ORP:n kalenteri julkkarit lauantaina 23.11 Kehäkessalla klo14-20

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ikonen-82, 21.11.2019.

  1. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

    ORP:n kalenteri julkkarit lauantaina 23.11 klo 14-20 tuttuun tapaan Kehäkessalla. (Niittytie 2 Vantaa)

    Tervetuloa kaikki kahville ja katselemaan ensivuoden kalentereita, mukana myös alumiinitauluja joihin voi tutustua. Tiedä vaikka näistä tarttuisi jotain pukinkonttiinkin. Kassalla kun sanoo taikasanan KALENTERIKAHVI, niin hinta muuttuu laskusuhdanteiseksi. Paikalla ollaan pidempääkin jos juttuseuraa löytyy.
    TERVETULOA!

    Kalenterit on tehty tutulla toimivaksi todetulla tavalla, A3-vakaan isolla kuvalla ja kalenterit on kaksipuoleisia.

    Valikoimassa on tänäkin vuonna kaksi kalenteria. yksi autoista ja yksi prätkistä. Kalenterit koostuu ORP:n kesän 2019 aikana tapahtumissa ottamista kuvista.

    Esittelyvideot kalentereista:
    • Autot
    • Prätkät
    Kalenterien hinnat on pysynyt samana, eli 20€/kpl, pakkaus- ja toimituskulut 5€ ja kahden tai useamman kalenterin tilaajalle toimitus 0€. Sovitusti myös nouto Palojoelta onnistuu.

    Kalentereita voi tilata nettisivuilta täyttämällä lomakkeen joka löytyy oheistuotekaupasta kohdasta seinäkalenterit. http://orp.fi/index.php?s=13 tai sähköpostilla info(at)orp.fi

    Hyvä lahjaidea pukinkonttiin ja saa vinkata kaverillekin.
     
    Classic1964 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!