osakaupat?

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja nipla, 24.5.2012.

 1. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Näin ymmärsinkin :wink: !!

  Osien saamattomuudesta (kivaa tää suomenkieli :rotfl: :rotfl: ), kaikkea ei vaan saa, nytkin pitäis löytää 87-90 Jeepin kuutosiin sopivaa MAT-anturia (Manifold Air Temp), ei oo missään uutena enää saatavilla, ostaisin heti hyllyyn jos saisi!! Samaten noinkin uuteen kuin 2004 Dodge Ram AAM-etuperään ei saa pinionin krymppiä, muualta kuin merkkiorganisaatiosta ja Suomen toimittaja ilmoittaa toimitusajaksi 2.5 kuukautta!!! No onneks sitä kumminkin saa Jenkkilästä nopeemmin, ei kuitenkaan kolmessa päivässä vaikka tekis mitä!!!
   
 2. Uoti

  Uoti 2nd gear

  Ketäs olette käyttäneet jos pitää jotain tiettyä käytettyä osaa metsästää jenkeistä? Olis täydelliselle sohvapenkille pikkariin tarvetta ja tuolta purkaamoilta luulis löytyvän ja kätevästihän se tulis jonkun autossa, kiire ei ole...
   
 3. Ana67

  Ana67 Gearhead

  SWT sieltä on saanu kaiken mitä on tarvittu noihin omiin menopeleihin... Tempoon joutu yhtä pikkunippeliä vähän odottelemaan kun osatoimittajalla tökki, vaihdettiin toimittajaa ni tuli het :rotfl: Ja jopa venttiilikopantiivari joka käy VAIN Tempoon/Topaziin löyty Hämeenlinnasta!!!

  Ja SWT välittää myös purkamo-osia ja saattaa löytyä jopa Hämeenlinassa olevista romuista, tiedoksi nimim. Uotille.

  Ja mitä hintatasoon tulee, ni syttyosat Moppeen sai halvemmalla kuin US-Partsista.
   
 4. voijaggeri

  voijaggeri Gearhead

  Täämönen vai?
  #33002382
   
 5. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  Joo, just tommonen!!
   
 6. Turnn

  Turnn Gearhead

  Joku vuosi sitten kyselin monestakin kotimaisesta speed shopista shifterin vaijeria.Useimmat sano että ei saa,partsi olis hommannu mutta parin kk:n toimitusaika. Tilasin rockautosta.Tuli reilussa viikossa tullitta kotiovelle.
   

Kerro tästä muillekin!