OSHAn kalustokuvat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja MarsipaaniRaikkonen, 19.3.2009.

  1. Kalustokuvista puuttuu ihan h**vetisti nykyisten jäsenien kaluston kuvia. Laittakaas tulemaan -> matti.salakka(at)phnet.fi

    -pari-kolme kuvaa
    -lyhyt sepostus jos haluaa

    Kitooos! :D
     
  2. Ja jos ei itsellä komiaa otosta menopelistä löydy niin kannattaa tsekata '08 Oulujärven kuvat josko sieltä oma auto löytyis. Ammattilainen kuvasi lähes kaikki autot siellä ja kuvia pitäis olla yli kaks sataa.. Jos oma löytyy sieltä, tallenna ja lähetä aiemmassa viestissä mainittuun osoitteeseen. Multa löytyy hyvälaatuiset kuvat koneelta.

    OIKEASTI IHMISET, siellä on 15 "ruokakunnan" kuvat ja kalustoa on huomattavasti enemmän. Puskaradio kiertämään jos kaikki ei oo netin ulottuvilla ja tietoa voi välittää Jutan kautta mulle myös.
     
  3. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Osalle porukkaa oli yllätys, että meillä on myynnissä omia t-paitoja ja takalasitarroja... viime kesästä saakka. :rotfl:
     
  4. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    joo laitetaan kuhan saadaan kalusto pihaan,anyday now....
     
  5. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    no nii!kalusto pihassa!kuvaa alkaa tuleen kohta:)
     
  6. Boog

    Boog 1st gear

    Kuvaussessio tarjolla

    Haluaisko joku tuoda auton kuvattavaksi? Ei maksa mitään muuta kuin omaa aikaa. Ehtona on että kuvaukseen varataan kunnolla aikaa ja homma tehdään tosissaan. karri.poykio@hotmail.com
     
  7. calkemp

    calkemp Gearhead

    Mihin käyttöön Boogin ottamat kuvat tulisi??
     
  8. Boog

    Boog 1st gear

    Ei mitään varsinaista käyttötarkoitusta. Ihan vaan harjottelen autojen kuvausta. Ja tietenki ite saisit kuvia. Mut nyt ei enää ehdi ku vasta elokuun lopulla kuvaan.
     

Kerro tästä muillekin!