osia "repussa" jenkeistä.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja vinkkeli, 13.4.2005.

  1. challenger500

    challenger500 Gearhead

    No mutta mutta, sööri on ny vallan väärällä asenteella :rotfl: ..
    sun pitää ajatella toisinpäin,että jumaluta osien hinnalla sait hyvän matkan kaupan päälle :rotfl:

    En oo ikinä laskenu kuinka paljon on säästöä tullu, mutta kamaa on tosiaan kulkenu kassissa, kaverin kasseissa ja pahvilaatikoissa about sen 50-60 matkan verran.. eli nykästermein fifti-sixti :wink:

    Ja hyvä vinkki Jos ei oo kuitteja, niin alat selittää vakavalla naamalla et "suomalainen kaveri rakentelee kisamotteja jenkeissä, ja viet aina vähän salmiakkia ja hapankorppua niin se väsää siinä sivussa mittatilauskamat... mun 700 taalan peltisarjoillekin merkittiin tullin papereihin 30 euron hinta kun sanoin et 30 eurolla meni salmiakkia ja hapankorppuu jenkkilään vastapalvelukseks".. tullimies vaan kysyi et no mitäs nää nyt sit maksais jos kaupasta haettais.. sanoin vaan etten tiiä kun on custom made, äijä vaan totes et no "kuitti sit ens kerral mukana"... näin sitä selviää kun stoorit on valamiina :lol:
     
  2. kärrypoika

    kärrypoika 3rd gear

    challenger kirjoitti:

    No ei siellä jenkeissä noitten vauhtiputiikkien shippaus kauheesti maksa vaikka tilaisit kaliforniasta floridaan UPS maarahdilla. Toimitus kestää yleensä 5-6pv... paat tilaten hotelliin niin siellä kärrypoika toimittaa palikat huoneeseen kun oot tsekannu sisään.
    Hotelleihin voi etukäteen vaikka ilmottaa, että sulle tulee pakettos ja ite tsekkaat xx päivänä. Homma on tähän asti mulla ainakin toiminu ku junan vessa...

    en muuten toimita :lol:
     
  3. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    hotellia ei toki oo varattuna kun sattuu siä päässä oleen kaverin kaverin kavereita jotenka tuo tavaroiden tilaus näyttääpi olevan helpoin tapa.

    ja matkaa varatessa ei ollu aikomustakaan tuoda osia, mutta jälkiviisaana,tavaroiden "halpuus" teki ahneeksi ja siis kaikki hyöty irti kun tuo taalakin on sopivassa kurssissa.

    jims autopartsin luettelo ei vaan tuntenut alumiinisia w2:a joten mahtaako olla olemassa???
    no pankinjohtaja varmaan antaa ostaa w5:t :eek:

    sisko on sdakotassa vaihtarina ja pisti jo laatikollisen leviksiä tulemaan tais olla 29 taalaa kipale!
    ja se lahjapaketin max arvo on muistaakseni jossain 30-40 euroa :cry:
     
  4. lesabre

    lesabre 1st gear

    Yep,ei ongelmia autonosien tuonnissa jenkeistä matkatavaroiden mukana. Toisaalta juuri siis amerikan päässä saattavat kyllä kiinnostua läpivalaisun kohdalla niistä härpättimistä,ei muuta..Itse roudasin taannoin parit jarrulevyt Floridasta, kiesus mikä show siitä syntyi,valot vilkku ja siirenit soi.Tullivirkailija oli nimittäin luullut että yritän kuljettaa koneeseen 4 kpl maamiinoja(näyttävät nimittäin juurikin sellaisilta läpivalaisulaitteen hihnalla). Selvittelyissä ei onneksi kulunut montaa minuuttia,eli ei sen kummempaa.
     
  5. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Ohan noita hassuja kommelluksia sattunu jenkeissä juu..pitäisköhän panna "hassuja kommelluksia matkalaukkurahtailusta" threadi pystyyn.. saa jengi hieman naurettavaa ja ihmetellä kuinka helvetin hulluja suomalaiset on... :wink:

    Seattlessa tsekinnissä herra virkailija katteli hetken aikaa kun latasin 2 BFG 295/50/15 niputettuna laukkuvaa'alle... tokas vaan että aika leveet ja sinne meni, ei mitään mutinoita (onneks oli pisniisistuin)..

    Losissa eräänä talvena meinas british shitwaysin neidolla käydä kalpaten kun latasin pikkusen paffeelaatikon vaa'alle... no olihan siellä perämurikka lukolla... sit neito otti sen käteen "luuli kevyeks" ja meinas pudota varpaille.. tokas vaan "et, oho, hän katsoikin painoa desimaalipilkun väärään paikkaan" :rotfl:
     
  6. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Voi kiesus..!! :rotfl:

    Ja minä kun luulin kuskaavani outoa tavaraa koneeseen... :wink:
     
  7. vesku383

    vesku383 Gearhead

    Mites, vieläkö porukat on tuonut auton yms osia laukuissa jenkkilästä? Vieläkö menee ton alle 175 dollaria? alle tullirajan?
     
  8. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Iskareita, jarrupaloja, jotain sähköosia, umpiot, tulppia.. sain viedä kaksi matkalaukkua joista toinen oli menomatkalla tyhjä ja tulomatkalla syntisäkin painoinen ja täynnä autonosia. Tuli halvemmaksi kuin kuriirirahtina. Kannattaa selvittää etukäteen mihin menee ostoksille, täällä vielä normaalisti liikenteessä oleva auto voi olla siellä jo hyvinkin harvinainen. Jotkut on tilanneet osat etukäteen siihen hotelliin mihin ovat menossa niin kuin mainittiin.

    Hinnat ja painorajat kannattaa selvittää lentoyhtiöstä
     
    Muokattu: 2.8.2019

Kerro tästä muillekin!