Orimattila cruicing 19.08.2017

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja saakei, 16.3.2017.

  1. saakei

    saakei 3rd gear

    :)Tänäkin vuonna järjestetään Orimattila cruising 19.08.2017. Kehräämöllä klo.16.00 alkaen;)
     
    Muokattu: 16.3.2017
    esmi tykkää tästä.
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Mä olinkin tän jo jostain bongannut tai sitte joku sen mulle on aikasemmin ilmoittanut, mutta lisätty Googlen kalenteriin!
     
  3. saakei

    saakei 3rd gear

    Pähkäilen ajoreittiä, on aika uusiutua. Miten ajolenkin pituus, onko porukka valmis ajamaan hetken hieakkatiellä. ???
     
  4. Esaa

    Esaa Gearhead

    ;)Jos ei sada.
     
    three hundred tykkää tästä.
  5. saakei

    saakei 3rd gear

    Työn alla, tällä kertaa löytyy makkaraa parkki alueelta.
    Kyllä kesä ottaa voiton
     
  6. saakei

    saakei 3rd gear

    Hitto miten päivät ja viikot, menevät nopeasti. Tasan kuukausi tapahtumaan, täytyy illalla polvistua sängyn viereen. Jotta sais suhteet kuntoon aurinkojumalankaa, en paljoo vaadi kuivuutta ja aurinkoa
     
    Muokattu: 19.7.2017
  7. saakei

    saakei 3rd gear

    Tulihan kierettyä ajo lenkki, joka vuosi yhtä vaikeaa keksiä kysymyksiä. Reitti kysymykset tulevat reitin maastosta, eivät löydy netistä. Ei niissä järkeä ole, kuhan katsele ympäri ja hoksailee.
     
  8. saakei

    saakei 3rd gear

    Reitti kysymykset jaetaan lähdössä, kysymyksiin löytyy vastauksia reitin varrelta. Huumorilla kannattaa lähteä liikkeelle, koska pienellä on huumorilla on kysymykset tehty
     
  9. saakei

    saakei 3rd gear

    Täähän on nyt lauantaina. Kahvi ja pulla myynti, löytyy ladosta. Tehdas ravintola hoitaa raskaamman ruuan ja juoman, parkkipaikalla löytyy grilli makkara. Illalla tehdas ravintolassa soittaa. The moments.
     
  10. sbc350

    sbc350 Gearhead

  11. saakei

    saakei 3rd gear

    Kiitos ja kumarrus, hyvin oli porukkaa. Vaikka yläkerta yritti pelotella, selvittiin aika hyvällä kelillä. :) Aina pitäis muistaa vanhoja hyviä, myös oppia uusia tapahtuma asioita.
     
  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kiikalasta BurnOut Party:sta tulon jälkeen mietin hetken lähteäkö vai ei ja onneksi tuli lähdettyä, hyvät oli taas Orimattila Cruisingit :odcool:
    Mukavasti kalustoa ja hyvä tunnelma pikkuisesta Esterin ripottelusta huolimatta, siihenhän on jo totuttu kuluneena kesänä...
    Cruising-lenkki oli hyvä, ainoastaan se puinen tasoylikäytävä nosti vähän hikeä pintaa kun näin ne irtonaiset vääntyillet naulat ja on muutenkin lukuisia huonoja kokemuksia kyseisistä ylikäytävistä duunissa...no lenkki oli kuitenkin sopivan pituinen, se lopun pyörähdys keskustan kiertoliittymässä oli todella toimiva juttu...niin ja kivasti oli ihmisiäkin kertynyt reitin varrelle katsomaan ja vilkuttelemaan :odsmile:

    Isot kiitokset saakei:lle ja järjestelyihin osallistuneille tahoille, sekä tietenkin kaikille jotka olitte paikalla ja toitte harrastekalustonne näytille :pinup:

    Kotiin paineltiin uutta komeata pikitietä Orimattilasta Pukkilaan päin ja edelleen Askolaan jne jne...siitä tuli oikein mukava paluumatka hienoine maisemineen, auringonlaskuineen, joka tavallaan kruunasi koko reissun :odcool:
     
    saakei tykkää tästä.
  13. Zamuel

    Zamuel 1st gear

Kerro tästä muillekin!