Opel

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja BRAKE DRUM, 15.7.2021.

 1. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  What ever happened to Her?

  [​IMG]
   
  kerkko ja Kähmy 545 tykkäävät tästä.
 2. Toi on pirun hieno..Osaako joku kertoa siitä jotain?
   
  kerkko tykkää tästä.
 3. chevy van77

  chevy van77 3rd gear

  eiköhän tuo ele melkosen valmiina radalle,
  omistaja kertokoon lisää jos haluaa
   
 4. pinola

  pinola 2nd gear

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218345917947882&set=a.1211691981014&type=3

  En tiiä näkyykö kuva mutta tollanen se on. Laatikko käyty läpi, uus vanhanliiton LA motti tulossa sbm 390 stroker. Muu tekniikka samaa kuin ennen. Uutta penkkiä ja vyötä, shifteriä ja jotain pientä päivitetty.

  Oli vähän toimitusongelmia osien kanssa mm. nokka tuli summitilta kahdessa osassa joten venyy koeajot ens kesään mutta ei kyllä oo ollu kiirekkään. Ajatuksena oli auton ”pelastaminen” ja saattaminen takas radalle kun tuli koppa sopivasti myyntiin. Jykä lupas sitten tehdä moottorin ja Tediltä löyty aikalailla loput mitä tarvii. En tiiä yhtään mitä sillä teen mutta kai sillä joku ajaa vaikka vintageryhmää kun saadaan nippuun.
   
  Muokattu: 16.7.2021
  jknR, kede -57, SS-454 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Se ettei tiedä mitä hankinnallaan tekee on yllättävän yleistä oli sitten kyse toimivasta autosta, projektista tai vaikka peräkärryllisestä epämääräistä tavaraa.
   
  pinola tykkää tästä.
 6. Kähmy 545

  Kähmy 545 3rd gear

  Tuossa on sitä jotain;)
   

Kerro tästä muillekin!