Oottekos kattonu Fast´n´Loudia??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Naumasto, 7.8.2014.

 1. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Gas Monkey garagen tyypit Taxasista rakentelee ja jobbailee vanhoja autoja.Tulee tällähetkellä kutoselta...todella miellyttävää vaihtelua tuohon kokki/sisustus/rakenna/remontoi/soittakaa supermarjolle vol.5-paskaan.
   
 2. Herje

  Herje Gearhead

  Tuli katottua. Nythän ne pyörii uusintana
   
 3. VilleTre

  VilleTre 3rd gear

  Kuin myös.. Ihan ookoo sarja,toki vähän auvonen kuva jää taas rakentelusta kuin sukkkelaan kaikki onnistuu jne..
   
 4. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Ja taas on kiire....
   
 5. challenger-70

  challenger-70 Gearhead

  Kaikki auto-ohjelmat tulee katsottua, ei ehkä parhaasta päästä mutta todellakin katsottavaa kategoriaa.
   
 6. Substitute

  Substitute Gearhead

  Ihan viihdyttävä jos ei ole tähdellisempää tekemistä. Vähän vaan häiritsi se liian usein toistuva juttu, että kun aletaan autoa tekemään, niin katkaistaan ekana pakoputki rälläkällä ja äänevaimennin putoaa lattialle kovasti kolisten. Kaipa se näyttää hienolta ja siltä ett nyt alkaa tapahtumaan.

  Sen partasuun ammattitaito autonasennukseen liittyen kyllä minun silmissä tuli kyseenalaistettua kun vaihtoivat Fordin koneeseen nokka-akselia. Hyvin oli ne punaiset sisääajotahnat levitelty nokka-akselin laakeripintoihin, nokat olivat ihan kuivia.

  Mutta ihan hauska ohjelma.
   
 7. peltsi

  peltsi Gearhead

  mun mielestä mukava sarja, olen kattonu ne youtubesta aikoinaan. tälläki palstalla joku ilmottelee niiden paidoista yms.

  Jenkeissä pyörii muitakin ihan vastaavia sarjoja esim. joku "Fat and Furious". Tämäki löytyy tubesta.

  Samalla voi katsoa muutaman kauden "street outlaws" joka on "Blacklist:n" esikuva :) tätä suosittelen ja aloittakaa ekasta kaudesta ja jaksot oikeessa järjestyksessä, siinä on jopa pieni juoni.
   
 8. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  Tuleehan tuota katseltua, hyvä ohjelma!
   
 9. st. vitus dance

  st. vitus dance 3rd gear

  Siistejä masiinoita näkee, ainoastaan sen puolesta kateltava sarja.

  Nykytyyliin kokoajan on kiire.
  Ammattisälli ostelee 15 vuotta seisseitä autoja ja sitten hieroo stressaantuneena naamaa kun niitä joutuukin korjaamaan maalipintaa syvemmältä. Aikataulu ja budjetti uhkaa täten luonnollisesti kusta.
  Joka lauseessa pitää muistaa mainita "I can lose a lot of money".

  Aivottomille tehtyä säilöntä-aineilla kyllästettyä höttöä.
  Kuten tuntuu olevan suunnilleen kaikki mitä siitä maasta nykyään televisioon tuotetaan. Kopioita toisistaan.

  Kaupan kohteet vaihtelee antiikkipyssyistä autoihin.

  Ja parin vuoden päästä Monkey Garagen sällit nähdään american car showssa Messukeskuksessa.
   
 10. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Ja vielä ruosteeton pakoputki. Suomessa ei ole vuoden vanhassa autossakaan niin ehjää putkea. Se Galaxien katon pitsimaalaus oli mielenkiintoinen...
   
 11. Lintzi

  Lintzi 3rd gear

  Ihme ammattilaisia, kauhee jeesustelu jos voortista oli pakoputket "aivan paskana". Tokkopa missään pajassa missä autoja oikeesti rakennetaan, on moista patsastelua ja manailua joka vian kohdalla... Vois olla ihan hyväkin sarja jos ei olis niin käsikirjotettua paskaa.
   
