Oottekos kattonu Fast´n´Loudia??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Naumasto, 7.8.2014.

  1. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Gas Monkey garagen tyypit Taxasista rakentelee ja jobbailee vanhoja autoja.Tulee tällähetkellä kutoselta...todella miellyttävää vaihtelua tuohon kokki/sisustus/rakenna/remontoi/soittakaa supermarjolle vol.5-paskaan.
     
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Tuli katottua. Nythän ne pyörii uusintana
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kuin myös.. Ihan ookoo sarja,toki vähän auvonen kuva jää taas rakentelusta kuin sukkkelaan kaikki onnistuu jne..
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Ja taas on kiire....
     
  5. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Kaikki auto-ohjelmat tulee katsottua, ei ehkä parhaasta päästä mutta todellakin katsottavaa kategoriaa.
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Ihan viihdyttävä jos ei ole tähdellisempää tekemistä. Vähän vaan häiritsi se liian usein toistuva juttu, että kun aletaan autoa tekemään, niin katkaistaan ekana pakoputki rälläkällä ja äänevaimennin putoaa lattialle kovasti kolisten. Kaipa se näyttää hienolta ja siltä ett nyt alkaa tapahtumaan.

    Sen partasuun ammattitaito autonasennukseen liittyen kyllä minun silmissä tuli kyseenalaistettua kun vaihtoivat Fordin koneeseen nokka-akselia. Hyvin oli ne punaiset sisääajotahnat levitelty nokka-akselin laakeripintoihin, nokat olivat ihan kuivia.

    Mutta ihan hauska ohjelma.
     
  7. peltsi

    peltsi Gearhead

    mun mielestä mukava sarja, olen kattonu ne youtubesta aikoinaan. tälläki palstalla joku ilmottelee niiden paidoista yms.

    Jenkeissä pyörii muitakin ihan vastaavia sarjoja esim. joku "Fat and Furious". Tämäki löytyy tubesta.

    Samalla voi katsoa muutaman kauden "street outlaws" joka on "Blacklist:n" esikuva :) tätä suosittelen ja aloittakaa ekasta kaudesta ja jaksot oikeessa järjestyksessä, siinä on jopa pieni juoni.
     
  8. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Tuleehan tuota katseltua, hyvä ohjelma!
     
  9. st. vitus dance

    st. vitus dance 3rd gear

    Siistejä masiinoita näkee, ainoastaan sen puolesta kateltava sarja.

    Nykytyyliin kokoajan on kiire.
    Ammattisälli ostelee 15 vuotta seisseitä autoja ja sitten hieroo stressaantuneena naamaa kun niitä joutuukin korjaamaan maalipintaa syvemmältä. Aikataulu ja budjetti uhkaa täten luonnollisesti kusta.
    Joka lauseessa pitää muistaa mainita "I can lose a lot of money".

    Aivottomille tehtyä säilöntä-aineilla kyllästettyä höttöä.
    Kuten tuntuu olevan suunnilleen kaikki mitä siitä maasta nykyään televisioon tuotetaan. Kopioita toisistaan.

    Kaupan kohteet vaihtelee antiikkipyssyistä autoihin.

    Ja parin vuoden päästä Monkey Garagen sällit nähdään american car showssa Messukeskuksessa.
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ja vielä ruosteeton pakoputki. Suomessa ei ole vuoden vanhassa autossakaan niin ehjää putkea. Se Galaxien katon pitsimaalaus oli mielenkiintoinen...
     
  11. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Ihme ammattilaisia, kauhee jeesustelu jos voortista oli pakoputket "aivan paskana". Tokkopa missään pajassa missä autoja oikeesti rakennetaan, on moista patsastelua ja manailua joka vian kohdalla... Vois olla ihan hyväkin sarja jos ei olis niin käsikirjotettua paskaa.
     
  12. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    uskomattomat rahat sai galaxiesta joo.. kyllä on 64 galaxien hinnat noussu hurjasti 20 vuodessa !
     
