Orkkis mittareiden huolto/korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Aukustus, 27.5.2019.

  1. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Onko suomessa jotain puljua, joka korjaa autojen orkkis mittareita? Jos on niin onko se hinnaltaan järkevää vai kannattaako ostaa uudet? Toki mahdollista on, että mulla on antureita pimeänä, mutta kysyn varulta jos vika paikantuu mittareihin. Vedenlämpö- ja öljynpainemittarit pimeänä, auto Pontiac Trans Am 78
     
  2. palotila

    palotila Gearhead

    Mulla oli challengerin bensa, öp- ja lämpömittarit rikki. Eräs osaaja kotimaassa niitä tutki ja hänen mielestä vastuslanka oli liian ohutta jotta sen olisi pystynyt juottamalla korjaamaan. Lähetin mittarit postissa Autoinstrumentsiin jenkkeihin korjattavaksi. Ne palautui korjattuina ja kustannus oli jotain luokkaa 100€/kpl.
     
    faffeli ja Karpov tykkäävät tästä.
  3. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Anturien tsekkaus juu, mittariston pohjan/tinausten tsekkaus myös ennen kuin mittarit todetaan viallisiksi.
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  5. SVW

    SVW 1st gear

    Challenger -70 pitäisi saada kello toimimaan - onko ehdotuksia?
     
  6. Aukustus

    Aukustus 3rd gear

    Uudet anturit on nyt moottorissa, eli jos ei pelaa niin sitten mittareissa vika. Tuo 100€/ mittari jos on hintana, niin ei pienintäkään aikomusta korjauttaa :eek: Mielummin laitan jotkin lisämittarit siksi aikaa, että jos joskus tulee uusittua koko mittaristo.
     
    Gary Grand tykkää tästä.
  7. LPV

    LPV 3rd gear

  8. jusi99

    jusi99 Gearhead

Kerro tästä muillekin!