OSHAn kalustokuvat

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja MarsipaaniRaikkonen, 19.3.2009.

 1. Kalustokuvista puuttuu ihan h**vetisti nykyisten jäsenien kaluston kuvia. Laittakaas tulemaan -> matti.salakka(at)phnet.fi

  -pari-kolme kuvaa
  -lyhyt sepostus jos haluaa

  Kitooos! :D
   
 2. Ja jos ei itsellä komiaa otosta menopelistä löydy niin kannattaa tsekata '08 Oulujärven kuvat josko sieltä oma auto löytyis. Ammattilainen kuvasi lähes kaikki autot siellä ja kuvia pitäis olla yli kaks sataa.. Jos oma löytyy sieltä, tallenna ja lähetä aiemmassa viestissä mainittuun osoitteeseen. Multa löytyy hyvälaatuiset kuvat koneelta.

  OIKEASTI IHMISET, siellä on 15 "ruokakunnan" kuvat ja kalustoa on huomattavasti enemmän. Puskaradio kiertämään jos kaikki ei oo netin ulottuvilla ja tietoa voi välittää Jutan kautta mulle myös.
   
 3. AstroUser

  AstroUser Gearhead

  Osalle porukkaa oli yllätys, että meillä on myynnissä omia t-paitoja ja takalasitarroja... viime kesästä saakka. :rotfl:
   
 4. BT.justice

  BT.justice 3rd gear

  joo laitetaan kuhan saadaan kalusto pihaan,anyday now....
   
 5. BT.justice

  BT.justice 3rd gear

  no nii!kalusto pihassa!kuvaa alkaa tuleen kohta:)
   
 6. Boog

  Boog 1st gear

  Kuvaussessio tarjolla

  Haluaisko joku tuoda auton kuvattavaksi? Ei maksa mitään muuta kuin omaa aikaa. Ehtona on että kuvaukseen varataan kunnolla aikaa ja homma tehdään tosissaan. karri.poykio@hotmail.com
   
 7. calkemp

  calkemp 3rd gear

  Mihin käyttöön Boogin ottamat kuvat tulisi??
   
 8. Boog

  Boog 1st gear

  Ei mitään varsinaista käyttötarkoitusta. Ihan vaan harjottelen autojen kuvausta. Ja tietenki ite saisit kuvia. Mut nyt ei enää ehdi ku vasta elokuun lopulla kuvaan.
   

Kerro tästä muillekin!