  13. ata

    ata Gearhead

    Kävin alkukesästä paikan päällä vilkaisemassa. Myöhään illalla ohi ajaessa siellä oli valot päällä, ovet auki ja se partasuu jonkun kanssa jutteli siinä hallin ovella, mutta en ysin jälkeen illalla viitsinyt mennä häiritsemään. Sitten pari päivää myöhemmin kävin aukioloaikana paikalla, niin siellä olikin sitten portit kiinni ja vain lappu aidassa "filmaus käynnissä, pääsy kielletty" ja vain "krääsämyymälän" puolelle pääsi käymään. No tuli sieltä pari paitaa ostettua. Myös se vanha talli tuli käytyä tsekkaamassa muutaman korttelin päässä sekä syömässä siellä niiden ravintolassa, joka oli ihan ok mesta, siinä lähellä sekin.

    Mutta ei se siis ihan autenttista ole, kun filmaus on käynnissä, niin vain käsikirjoituksen mukaiset henkilöt pääsevät sinne käymään... mutta noinhan tuo menee.
     
  14. FF62

    FF62 3rd gear

    eikös ne sen pakoputkiston poistanu niitten älyttömien peltisarjojen takia. eikä putkiston huonouden takia.
     
  15. starcraft

    starcraft Gearhead

    Discoveryltä tulee noita erilaisia autosarjoja parhaimmillaan pari-kolme tuntia päivässä. Vähän kaikkia yhdistää hyvin saman tyyppiset jaksot joihin kyllästyy äkkiä. Fast & loudissa sentään välillä kerrotaan että bisnes ei sujukkaan ja joutuu myymään tappiolla. Ja joku Ruotsalainen hakee kaikki Cadillacit.

    Parhaat sarjat mitä olen katsonut on chasing classic cars, missä Wayne Carini etsii asiakkailleen harrasteautoja ja auttaa myymään niitä. Välillä mahtavia kuvia talleissa vuosikymmeniä maanneista klassikoista. Toinen hyvä on Wheeler dealers, jossa Englantilainen Mike ostaa auton, joka kunnostetaan ja myydään. Jokaisesta autosta kerrotaan positiivisesti ja Mike osaa tuoda parhaat puolet esiin jopa fiestasta.
     
  16. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    Harmi ettei poit kottinktonin pajalta enään tule lähetystä, se oli realistinen ja tottuuvenmukanen filmi. ja paras.
    tässä F&Lssä ei saa joku kenkää päivittäin; traama kärsii moisesta. Paska mikä paska.
     
  17. 6PPC

    6PPC Double Gearhead

    Menee vähän eri genreen mutta entäs Devils Ride, melkoista pelleilyä, nille jätkille sopisi paremmin jotkut tehdasjapsichopperit pakollisella tuulilasilla.
     
  18. HCkivi&pyöritys

    HCkivi&pyöritys 1st gear

    Sehän vasta komediaa onkin.äijät tekee hämäräkauppoja kameran edessä,kyllä joo "reality" rules!Voihan ne tietysti olla oikeesti niin tyhmiä,ainakin sellasen kuvan niistä saa.Ja täydestä menee ku väärä raha
     
  19. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    joo, se devils ride on pahinta kuraa mitä tullut nähtyä. Overhaulinki on aika jees eniten ärsyttää se että se on suomennettu yllätys tuunaajiksi ja tsippi laittaa joka autoon niin suuret vanteet kuin mahdollista. Counts customs on aika hyvä sarja myös, sekin taitaa olla suomennettu hienosti panttilainaamon autospecialistit :rotfl: :rotfl:
     
  20. Puutera

    Puutera 3rd gear

    Pidän Fast'n'Loudista. American Hot Rod -sarjaa olisi makea nähdä uudelleen.

    ...on ihan hermolepoa huomata, että "sellanen tunnin homma" voi ottaa päivänkin muillakin kuin vain omalla kohdallani. :wink:
     

Kerro tästä muillekin!