Osby bildelar?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jenkkijussi, 7.6.2011.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Lähetin viikko sitten sähköpostia kyseiseen firmaan Ruotsiin, mutta ei ole kuulunut minkäänlaista vastausta kyselyyni. Onko kenelläkään kokemusta kyseisestä romiksesta? Nettisivut ovat ruotsiksi ja englanniksi ja kyselyn laitoin englanniksi kun tuo ruotsinkieli ei oikein taivu. Mahtaisikohan sieltä löytyä suomenkielen taitoista henkilökuntaa jos vaikka soittaisi sinne.
     
  2. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Eikö kenelläkään ole kokemuksia tuosta paikasta?
     
  3. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    On, mutta ei siitä taida olla paljon apua. Joskus 80-luvun alkuvuosina kävin
    siellä tonkimassa. Silloin siellä puhuttiin vaan ruåttia.
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Sähköposti lienee huono tapa ottaa yhteyttä.

    Olen pari kertaa laittanut sähköpostilla kyselyä ruotsiksi niin Osbyyn kuin PG Larssonillekin, mutta ilman vastausta on jääneet. Kannattaa varmaankin soittaa niin saa varmimmin jonkinlaisen vastauksen.

    Tosin mun tapauksessa kun kuva kertoi enemmän kun 1000 kehnoa ruotsin sanaa, niin ei sitten puhelimessa sovittuun "lähetän samantien kuvan sähköpostilla" -viestiinkään sitten kuulunut minkäänlaista vastausta.
     
  5. Turnn

    Turnn Gearhead

    Vuosia sitten kyselin sähköpostitse pakkoruotsilla,ja vastasivatkin.
     

Kerro tästä muillekin!