osakaupat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja nipla, 24.5.2012.

  1. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Näin ymmärsinkin :wink: !!

    Osien saamattomuudesta (kivaa tää suomenkieli :rotfl: :rotfl: ), kaikkea ei vaan saa, nytkin pitäis löytää 87-90 Jeepin kuutosiin sopivaa MAT-anturia (Manifold Air Temp), ei oo missään uutena enää saatavilla, ostaisin heti hyllyyn jos saisi!! Samaten noinkin uuteen kuin 2004 Dodge Ram AAM-etuperään ei saa pinionin krymppiä, muualta kuin merkkiorganisaatiosta ja Suomen toimittaja ilmoittaa toimitusajaksi 2.5 kuukautta!!! No onneks sitä kumminkin saa Jenkkilästä nopeemmin, ei kuitenkaan kolmessa päivässä vaikka tekis mitä!!!
     
  2. Uoti

    Uoti 2nd gear

    Ketäs olette käyttäneet jos pitää jotain tiettyä käytettyä osaa metsästää jenkeistä? Olis täydelliselle sohvapenkille pikkariin tarvetta ja tuolta purkaamoilta luulis löytyvän ja kätevästihän se tulis jonkun autossa, kiire ei ole...
     
  3. Ana67

    Ana67 Gearhead

    SWT sieltä on saanu kaiken mitä on tarvittu noihin omiin menopeleihin... Tempoon joutu yhtä pikkunippeliä vähän odottelemaan kun osatoimittajalla tökki, vaihdettiin toimittajaa ni tuli het :rotfl: Ja jopa venttiilikopantiivari joka käy VAIN Tempoon/Topaziin löyty Hämeenlinnasta!!!

    Ja SWT välittää myös purkamo-osia ja saattaa löytyä jopa Hämeenlinassa olevista romuista, tiedoksi nimim. Uotille.

    Ja mitä hintatasoon tulee, ni syttyosat Moppeen sai halvemmalla kuin US-Partsista.
     
  4. voijaggeri

    voijaggeri Gearhead

    Täämönen vai?
    #33002382
     
  5. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Joo, just tommonen!!
     
  6. Turnn

    Turnn Gearhead

    Joku vuosi sitten kyselin monestakin kotimaisesta speed shopista shifterin vaijeria.Useimmat sano että ei saa,partsi olis hommannu mutta parin kk:n toimitusaika. Tilasin rockautosta.Tuli reilussa viikossa tullitta kotiovelle.
     

Kerro tästä muillekin!