Orimattila cruising 24.08.2019. Wanha Amis alkaen klo.16.00

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja saakei, 8.5.2019.

 1. saakei

  saakei 2nd gear

  Eli tänäkin vuonna järjestetään, kokoontumis paikka on Wanha Amis. Osoite on Koulutie 19 16300 Orimattila
   
  squide, three hundred ja esmi tykkäävät tästä.
 2. Elky70

  Elky70 Gearhead

 3. saakei

  saakei 2nd gear

  Sieltä se elokuu lähestyy, se ei haittaa ollaan heräämässä sopivasti. Nyt Wanhan Amiksen tiloihin, on avattu vietnamilainen ravintola.
   
 4. saakei

  saakei 2nd gear

 5. saakei

  saakei 2nd gear

  Ajolenkille lähtö klo.18.00 , laitetaan apukilpiä auttamaan reitillä pysymisessä. Sekä keksitään taas hölmöjä kysymyksiä reitin varrelta.
   
  esmi tykkää tästä.
 6. saakei

  saakei 2nd gear

  Tänä vuonna yritetään saada,harraste autot paremmin esiin. Yleisön autot ohjataan amiksen takapihalle, tai muihin paikoitus alueille. Yläasteen yläpihaan ja urheilutalon parkis käytössä, lähellä asuvat tulkaa jos mahdollista kävellen. Uskon että kannattaa tulla katselemaan, tulee erillaisia hienoja harrastteautoja paikalle
   
 7. saakei

  saakei 2nd gear

  Helkutti sehän on huomenna, onneksi on luvattu asiallista keliä. Aletaan klo.16 kokoontumaan , nautitaan toistemme kaluston katselulla ja samalla voi jutella tuttujen kanssa. Kahvi,limu, pulla ja makkaran myyntiä. Ajolenkille lähtö klo.18 , ajolenkiltä on keksitty kysymyksiä ei löydy vastauksia netistä. Kysymys lapussa on on pieni kartta ajo reitistä, sekä kadun nimet . Muistathan elokuva näytös kehräämön takapihalla. Ravintola arvid loppu bileet, bändi alkaa soittaa jo klo.22, viellä mahtuu hodarin syönti kipailuihin. Tehdasravintola perinteinen Cruisinki hamppari tarjouksessa.
   

Kerro tästä muillekin!