Orimattila cruicing 19.08.2017

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja saakei, 16.3.2017.

 1. saakei

  saakei 3rd gear

  :)Tänäkin vuonna järjestetään Orimattila cruising 19.08.2017. Kehräämöllä klo.16.00 alkaen;)
   
  Muokattu: 16.3.2017
  esmi tykkää tästä.
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Mä olinkin tän jo jostain bongannut tai sitte joku sen mulle on aikasemmin ilmoittanut, mutta lisätty Googlen kalenteriin!
   
 3. saakei

  saakei 3rd gear

  Pähkäilen ajoreittiä, on aika uusiutua. Miten ajolenkin pituus, onko porukka valmis ajamaan hetken hieakkatiellä. ???
   
 4. Esaa

  Esaa 3rd gear

  ;)Jos ei sada.
   
  three hundred tykkää tästä.
 5. saakei

  saakei 3rd gear

  Työn alla, tällä kertaa löytyy makkaraa parkki alueelta.
  Kyllä kesä ottaa voiton
   
 6. saakei

  saakei 3rd gear

  Hitto miten päivät ja viikot, menevät nopeasti. Tasan kuukausi tapahtumaan, täytyy illalla polvistua sängyn viereen. Jotta sais suhteet kuntoon aurinkojumalankaa, en paljoo vaadi kuivuutta ja aurinkoa
   
  Muokattu: 19.7.2017
 7. saakei

  saakei 3rd gear

  Tulihan kierettyä ajo lenkki, joka vuosi yhtä vaikeaa keksiä kysymyksiä. Reitti kysymykset tulevat reitin maastosta, eivät löydy netistä. Ei niissä järkeä ole, kuhan katsele ympäri ja hoksailee.
   
 8. saakei

  saakei 3rd gear

  Reitti kysymykset jaetaan lähdössä, kysymyksiin löytyy vastauksia reitin varrelta. Huumorilla kannattaa lähteä liikkeelle, koska pienellä on huumorilla on kysymykset tehty
   
 9. saakei

  saakei 3rd gear

  Täähän on nyt lauantaina. Kahvi ja pulla myynti, löytyy ladosta. Tehdas ravintola hoitaa raskaamman ruuan ja juoman, parkkipaikalla löytyy grilli makkara. Illalla tehdas ravintolassa soittaa. The moments.
   
 10. sbc350

  sbc350 Gearhead

 11. saakei

  saakei 3rd gear

  Kiitos ja kumarrus, hyvin oli porukkaa. Vaikka yläkerta yritti pelotella, selvittiin aika hyvällä kelillä. :) Aina pitäis muistaa vanhoja hyviä, myös oppia uusia tapahtuma asioita.
   
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Kiikalasta BurnOut Party:sta tulon jälkeen mietin hetken lähteäkö vai ei ja onneksi tuli lähdettyä, hyvät oli taas Orimattila Cruisingit :odcool:
  Mukavasti kalustoa ja hyvä tunnelma pikkuisesta Esterin ripottelusta huolimatta, siihenhän on jo totuttu kuluneena kesänä...
  Cruising-lenkki oli hyvä, ainoastaan se puinen tasoylikäytävä nosti vähän hikeä pintaa kun näin ne irtonaiset vääntyillet naulat ja on muutenkin lukuisia huonoja kokemuksia kyseisistä ylikäytävistä duunissa...no lenkki oli kuitenkin sopivan pituinen, se lopun pyörähdys keskustan kiertoliittymässä oli todella toimiva juttu...niin ja kivasti oli ihmisiäkin kertynyt reitin varrelle katsomaan ja vilkuttelemaan :odsmile:

  Isot kiitokset saakei:lle ja järjestelyihin osallistuneille tahoille, sekä tietenkin kaikille jotka olitte paikalla ja toitte harrastekalustonne näytille :pinup:

  Kotiin paineltiin uutta komeata pikitietä Orimattilasta Pukkilaan päin ja edelleen Askolaan jne jne...siitä tuli oikein mukava paluumatka hienoine maisemineen, auringonlaskuineen, joka tavallaan kruunasi koko reissun :odcool:
   
  saakei tykkää tästä.
 13. Zamuel

  Zamuel 1st gear

Kerro tästä muillekin!