa, etualatukivarsien pohjauskumit pudonneet ja niiden kiinnikkeet melko pehmeät (inssi huomas, koska koputteli niitä) -> ei mainintaa, lisä heijastimet takavalojen alapuolelta puuttuu -> ei mainintaa.

  Toinen raidetangonpää välyksellinen (selkeästi) ja siitä syystä tuli hylsy. Korjaan ja käyn näyttämässä uusiks mielelläni.

  Päätötestissä huudatettiin surutta monta kertaa lappu lattiassa, joka pikkasen hirvitti, mut pata pysyi kasassa ja arvo oli 1,15. enkä tehny mitään vippaskonsteja ennen leimalle menoa.

  Tyytyväinen olen hylsystä huolimtta.
   
 20. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Mulla alko katsastukset onnistumaan kun aloin käymään muualla :D
   

Kerro tästä muillekin!