Osat kiertoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja 75b, 20.11.2008.

 1. 75b

  75b 3rd gear

  Ihmetyttää, miten vähän täällä myydään tai kysellään varaosia. Kaikki kuitenkin on tilattava vesien takaa, joten luulisi olevan aina kotiin päin, jos osia tietäisi olevan kaupan ihan kotimaassa. Useimmilla on varmaan ylimääräisiä käytettyjä tai esim. väärin tulleita uusia osia, mutta eipä niihin juuri missään törmää. Overdrivessa on kyllä myyntipalsta, mutta siellä pikkubritit kyllä hukkuvat jenkkiroinaan, joten mikään ei kai estäne ilmoittelemasta tavaraa myös tällä palstalla. Aloitankin siis kyselemällä, että löytyisikö joltain sattumalta MGB:n Sebring-etuhelmaa ja kennomallista maskia kehyksineen sun muine hilkkeineen? Suora ja ehjä peltinen konepelti voisi ehkä myös kiinnostaa.
   
 2. mga-tomi

  mga-tomi 3rd gear

  MGCCF:n Haikko picnic -tilaisuudessa myydään MG-osia "boot sale" -tyyliin. Tyhjennä talliasi ottamalla tarpeettomia osia Haikkoon myyntiin. Samalla voit täyttää tyhjentyneen tilan ostamalla uusia osia muilta. 7.6.2009 seuraavan kerran. varmista aika osoitteesta: www.mgcc.fi

  Minulta löytyisi mm. aika hyvät MGA:n alkuperäiset "Vokes" ilmanputsarikotelot sisuksineen ja uudet MGA:n uustuotantokynnyskotelopellit "made in USA".
  tomi.lundell(miukumauku)elisanet.fi
   
 3. Iggyer

  Iggyer 1st gear

  Itselläkin on nurkkiin kertynyt kaiken näköistä, listaan tähän nyt alkuun jotain. Pistän perään selvyyden vuoksi Mossin tuotenumerot että voi sieltä käydä tarkastelemassa jos tahtoo. Yhteyttä voi ottaa sähköpostilla jos jonkin sattuu kiinnostamaan.

  Uudet/käyttämättömät osat (lähinnä MGA:han, osa käy muihinkin):
  Moto-Lita:n 15" puukehäinen ratti + adapteri (MLW1115-15 ja MLW1117B1) MYYTY!
  Hopeiset lokasuojien + maskin terenauhat (AHH5179 ja AFH1692C)
  Pyörän "lyöntimutteri", MG-logolla (2kpl RH) (AHH7317A)
  Äänitorven kiinnitysrauta/kannatin (AAA2088)
  Ala-etutukivarret vakaaja-tankoa varten (RH + LH) (AHH5927 ja AHH5929)
  Ovien "kädensija" vaijerit (2kpl) (7hh9958) MYYTY!
  Työntötangot (4kpl) (AE08.16E1 -Angloparts)
  Pakoventtiilit halk. 1.281" ("Stellite", 4kpl) (MM423-115)
  Pakoventtiilien ohjurit ("Lead free", 4kpl) (013.175 -Angloparts)
  Imuventtiilit halk. 1.500" (012.033 -Angloparts)
  Imuventtiilien ohjurit ("Lead free", 4kpl) (013.174 -Angloparts)

  Näiden lisäksi muutamia käytettyjä BMC:n B-sarjan 1500 ja 1622 koneita (Morris, MGA, Wolseley, Riley etc.). 1622:set kokonaisina - 1500:set purettuina, eli lohkoja, kansia, pikkusälää löytyy. Osa tullut käyntikuntoisina. Kaikki näihin liittyvä myydään "As is", koska tarkempaa tutkimusta ei ole ehditty tehdä.
   

Kerro tästä muillekin!