 12. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  uskomattomat rahat sai galaxiesta joo.. kyllä on 64 galaxien hinnat noussu hurjasti 20 vuodessa !
   
 13. ata

  ata Gearhead

  Kävin alkukesästä paikan päällä vilkaisemassa. Myöhään illalla ohi ajaessa siellä oli valot päällä, ovet auki ja se partasuu jonkun kanssa jutteli siinä hallin ovella, mutta en ysin jälkeen illalla viitsinyt mennä häiritsemään. Sitten pari päivää myöhemmin kävin aukioloaikana paikalla, niin siellä olikin sitten portit kiinni ja vain lappu aidassa "filmaus käynnissä, pääsy kielletty" ja vain "krääsämyymälän" puolelle pääsi käymään. No tuli sieltä pari paitaa ostettua. Myös se vanha talli tuli käytyä tsekkaamassa muutaman korttelin päässä sekä syömässä siellä niiden ravintolassa, joka oli ihan ok mesta, siinä lähellä sekin.

  Mutta ei se siis ihan autenttista ole, kun filmaus on käynnissä, niin vain käsikirjoituksen mukaiset henkilöt pääsevät sinne käymään... mutta noinhan tuo menee.
   
 14. FF62

  FF62 2nd gear

  eikös ne sen pakoputkiston poistanu niitten älyttömien peltisarjojen takia. eikä putkiston huonouden takia.
   
 15. starcraft

  starcraft Gearhead

  Discoveryltä tulee noita erilaisia autosarjoja parhaimmillaan pari-kolme tuntia päivässä. Vähän kaikkia yhdistää hyvin saman tyyppiset jaksot joihin kyllästyy äkkiä. Fast & loudissa sentään välillä kerrotaan että bisnes ei sujukkaan ja joutuu myymään tappiolla. Ja joku Ruotsalainen hakee kaikki Cadillacit.

  Parhaat sarjat mitä olen katsonut on chasing classic cars, missä Wayne Carini etsii asiakkailleen harrasteautoja ja auttaa myymään niitä. Välillä mahtavia kuvia talleissa vuosikymmeniä maanneista klassikoista. Toinen hyvä on Wheeler dealers, jossa Englantilainen Mike ostaa auton, joka kunnostetaan ja myydään. Jokaisesta autosta kerrotaan positiivisesti ja Mike osaa tuoda parhaat puolet esiin jopa fiestasta.
   
 16. muthafukka

  muthafukka 1st gear

  Harmi ettei poit kottinktonin pajalta enään tule lähetystä, se oli realistinen ja tottuuvenmukanen filmi. ja paras.
  tässä F&Lssä ei saa joku kenkää päivittäin; traama kärsii moisesta. Paska mikä paska.
   
 17. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Menee vähän eri genreen mutta entäs Devils Ride, melkoista pelleilyä, nille jätkille sopisi paremmin jotkut tehdasjapsichopperit pakollisella tuulilasilla.
   
 18. HCkivi&pyöritys

  HCkivi&pyöritys 1st gear

  Sehän vasta komediaa onkin.äijät tekee hämäräkauppoja kameran edessä,kyllä joo "reality" rules!Voihan ne tietysti olla oikeesti niin tyhmiä,ainakin sellasen kuvan niistä saa.Ja täydestä menee ku väärä raha
   
 19. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  joo, se devils ride on pahinta kuraa mitä tullut nähtyä. Overhaulinki on aika jees eniten ärsyttää se että se on suomennettu yllätys tuunaajiksi ja tsippi laittaa joka autoon niin suuret vanteet kuin mahdollista. Counts customs on aika hyvä sarja myös, sekin taitaa olla suomennettu hienosti panttilainaamon autospecialistit :rotfl: :rotfl:
   
 20. Puutera

  Puutera 2nd gear

  Pidän Fast'n'Loudista. American Hot Rod -sarjaa olisi makea nähdä uudelleen.

  ...on ihan hermolepoa huomata, että "sellanen tunnin homma" voi ottaa päivänkin muillakin kuin vain omalla kohdallani. :wink:
   

Kerro tästä muillekin!